Camping: Camping Gear & Udstyr Tips

Camping Knive og økser

Det er en god ide at medbringe mindst en kniv og økse med din camping og vandreture gear. En økse kan hjælpe, når du er i backcountry og på udkig efter brænde, mens en foldekniv med noget tilbehør kan komme i handy som helst. Du kan bruge det i køkkenet, for nødreparationer, og selv for akut-førstehjælp om nødvendigt.

Den klassiske camping kniv er den schweiziske hær kniv, men der er mange andre mærker, der fungerer lige så godt i skoven. Mange har låsning håndtag, som den schweiziske hærs ikke gør, og mange har større vinger til jægere og fiskere. Mange campister sværger ved en Leatherman værktøj i deres camping og vandreture gear. Bare ikke bliver fanget i skoven uden en god skarp kniv, du ved aldrig, hvornår du kan få brug det.

Lagring Camping Udstyr

Din camping er en stor investering, så her er en campingudstyr tip, der hjælper dig passe på, når du gemmer dit udstyr. Læg aldrig væk snavset udstyr. Snavs kan rist mod stof eller nylon, til sidst at gnide et hul i dit telt, presenning eller sovepose.

Skyl telte, regn fluer, presenninger og andre nylon elementer og lad dem tørre, før du pakker dem væk. Håndvask soveposer, eller i det mindste ryste dem ud og lad dem luft, før du omhyggeligt gemme dem i deres opbevaring poser. Bedre endnu, skal det opbevares fladt så isoleringen inde i posen ikke nedbrydes over tid

Vask og tør hele dit køkken campingudstyr, før du pakke det væk, og inspicere alle spænder, stropper, reb og stave, før de går tilbage på lager.

Hvis du ren og omsorg for din campingudstyr hver gang du bruger det, vil det sikre dit campingudstyr nyder og langt og lykkeligt liv.

Trekking og Walking polakker

Hvis du vandre meget, når du camping, tænke på at investere i en god trekking eller walking pole. Disse letvægts poler hjælpe med at stabilisere gå op og ned ad bakke, og er en nødvendighed, når vandreture i Rocky eller ujævnt terræn, så sørg for at inkludere dem med din camping og vandreture gear. De gør vandreture lidt lettere på dine knæ, også.

Trekking stave kommer i mange forskellige højder tilpasset hver enkelt, og de er ofte så holdbare, de er stærkere end stål, men meget mere let. Nogle af disse poler også kommer fyldt med en bred vifte af sikkerhedsudstyr, såsom reflekterende tæpper, regntøj, reb og andre fornødenheder, så du ikke behøver at bære ekstra camping og vandreture gear i en rygsæk, når du vandre.

Trekking og gangstave er lavet af en række forskellige materialer, fra træ til aluminium legeringer. Pick en, der vil vare i årevis og vil ikke slides op, hvis du bruger det på ujævnt terræn.

Hav altid en Daypack

Selv hvis du bare går efter en kort gåtur på en let trail, bør du altid bære en rygsæk med. Du bør aldrig forlade campingpladsen uden vand, noget mad og snacks, en førstehjælp kit, og en lommelygte. Andet sikkerhedsudstyr som tarps og regn gear er en god idé også, og du kan stash alle disse i en daypack.

Rygsække er mindre og lettere end traditionelle rygsække og mange er lavet specielt til at gennemføre væsentlige camping tilbehør i korte perioder. Nogle er store nok til at bruge til rejser med overnatninger, mens andre kan tjene som skole eller sport pakker, når du ikke camping.

Bjørn-Proof din campingplads

Du er nødt til at tage nogle forholdsregler med din camping og vandreture gear, hvis du camping i bjørn land. Bears har en enorm lugtesans, og de er så stærke at de kan rippe en bil vindue eller rive en bildør meget nemmere end du måske tror.

Må ikke opbevares nogen fødevarer i bilen eller telt. Du skal bruge bjørn dunke, der er lette, holdbare plastik dunke, der er næsten uforgængelige og bear-bevis. Bears har lært, hvordan man kommer til fødevarer caches suspenderet fra grene, så denne gamle backpacker trick er ikke længere sikkert, enten.

