Camping Hængekøjer

Camping Hængekøjer

Camping hængekøjer er lige noget for vandrere og campister, som har brug for at rejse let, men stadig ønsker overlegen komfort. Mens de kan synes som en luksus for dem med ekstra penge at bruge, de er faktisk meget praktisk og har imponerende fordele. Ved den tid, du er færdig med at læse dette interview med designeren af ​​Blue Ridge camping hængekøjer, Wes Johnson, vil du sandsynligvis enig i, at denne lille luksus er virkelig et must-have for din camping gear.

Camping Hængekøjer: Interview med Wes Johnson

LoveToKnow Camping var i stand til at tale med Wes Johnson, ejeren af ​​Lawson Hængekøje Company i Raleigh, North Carolina, om hans fantastiske Blue Ridge camping hængekøjer. Disse hængekøjer er lavet til at holde og bruges over hele verden.

Mere end bare din typiske hængekøje, kan en Blue Ridge Camping Hammock fungere som en indbygget one-man telt. Den kan bruges som en hængekøje telt, en jord- telt, eller en almindelig hængekøje til afslapning efter en lang vandretur. Når du ikke er i skoven, kan du nyde det i din egen baghave!

Disse hængekøjer er tilgængelige i kobolt blå, skov grøn og camouflage farver. Designet til at gå nogen steder, du kan gå, er de perfekte til vandrere, kajakroere og dem, der elsker at tilbringe tid i Backwoods hvor typiske campingpladser ikke er tilgængelige. De er let den højeste kvalitet, mest komfortable camping hængekøje på markedet. Læs mere i dette interview.

Hvad er en camping hængekøje?

Der er forskellige typer af camping hængekøjer, men vores er dybest set et telt, som du kan hænge mellem to objekter eller træer.

Jeg har altid haft en passion for udendørs og dybest set faldt over et eksisterende camping hængekøje produkt, der virkelig fangede min opmærksomhed. Jeg så potentiale i produktet, samt masser af plads til forbedring. Så jeg tog det eksisterende produkt, redesignet det og sætte i bevægelse forretningsplanen jeg havde skabt, som ville tillade mig at have camping hængekøjer fremstillet og solgt.

Hvem bruger typisk denne type hængekøje?

Enhver, der nyder udendørs og camping. De anvendes af hardcore backpackere samt enhver, der bare nyder afslappende og / eller sove i en unik, komfortabel struktur, der er bug og vandtæt og stigninger camping placeringsmuligheder.

Er det hensigten at være teltet eller skal anvendes i tillæg til et telt?

Det er virkelig afhænger af. Nogle mennesker kan lide at have både en hængekøje og et telt, som er, hvor vores hængekøje passer regningen. Nogle gange er det for vådt, ujævn eller rocky..not at nævne alle de væsner. Så at have mulighed for at sove ud af jorden afgjort har sine fordele.

Vores unikke, patenterede arch stang og sprederen bar system tillader fleksibilitet for at blive brugt suspenderet som en hængekøje eller på jorden som et traditionelt telt. Den holder også sengen af ​​hængekøje stram, hvilket øger komfort faktor og fjerne "kokon", at andre camping hængekøjer har. Den leveres med vedhæftet bug netting og en rainfly at holde dig sikker og tør. Det er ofte vanskeligt at finde en optimal sted at slå lejr på jorden.

Er det svært at etablere?

Det er meget nemt. Når du har gjort det en gang eller to gange det tager kun et par minutter, og også nedbryder ekstremt hurtigt.

Størrelse og styrke

Hvor meget vægt betyder det holde?

Vi listen vægten kapacitet ved 250 pounds. Det er meget stærk, men det er op til brugeren at sætte den op korrekt og securely.We øjeblikket kun har en enkelt person mulighed, men håber at lancere nogle nye modeller, herunder en dobbelt i den nærmeste fremtid.

Hvor meget betyder det vejer?

Det vejer ca.. 4.25 pounds (herunder alle poler, rainfly osv) og bryder ned til ca. 24 inches x 6 tommer x 6 tommer. Så det er ideelt for backpackere. Det handler om det samme eller endnu lettere end en masse telte. Husk, at det fjerner også behovet for at medbringe ekstra gear som jorden tarps og liggeunderlag.

Hvilken form for vedligeholdelse er nødvendig?

Det afhænger af, hvor ofte du bruger den, og hvilken type elementer. Det er altid godt at søm forsegling efter masser af brug, eller før en lang tur med produkter, du kan finde på noget udendørs / camping butik for at sikre, at alt forbliver vandtæt.

Bare bruge sund fornuft, rene med sæbevand, smøre lynlåsen, hvis du bruger ofte, skal du sørge for at alt er tørt, når det opbevares, og at hængekøje er gemt i et konditioneret miljø, ligesom du ville enhver anden type telt, og de kan holde i mange, mange år.

Indkøb

Camping Hængekøjer

Er din camping hængekøjer overkommelig?

Ja. Den $ 139,99 Prisen er konkurrencedygtig med eller billigere end de fleste andre høj kvalitet enkelt person telte eller hængekøjer.

De kan købes online på LawsonHammock.com eller gennem forskellige udendørs detailhandlere og organisationer, herunder Cabela og Boy Scouts of America.

Camping

Hvilke betingelser er de beregnet til?

De er velegnede til alle forhold. Men hvis camping i koldt vejr, vil du sandsynligvis brug for en slags isolering til sengen af ​​hængekøje, fordi du mister mere varme bliver ud af jorden. Folk bruger ofte disse sølv nødsituationer tæpper eller andre termiske puder i kombination med soveposer. Man kan også holde rainfly på, selv i tørt vejr at holde kropsvarmen i.

Hvad skal folk vide om hængekøje camping?

Det virkelig åbne op alle mulige muligheder, fordi du nu har adgang til områder, der ikke er egnet til etablering af traditionelle telte. Det er også bare sjovere. Du kan slå hængekøje i løbet af dagen til at slappe af eller lounge og bruge som en typisk baggård hængekøje.

Hvis du nyde udendørs og camping, jeg varmt anbefale at prøve en camping hængekøje. Jeg tror ikke, du vil blive skuffet over den erfaring og ekstra komfort, som de giver. Nogle mennesker endda bruge dem i baghaven bare for sjov eller for at holde bugs i skak, som du ikke kan gøre i andre hængekøjer. Hængekøje camping er afgjort fange på og blive mere populære som flere og flere mennesker oplever fordelene. Giv det en chance!LoveToKnow takker Wes Johnson for at fortælle os om det sjove ved camping hængekøjer. Hvis du gerne vil vide mere, kan du besøge hans hjemmeside på LawsonHammock.com hvor du kan se billeder og læse testimonials.