Camping: Camping med børn & kæledyr Tips

Hunde og Pindsvin

Hvis du camping med din hund, være forberedt på hulepindsvin hændelser. Medbring et par hemostats eller tænger for de uheldige, men meget muligt run-ins mellem din hvalp og disse pindsvin. For at fjerne fjerposer, huske, at de er hule, og at et vakuum formularer, når de er indlejret i din hund. For at gøre fjernelse lettere, klip enderne til at mindske denne vakuum. Se efter fjerposer omkring næsepartiet, på taget af munden og under tungen. Hold også øje med de fjerposer, der trænger brystet; disse kan være meget farligt, da modhagerne, kombineret med hundens bevægelser, kan trække dem i dybere, forårsager infektion og mulig skade på vitale organer.

Camping med børn

Camping med børn er en af ​​de sande glæder i familielivet. Tag dig tid til at planlægge din rejse omhyggeligt, vil dette sikre maksimal nydelse. Camping mad og camping gear planlægning er indlysende, men hvad med at forberede dit barn? Mange af camping erfaringer kan deles, inden camping med børn. Du kan gøre mange af disse ting i dit hjem, din baghave eller på en lokal park. Her er nogle eksempler: Praksis madlavning camping opskrifter udendørs med dit barn, sætte en sovepose på gulvet og lade barnet overnatter i det, få en kikkert og øve med dem, se på månen og stjernerne med dit barn spille "hvilken slags fugl er det?" med dit barn, dele camping etikette med dit barn, oprette dit telt derhjemme, gør varm chokolade eller smores .... du får den idé. Hjælp dit barn bliver fortrolig med camping aktiviteter er næsten lige så sjovt som camping selv!

Kæledyr i Camp

Hvis du ønsker at tage dit kæledyr (r) med dig, når du går camping, her er nogle ting at tænke på.

Hvis du basecamping eller rygsæk camping, kan du bære dit kæledyr lange afstande? Du vil måske ønsker at forlade dit kæledyr derhjemme, når camping kræver vandreture.

Hvor godt kan du styre dit kæledyr? Kæledyr, især små kæledyr, betragtes bytte for mange vilde dyr.

Hvis du er camping i en formel campingplads, gør de tillader kæledyr? Hvad er reglerne om gøen, snore og satsningen dit kæledyr?

Vil der være tilstrækkelig skygge for dit kæledyr? Hvad med dårligt vejr? Vil dit kæledyr være alene når som helst mens camping (dårlig idé)?

Forberedelse dit kæledyr

Du ønsker måske at besøge dyrlægen før camping for at sikre dit kæledyr har alle nødvendige skud og vaccinationer. Også være sikker på dit kæledyr er iført tags med navn og telefonnummer. Hunde skal have en rabies tag og bør være mikrochip-ed. Find en dyrlæge i det område, hvor du planlægger at lejr og være sikker på at have denne dyrlæge kontaktoplysninger.

Pet Campingudstyr

Her er en kort liste over vigtige elementer til at bringe med dig (for dit kæledyr), når du lejr. Vand fra hjemmet, mad / godbidder, mad / vandskåle, tygge legetøj, førstehjælp kit, plast baggies for bortskaffelse af affald, medicin, snor / halsbånd / tags, kennel / kasse, tæppe, myggebalsam.