De fleste parker anbefale disse er forsynet dunke for alle fødevarer, og nogle endda kræve dem. Hvis du vil camping i et område med bjørne, ikke tage nogen chancer. Carry bjørn dunke, bjørn frastødende, og se ud for bjørne nær campingpladser. Indberette dem, hvis du ser dem, og holde fødevarer prep på et minimum, også. Bears kan være dødelig, og de kan lide menneskeføde, så pas på ikke at fodre bjørne!

Camping Kikkerter

En kikkert kan være en af ​​de vigtigste og mest underholdende camping tilbehør, du bærer med dig. De er fantastisk til at spotte fugle og dyreliv omkring din campingplads, og de kan hjælpe dig med at finde familiemedlemmer spændt ud langs vandrestier, også.

Når du køber udendørs camping tilbehør som kikkert, kigge efter lyse optik, der giver masser af detaljer. Udendørs kikkert bør have vandafvisende sager og linser. De skal være let og nem at stuve i en rygsæk, så du kan tage dem med dig på sporet.

Kikkert gøre store stjerne-gazers, også. Pack en lille notesbog i din kikkert sag eller rygsæk til at holde styr på de stjerner og stjernebilleder, du ser, sammen med fugle og dyr du ser op i disse væsentlige camping tilbehør.

Camping Håndklæde

Brug et golf håndklæde på dit campingplads. De har en bøsning indbygget i et hjørne, så du kan hænge det eller tilslutte den til din pakke. Det er fantastisk at altid have et lille håndklæde handy, når du er udendørs. Især når camping.

Glem ikke handsker, når Camping

Handsker kan være meget nyttige på campingpladsen, især i din lejr køkken. Få dig et par kraftige arbejdshandsker. Du kan bruge dem som grydelapper, at afhente varm køkkengrej, mad, eller endda grillen, når du laver mad.

Du kan bruge dem til at flytte logfiler i din lejrbål (med forsigtighed). Også bruge dem til at afhente pindebrænde for at gøre din lejrbål.

De er fantastisk til at beskytte dine hænder fra varme samt kolde. Camping med handsker er smart.

Brugt Camping Udstyr

Når du køber camping og vandreture gear, kan du blive fristet til at ramme garage salg og loppemarkeder til at søge efter brugte campingudstyr. Det kan være en god idé, hvis du ved, hvad man skal kigge efter.

Se først efter camping og vandreture gear, der aldrig eller næsten aldrig blevet brugt. Det bør være fri for slitage, især på stress punkter som pole ærmer eller tie-downs. Der bør ikke være nogen huller eller nedskæringer i telte og soveposer, og du bør altid håndvask soveposer, hvis du køber dem brugt. Rygsække skal have alle de stropper, spænder, og stropper fastgjort, og de bør ikke bæres ved stress punkter.

Du kan finde nogle gode tilbud, der køber din camping og vandreture anvendt gear, bare kigge efter god kvalitet gear, der stadig har en masse liv tilbage i den. Nogle online sites specialiserer sig i brugte gear, herunder oplysninger om tilstanden, så shoppe rundt, før du køber.

Ophold fra jorden

Uanset om du er telt camping eller sover under stjernerne, ved hjælp af en sovepose eller en anden form for strøelse, skal du lægge noget mellem din torso og den kolde hårde jord. En løsning er en sovende pad. En anden er en barneseng. Uanset hvad, om i en sovepose uden en anden barriere mellem dig og jorden vil ikke være behageligt. Du vil virkelig mærke det, når du forsøger at stå om morgenen.

Camping Extras

Glem ikke de små incidentals du skal bruge, når du lejr, ligesom shampoo, sæbe, myggebalsam, solcreme og andre emner du måske glemmer, men er afgørende campingudstyr.

Alle sæber og shampooer skal være biologisk nedbrydelige, især hvis du bruger dem, mens backpacking. Eventuelle papirvarer skal være bionedbrydelige også, og pakket ud med dig, når du forlader din campingplads.

