Campingpladser West Midlands

Campingpladser West Midlands
Nyd Camping i UK Countryside

Hvis du planlægger en UK camping eventyr og er på udkig efter campingpladser, West Midlands er et af de områder, du bør overveje. Uanset om du vil rejse i en campingvogn eller nyde en udendørs udspiling oplevelse, er du sikker på at finde en tiltalende campingplads i området.

Ranch Caravan Park

Hvis du ejer en campingvogn, eller ønsker at leje en for din ferie, kan Ranch Caravan Park i Honeybourne Worcestershire være det ideelle valg for din tid i West Midlands-området. Trailer telte og campingvogne i alle størrelser kan rummes på denne park, men telte er ikke tilladt. Campister kan medbringe deres hunde, forudsat hvalpene tilbage på kundeemner.

Dette camping facilitet Beliggende mellem Broadway og Bidford-on-Avon, tilbyder en række faciliteter, som campister vil sætte pris på. For eksempel alle campingpladser har elektriske hook-ups, og mange af pletterne giver campister med lysnettet vand, spildevand, og satellit-tv-forbindelser. Campingpladsen omfatter også moderne toilet og badefaciliteter. Campister kan også nyde stedets swimmingpool og kan benytte fitness og sauna mod betaling.

Weston Park

Hvis du ønsker at gå camping med en række af dine venner eller familie, kan du overveje at organisere din egen campingvogn rally på Weston Park ejendom er Shropshire. Der er mindst 10 campingvogne pr rally, så du bliver nødt til at finde mindst ni andre RV entusiaster til at ledsage dig.

Din gruppe vil nyde camping på grund af den fantastisk smukke Weston Park ejendom. Campingvognen område er en 20-acre felt. El tilslutning ups ikke er tilgængelige, men der er en lille toilet blok i området. Frisk vand og et Elsan indsamlingsordning i er til rådighed.

Beaconsfield Farm Touring Park

Lige nord for Shrewsbury, er Beaconsfield Farm Touring Park et fantastisk valg for dem der søger efter fredelige og naturskønne campingpladser i West Midlands. Camping pletter er udstyret med fuld el, vand, og spildevand tilslutninger. Anlægget har også moderne klima kontrollerede toiletfaciliteter.

De, der lejr ved Beaconsfield Farm Touring Park kan nyde en række aktiviteter og faciliteter på stedet. Mange vælger denne placering specifikt at nyde lager flue og grove fiskeri puljer. Der er også en indendørs opvarmet swimmingpool og en sauna, som hver især er til rådighed for gæst brug med et ekstra gebyr. Gæsterne kan endda nyde snacks og forfriskninger i hotellets café. WiFi er tilgængelig for dem, der ønsker at holde kontakten, og en leje bil er til rådighed for campingvogn rejsende, der ønsker at udnytte bil transport i løbet af deres ferie.

Park Grange Holidays Caravan Park

The Park Grange Holidays Caravan Park, der ligger i Shropshire, direkte mellem Bridgnorth og Much Wenlock. Campingpladsen består af 24 hektar naturskønne skovarealerne tæt på National Footpath området. Du kan leje et af de permanente ferie campingvogne eller medbringe din egen campingvogn, hvis du er medlem af Det Forenede Kongerige eller internationale Caravan Club. Kæledyr er ikke tilladt i feriehusene, men er velkomne i touring område på kundeemner.

Dawley s Caravan Park

Hvis du virkelig ønsker at nyde den naturskønne landdistrikterne engelske landskab, Dawley s Caravan Park vil sandsynligvis appellere til dig. Placeret rager uden for den maleriske landsby Tewkesbury vil campister nyde udsigten over Malvern Hills på tværs af Severn Valley. Der er en række af stier i området, der giver ferierejsende og mulighed for at tage i landskabet, mens en gåtur langs Severn og Avon floder. Parken har to områder, en for privatejede feriehuse, og en til touring campingvogne og telt campister.

Yderligere Campingpladser West Midlands

Der er mange andre camping faciliteter placeret overalt i West Midlands-regionen i England. Hvis du gerne vil undersøge yderligere muligheder, før du vælger det bedste sted for din ferie, kan du besøge følgende hjemmesider:

  • Rejser Total UK
  • UK Campingpladser
  • UK Parks

Planlægger din tur

Uanset hvilken campingplads du vælger, vil sandsynligvis være ganske underholdende din ferie i West Midlands. Hvad enten du foretrækker campingvogn eller telt camping, er der ingen bedre måde at nyde en tur til det engelske landskab end at bruge din ferie i en af ​​de mange campingpladser placeret i hele regionen.