Camping: Camping Sikkerhedstips

Øst fra West

Hvis du nogensinde er faret vild i skoven, så husk, at amerikansk flagspætte graver sit hjem mod øst, en flyvende egern hole er normalt mod øst, en edderkopper web normalt mod syd, ringene på et fældet træ viser oftest en større vækst på nord og nordøst sider, og toppen af ​​stedsegrønne træer normalt bøje mod øst. Oh yeah ... solen står op i øst og sætter i vest.

Overlevelse Packs

Jeg husker det fra min tid som spejder ...

Før du begynder at opbygge din overlevelse kit, skal du beslutte, hvad dens formål er. Vil det skal være lille nok til at sætte i lommen, eller vil du være i stand til at bære den i din rygsæk eller en lille daypack? Hvis det er for din pakke, vil hvad du har tilovers, hvis du mister pakken i en strøm krydsning eller gennem en anden uheld?

Din overlevelse kits (den ene i lommen og den, du tilføje til din pakke) bør ændre i indhold med sæsonen. For eksempel vil du brug for flere måder at få brande startede virkelig hurtigt i vinteren tid, end du vil i løbet af sommeren, når du ønsker at handle nogle brand-startere for insektbekæmpende.

Du bør undersøge overlevelse teknikker og værktøjer som de vil redde dit liv ... fordi de bare kan!

Top 10 Skal Nyde List

1. Ekstra mad og vand.
2. Ekstra tøj.
3. Kort.
4. Kompas.
5. lommelygte med ekstra batterier og pære.
6. Solbriller og solcreme.
7. Kampe i en vandtæt beholder.
8. Fire starter eller stearinlys.
9. Lommekniv eller hjælpeprogram værktøj.
10. Førstehjælpskasse.

Mind din mad!

Please, please, please .... gemme alle mad ordentligt. Vilde dyr vil finde din mad og dermed vil de trash dit campingpladsen, og de kan have svært ved at fortælle, hvad der er mad og hvad der er dig. Mad skal opbevares i køretøjet eller forhøjet ud af jorden. Det må aldrig opbevares i dit telt.

, Vand, vand

Drik før du er tørstig. Din krop er den bedste kantine. Hvis du kører ud af vand er et problem, skal du ikke lade vandet, er du nødt til at holde alle de fugt, du kan. Hvis faktisk dø af tørst, ikke spise, da fordøjelsen forbruger mere væske. Du kan gå måske 3 dage uden vand, forudsat ingen aktivitet. Du kan leve over en uge uden mad.

Drikkevand

Vand renseapparater er det sikreste valg til camping eller backpacking når vand kommer fra søer, damme eller vandløb. De arbejder via et todelt rensningssystem. Vand først går gennem et mikrofilter for at fjerne større organismer. Vandet passerer derefter gennem et iod-harpiks for at eliminere mindre organismer. Vand renseapparater giver den højeste grad af sikkerhed, at fjerne alle former for organismer (herunder vira, bakterier og Giardia så små som 0,004 mikron).

Fortæl nogen, hvor du er på vej

Før der iværksættes nogen tur, skal du sørge for, at nogen ved, hvor du skal hen, hvordan du planlægger at få der, hvor længe du vil være der, og hvad de skal gøre, hvis du ikke vende tilbage. Det er et godt tip til at gå til mall, men det er en stor tip til når du forlader fortovet.

Når lynnedslag

Hvis der er en nærmer storm og din hud tingles eller hår forsøger at rejse sig, straks "GET SMALL". Du må ikke have mere end et par sekunder til at handle.

Squat lav til jorden på boldene af dine fødder, med fødderne tæt sammen. Placer dine hænder på dine knæ, med hovedet mellem dem. Vær den mindste mål er muligt, og minimere din kontakt med jorden.

CPR

Må ikke gå på en udvidet vandretur (natten over) uden at vide CPR. Tag en klasse, før du går. Du tror måske, det er unødvendigt, men hvis du skal have CPR udført på dig, vil du ønsker andre i backcountry at have taget klassen. Gør mod andre, som du ville have dem gøre .... du kender resten.