Brug en sæbe sparsomt kan selv bionedbrydelige sæber være skadeligt i store mængder. Andre store campingudstyr valg er vaskeklude eller andre pre-fugtet klude til lejren rydde op og hygiejne. Disse er nemme at transportere, og du behøver ikke en vandkilde til at bruge dem.

Hvis du ikke har adgang til brusere, koncentrere sig om at holde hænderne rene (de kan overføre bakterier, når madlavning og spise), dine fødder rene, (for at hjælpe vagt over for svamp og anden fod problemer), og dine tænder børstet, og bekymre sig om resten, når du kommer hjem.

De rigtige Camping og Vandring Socks

Det tager cirka 25 minutter at vandre en kilometer med anstændige uld sokker, mere eller mindre tid, afhængigt af terræn og størrelsen af ​​pakken.

Det vil tage 35-40 minutter iført bomuld sokker - du skal tilføje til tiden for fastsættelse vabler og for alle de stopper, du ønsker at gøre, fordi dine fødder gør ondt!

Har brug for at være lavet af fibre, der er modstandsdygtige nok til at afbøde fødderne og er elastisk nok til at passe tæt uden rynker og forårsager blærer sokker til vandreture.

Bomuld har ingen af ​​disse ønskelige egenskaber. Hvis det er blandet med andre fibre til at forsøge at gøre det arbejde bedre, du stadig tabe på andre måder. God kvalitet uld behandles af moderne metoder har den ønskede elasticitet og elasticitet.

Camping Gear oftest glemt

Batterier. De mere avancerede din camping gear legetøj, jo mere vil du stole på effektiviteten af ​​dine batterier. GPS-enheder, 2 vejs radioer, afstandsmålere, lommelygter, vejr radioer, lanterner, osv ... alle er ubrugelig uden gode batterier.

Den mest erfarne autocamper og hiker vil lejlighedsvist glemmer at bringe ekstra batterier. Bring en ekstra pære til din lommelygte også.

Iscenesættelse dit Gear

Køb nogle ting, såsom viskestykker, små opvaskemiddel, spatel, madlavning kniv mv og reservere dem kun til camping. På den måde behøver du ikke at pakke dem op hver gang du vil gå; i stedet, de venter på dig med dine lejr forsyninger.

Hold Debris Ud af dit telt, når camping

Først aldrig forlade fluen af ​​dit telt åben, når camping. Det er at bede om snavs og insekter til at komme ind. For det andet, skal du placere en skrot stykke tæppe uden for teltet til at tørre dit fodtøj på. Dette er også et godt sted at tage din beskidte støvler af. Du vil blive overrasket over, hvor rent dit telt gulv vil bo. Har ret camping gear, når du lejr.

Camping Hat er vigtigt

En bred randen camping hat vil holde dig kølig i solen og tørre i regnvejr.

Desuden, når ellers får du at bære en virkelig cool hat.

Gummibånd

Gummibånd virkelig komme i handy. Her er et par ideer:

Hvis vi har en vand tap på vores hjemmeside vil jeg bruge elastikker til at vedhæfte en pumpe sæbe flasken til studsen indlæg. Så det holder sæben fra jorden og let adgang til hånd- eller parabol-vask.

Gummibånd altid komme i handy - trække op dit hår, holde redskaber sammen osv

Camping Lightsticks

Camping lys er nogle af de fedeste udendørs camping tilbehør til at ramme markedet. Du skal blot bøje eller knække lyset-stick til at aktivere det, og det lyser med et grønt lys, der kan endog ses under vandet. Det virker i enhver temperatur, men kolde temperaturer kan ændre lysets farve.

Disse er et godt alternativ til stearinlys og lanterner i lukkede rum, fordi de er brandfarlige, ikke-giftige og ikke afgiver varme. De er billige også, så du kan holde dem på havde til andre anvendelser udover camping lys, som f.eks i bilen i tilfælde af en nødsituation. Desuden vil børnene elsker at spille Darth Vader med dem efter mørkets frembrud!

Komfur Brændstof

Tøm brændstof ovnen ved slutningen af ​​hver sæson; gamle brændstof er den mest almindelige årsag til langsigtet fiasko komfur.

