Camping gear til en Van

Camping gear til en Van
En tagbagagebærer giver ekstra opbevaringsplads.

Camping gear til en varevogn er ikke meget anderledes end gear til et telt, autocamper eller RV. Men camping i din van har et par klare fordele. Van camping er langt billigere end en RV, og med mange varevogne, der har firehjulstræk - du kan gå mange steder i din varevogn som en RV bare ikke kan håndtere. Utvivlsomt vil din van få bedre gas kilometertal end en RV så godt. Tag et kig på nogle camping gear til en varevogn og være klar til en stor camping alternativ.

Get Ready

Før din første van campingtur, vil du ønsker dit køretøj skal være klar. Først skal du fjerne sæder, som du ikke har brug for. Mange varevogne har en back bænk, der vil folde ud til en seng. Dette er en stor funktion, der giver dig komfortable siddepladser samt en hyggelig soveplads uden at bringe en luftmadras.

Derefter planlægge til opbevaring. Plastic opbevaring totes er fantastisk til opbevaring af gear, når det ikke er i brug. Hvis din van er lille dine totes kan holdes uden for med ingen bekymring af dit gear at blive våd. Rooftop fragtselskaber er også fantastisk til van camping gear opbevaring. Let og slidstærk, kan disse vandtætte bærere gemme de fleste af dine camping tilbehør og efterlader dig masser af plads i din varevogn.

En anden mulighed lagring er en bag-mount luftfartsselskab. Med denne mulighed, kan du bære en køler på bagsiden af ​​din varevogn. Du kan bruge denne mulighed for andre typer af camping gear så godt. For eksempel cykler eller din lejr komfur og køkkenredskaber. Der er uendelige muligheder for, hvad du kan gemme i et luftfartsselskab, så du kan få en uproblematisk boligareal i din van; for udvidet camping, dette er en vigtig overvejelse.

Van Features

Konvertering varevogne har så mange fantastiske funktioner, der er ideelle til camping; Der kan ikke være mange ting, du bliver nødt til at medbringe. Nogle har indbyggede kølere og køleskab. For børnene har mange indbyggede i videospil og surround sound stereo systemer.

Du kan også få en konvertering van med firehjulstræk samt en imponerende trækkende kapacitet til at bringe din båd med dig på din udflugt. Hvis din van ikke har disse funktioner, skal du have det rigtige gear.

Camping gear til en Van

Sørg du bringe standarden camping gear til enhver van campingtur. Du vil sandsynligvis have en propan lejr komfur og camping køkkengrej til at forberede dine måltider. Vær dog opmærksom på, at madlavning indersiden af ​​din van kan være farligt på grund af muligheden for kulilteforgiftning. Altid lave mad i et godt ventileret område.

Et andet emne, du får brug for, afhængigt af klimaet, er ekstra tæpper. Mens du kan køre varmelegeme på din van, hvis det bliver for koldt, bør dette kun være kortvarigt at undgå kulilteforgiftning og spilder gas. Kjole varmt og har ekstra tæpper eller soveposer til at sove komfortabelt.

Hvis din van ikke har en fold ud seng, vil du ønsker en luftmadras. Selv med sæder, der læne sig tilbage, vil du føle dig bedre, hvis du kan strække ud på natten, og du vil sætte pris på den ekstra pude af en luftmadras.

Andre væsentlige, at du gerne vil bringe nævnes:

  • En førstehjælpskasse
  • Et kort og kompas
  • En lommelygte eller lanterne

Sørg for at bringe ekstra tøj og nok brændstof til din lejr komfur så godt.

Camping Van Extras

Selvom det ikke er en nødvendighed, nogle campister som den ekstra plads fra en varevogn eller SUV bagklappen telt. Disse telte er stor, fordi de lægger på bagsiden af ​​din bil. Dette kan give ekstra plads til madlavning eller bare slappe af. Et sted, der har et pænt udvalg af disse former for telte er telte til lastbiler.

En anden lille luksus, som du vil sætte pris på er at have skærme til dine vinduer. Det kan få indelukket i din varevogn og forlader windows åbne vil sikre, at myggene har let adgang natten. Skærme vil give mulighed for ventilation og beskyttelse til insekter. En fremragende ressource for vindue skærme er Magna Screen. Disse magnetiske skærme vil passe de fleste helst vindue, bare måle og få den størrelse, der passer til dit køretøj.

Med blot et par fornødenheder og måske en luksus eller to, og du kan være sikker på en behagelig og sjov van camping oplevelse.