Camp Besøgende

Hvis du er camping alene, og du er bekymret uønskede menneskelige besøgende, der er oprettet mere end én stol i din campingplads.

Personligt Defense

Lær at tage sig af dig og dine. Dårligt vejr, vilde dyr, onde mennesker, terræn, ulykker og uheld kan have en negativ effekt din camping oplevelse.

Tag en klasse på personlig forsvar.

Dette er ikke bare en camping tip. Dette er vigtigt overalt. En personlig forsvar våben (peberspray, skydevåben, kniv, etc.) er en god idé .... men kun hvis du er uddannet til at bruge det korrekt.

Igen, tage en klasse på personlig forsvar.

Distress Signal

Den universelle nødsignal er "noget" i en gruppe på tre. For eksempel: 3 pistol skud, 3 skrig, 3 slag på en fløjte eller endda 3 lejrbål. Du skal vide dette for at grunde ... 1), så du kan ringe efter hjælp og 2), så du ved, hvornår hjælpen er nødvendig.

2-vejs Radio

Når du forlader campingpladsen, sørg for at have din 2-vejs radio med dig. Og tænde den. Ikke alene holde dig i kontakt med dine kolleger campister (slå deres på også), kan det også redde dit liv.

Mange udendørs entusiaster forlade deres radioer på scanning, så de kan hjælpe, når en alarm lyder. Ulykker sker. Afbøde din risiko.

En fornuftig tilgang

Jo længere fra den slagne vej du venture, jo mere forberedt du skal være for en medicinsk nødsituation. Hav altid en førstehjælpskasse designet til den type trek og antallet af personer i din gruppe.

En række førstehjælpskasserne er tilgængelige for dagture, familie camping ture eller rygsæksvandreture. Kits bør være skræddersyet til din trekking terræn, vejr, i alderen vandrere og din gruppes særlige medicinske behov.

Før du går, lære om eventuelle risici ved din destination, såsom giftige planter, slanger og insekter. Spørg de lokale embedsmænd eller park rangers, hvis du har brug for nogen særlig gear eller tøj. Find vej og offentlig telefon tættest på din campingplads eller spor, så du ved, hvor at tilkalde hjælp, hvis det er nødvendigt.

Nogle organisationer tilbyder vildmark førstehjælpskurser målrettet til udendørs entusiaster. Vær sikker på at praktisere det, du lærer, og dele den med andre i din fest.

Emergency Pack

Der er flere ting, du "skal have", når du får fra den slagne vej. Hvis du ikke bærer disse ting med dig, genoverveje din plan. Du skal have vand, kompas eller GPS (og ved, hvordan man bruger det), mobiltelefon, signal spejl, toiletpapir, mad (beef jerky), lettere, fløjte, insektmiddel, sol skærm, ID og en førstehjælpskasse. Det lyder som en masse at bære, men bortset fra vandet, vil den vejer omkring et halvt kilo. Må ikke få strandede uden disse ting.

Fem gyldne regler

1. Livet selv er overlevelse. Alt, der ændrer er miljøet eller de betingelser, hvor du bor. Ved krydsning vores backcountry eller indtaste et farligt miljø, gør det fornødne udstyr.

2. En hurtig redning er den bedste redning. Brug alle moderne formål er at råde andre er bevidst om din situation og placering. Hvad faren Ligegyldigt, vil god kommunikation forhindre en overlevelse situation udvikler sig.

3. Vi behøver kun grundlæggende. Da du er uskadt og fungerer korrekt, skal du kun luft at indånde, vand at drikke, mad at spise og ly for miljøet. Men knappe, natur leverer alle disse. Du skal lære at tilpasse sig, hvad hun giver.

4. Planlæg din overlevelse. Når katastrofen strickes tænke på din situation og lave en plan for dine grundlæggende behov. Må ikke unødigt forbruge energi eller sætte dig selv i fare uden god grund.

5. Erkend, at faren er overalt. Den kolde kan dræbe. Varmen kan dræbe. Vilde dyr kan dræbe. Modløshed kan dræbe. Mangel på næring kan dræbe. Watch, lytte, tænke og bestemme problemet ... lære at overleve.