Sovepose Care

En ned fyldt sæk må aldrig rulles. Det bør være proppet i en transport taske. Engang turen er overstået, er det tid til at gemme din taske for uger eller endda måneder. Vi foreslår, at du opbevarer din taske løst, gør det muligt at trække vejret Vi gemmer vores soveposer på tunge tøj bøjler i et skab. Hvert par uger vi fnug dem op en rehang dem.

Opholder Varm

For at tilføje ekstra varme, et telt eller bivy sæk tilføjer 10 grader, og et liggeunderlag forhindrer varmetab mellem dig og jorden.

Hold din sovepose Dry

For at holde din taske tørt på sporet, sætte det i en papirkurv taske, og også hænge det uden for dit telt om morgenen for at tørre.

Rent-a-Camp

Hvis du ikke lejr der ofte, giver det ikke mening at bruge en masse penge på camping tilbehør og gear. Et alternativ er at leje campingudstyr, når du har brug for det. Mange store camping forhandlere tilbyder camping udstyr huslejer dag for dag, uge ​​eller mere, og udføre en bred vifte af redskaber til enhver camping situation.

Udlejning også giver mening, hvis du aldrig har slog lejr før, og du er ikke sikker på, du vil nyde det. Du behøver ikke at bruge en masse penge på udstyr, du aldrig bruge igen, og det vil ikke ender med at sidde i en kasse på loftet indsamling støv, enten.

Når du lejer udstyr en gang eller to, vil du også få en bedre idé om, hvad camping tilbehør, du virkelig har brug for, og hvilke du kan undvære, så leje campingudstyr kan spare dig penge på camping tilbehør mere end én gang.

Camping Gear til at holde på du

Din vigtigste camping gear bør altid være på din krop. Ikke i din pakke, ikke i dit telt eller i bilen. Hvis du er adskilt fra din pakke, vil du ønsker dit kompas (eller GPS) ur, fløjte, lommelygte og kniv på din person. Har den rette camping gear på dig hele tiden.

Camp Site Stole

Sørg for at tage en komfortabel stol (med en back) for hver camper, når du går bil camping. Jo mere du tid, du bruger afslappende, jo vigtigere bliver dette. Du har brug for en god camping stol til at sidde omkring bålet eller bare hænge ud. Den rigtige camping gear er meget vigtigt.

Duct Tape

Hvad et universelt værktøj! Men hvad er den bedste måde at bære det? Pak det omkring dine andre stykker af gear, ligesom din lommelygte, skovl, medicin flaske, etc. De fleste pakker har ikke plads til en rulle gaffatape, så improvisere og sted næsten overalt. Hvad med indersiden af ​​din pakke selv?

Opvask

Start med at opvarme vand i dit største madlavning pan - dette vil være din "vask". Du skal have nogle opvaskemiddel og en skrubber svamp. Når vandet er varmt, tilsættes lidt opvaskemiddel og starte vask. Vi har en 5-gallon vand beholder, der sidder på en campstool, og har en lidt vand tap på den side af det, der peger nedad. Efter vask en skål, jeg skylles under tappen og aflevere det til min hjælper til tørring. Jeg bruger også en brun papirpose som en skål dræn i tilfælde jeg komme foran ham og har brug for at sætte noget ned. Prøv at gøre alt dette aktivitet på omkredsen af ​​din campingplads, og ikke lige ved siden af ​​din tabel eller telt, da det har en tendens til at efterlade en temmelig god pyt med den tid, du er færdig.

Alsidig stykke tøj

En bandana bruges til at fange morgendug for vand og holde dig kølig på en kvælende dag. Den kan også bruges som en hotpad, solcreme, årepresse, pudseklud, til at bære yderligere elementer og filtrere vandet youll nødt til at holde sig i live. Knyttet til en stok, bliver det farvestrålende klud en rednings flag.

GPS eller kompas

GPS-enheden er ikke et kompas. På trods af sin fremragende kvaliteter, kan GPS-systemet lukkes ned til tider. Desuden enhederne kører på batterier, som kan svigte. Må ikke blive forelsket med din GPS; altid bære et kompas. Jeg bære begge.

Oh .... og lære at bruge alt, hvad du bære med dig. Dit liv, og livet for dem i din varetægt, kan afhænge af det.

Forståelse de samlede omkostninger

Hvis du går gennem køb beslutningsprocessen for en ny GPS enhed, skal du sørge for at prissætte kortet software, kabler og (hvis tilgængelig) en ekstern antenne, før du foretager en beslutning. Disse elementer kan køre købsprisen op hurtigt efter du har forpligtet sig til den grundlæggende enhed.

At vælge en sovepose til Camping

At vælge en god sovepose, overveje disse punkter:
1) Dead Space er svært at holde varmen; give dig selv et par inches i bunden og toppen til at strække, men ikke mere.
2) Gore-Tex skaller ikke tillader fugt at undslippe, så overvej Dry Loft, som er åndbart, vandafvisende bedre end de fleste mikrofibre. Ripstop er den mest holdbare nylon / polyester shell.
3) Køb ned-fyldte poser. God kvalitet poser vil holde th nede på plads, når du ryster den.
4) Mummy poser er den mest effektive for vægt og varme. Hvis du er klaustrofobisk, det semirectangular taske er den måde at gå med sin koniske fod, kurvede hætte og torso plads.
Køb den rigtige camping gear er kritisk vigtigt.

GPS Startup Delay

De fleste nye ejere af en GPS-enhed kan let modvirkes ved muligheden for, at en ny GPS-enhed kan tage over en halv time at komme op med en position, efter at det først er tændt.

Hvis du tænder den op inden for 25 miles af det sidste position, en rettelse er normalt findes temmelig hurtigt, under et minut eller to af de fleste enheder, der lagrer det efter magten ned og drive deres egen ombord ur, men hvis du tager en flyvning langrend og magt det op, det bliver et stykke tid.

Alle disse enheder vil have en initialiseringsskærmen, der vil gøre det muligt for brugeren at nulstille den aktuelle omtrentlige position, når du ved enheden, så arbejder med enheden, og du vil få mest ud af denne store teknologi.

Telt Camping: Højde

Telt camping antager mange forskellige former. Hvis du vil bil lejr (ingen slæbe telt rundt) være sikker på at få et telt du kan stå op i. Dette hjælper umådeligt når det er tid til at klæde sig på. Og mens du er ved det, hvorfor ikke have barnesenge i teltet? På den måde vil du ikke nødt til at sidde på gulvet i teltet for at lægge dine støvler på. Det bliver mere vigtigt som dit mobilitet falder på grund af skade eller alderdom.

Bil camping telt

Hvis du vil bil lejr (køre til et sted og slog lejr), så du får brug for den rigtige camping telt. Sørg for at få en camping telt, der angiver den kan håndtere 2 flere mennesker end du vil have i teltet. For eksempel, hvis der vil være 2 personer i teltet, få en 4 person telt. Rummet vil komme i handy til opbevaring din camping gear, især i dårligt vejr.

Geocaching mens Camping

Dybest set, geocaching er en high-tech version af skattejagt. Geocachere opsøge skjulte skatte udnytte GPS-koordinater lagt ud på internettet af dem gemmer sig cachen. Ved hjælp af en GPS-enhed, de derefter trek ud i Backwoods eller bymæssige jungler for at finde skjul stedet af cachen. Når fundet, kan en cache give den besøgende med en bred vifte af belønninger. Hvis den besøgende tager noget ud af cachen, bliver de bedt om at forlade noget til gengæld. For nogle er den største belønning er spændingen ved søgningen og opdagelsen af ​​et sted, som de aldrig har været.

Jagt kikkert

Når du køber Jagt kikkert, skal du sørge for at kigge efter gode svagt lys kapaciteter. Dette betyder typisk en større objektivlinse imidlertid moderne linse belægninger hjælpe med lys samling sådan, at en lille objektiv, og dermed er det muligt lettere jagt kikkert. Mest effektive jagt sker i dagens første og sidste timer af lys, så jagt kikkert, der indsamler lys effektivt foretrækkes.