Camping: autocampere & Campingvogne Tips

Picking en RV Campground

Det ser ud som om der er en RV campingplads på hvert hjørne i nogle populære udendørs destinationer, så hvordan kan du vælge den rigtige? Se efter flere ting, når du vælger en RV campingplads, og du vil ikke gå galt.

 • Campingpladsen skal være godt vedligeholdt og ren.
 • Prisen er vigtig, men så er hvad du får for prisen. Er RV campingplads tilbyde særlige arrangementer, børn begivenheder, aktiviteter og en række faciliteter, såsom pools, legepladser, vaskerier, og selv trådløs internetadgang.
 • Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Er parken let tilgængelige for selv de største RV? Er det tæt på andre attraktioner?
 • Er der plads mellem hvert rum, eller er du lige på toppen af ​​dine naboer?

Der er også offentlige RV campingpladser i amerikanske Skove, parker og andre føderale og lokale steder - Glem ikke dem, når du vælger din RV campingplads.

Airstream Travel Trailers

Airstream trailere er karakteristisk; du kan ikke gå glip af deres kugle-formet udseende skinnende aluminium på motorvejen eller i campingpladsen. De var en af ​​de første amerikanske rejse dertil, som skal fremstilles, og de har stået stærkt i 70 år.

Airstreams er så populære, fordi de er holdbare, flot, og strømlinet for mere effektiv bugsering. De fleste mennesker tænker på rejse påhængskøretøjer når de tænker på Airstreams, men selskabet gør autocampere, også.

Airstream ejere er dedikeret til deres autocampere, og siger, at de er de bedst byggede autocampere på markedet i dag. Airstream opfundet mange RV byggeteknikker, og mekaniseret byggeprocessen for at holde omkostningerne nede og samtidig skabe kvalitetsprodukter. Disse trailere stå sin prøve, da deres historie viser.

Toy lastbiler

Toy haulers blev skabt til det RVer der nyder off-roading og 4-Wheeling. Disse autocampere for det aktive sæt er trailere med to rum - den ene er en RV med beboelse, mens den anden er en garage til opbevaring af alle de cykler, trikes og andre remedier af off-road.

Toy haulers er en af ​​de mest populære typer af autocampere sælges i dag, og på grund af det, der er mange flere størrelser og stilarter til rådighed i dag, der ikke var til rådighed, selv for et par år siden.

Rejser trailere og legetøj haulers tendens til at være billigere end traditionelle autocampere, så de er en mulighed for voksende familier og unge eventyrere, der ønsker at tage på farten i komfort og stadig have plads til deres legetøj.

Mange autocamper udlejningsfirmaer nu leje legetøj lastbiler, også, så du kan prøve en ud, før du foretager beslutningen om at købe.

Lej før du køber

Der er ingen tvivl om det, autocampere er dyre. Der er én måde at tjekke en række autocampere, før du vælger en til at købe, og det er ved at leje flere og tage dem på prøvekørsler.

Der er mange camper udlejning forretninger i de fleste byer i USA, det udfører en bred vifte af trailere og autocampere til leje. Du kan leje en RV for et par dage for at se, om RV livsstil er virkelig noget, du gerne vil investere i.

Det er en god ide at leje forskellige modeller fra forskellige producenter for at se, hvilke funktioner du kan lide, hvad du ikke kan lide, og hvordan modellerne håndterer på vejen og i campingpladsen. Derefter kan du foretage en mere informeret beslutning, når du køber en autocamper. Check med de lokale autocamper leje forhandlere til at finde ud af, hvilke modeller de tilbyder, og hvad deres leje politik er.

Den Winnebago RV

Winnebago synes at være blevet den "generiske" betegnelse for mange autocampere, ligesom så mange andre kendte og anerkendte produkter. Der er en grund til. Winnebago er en af ​​de ældste RV producenter i landet.

Beliggende i Iowa, de bygger klasse A og C autocampere, og kan mest kendt for deres "Mini-Winnie", en klasse C autocamper, der blev så populær det synes du ser en eller to i næsten alle campingpladsen på én eller andet tidspunkt.

Winnebago begyndte at bygge autocampere i 1966, og de også bygge meget af kabinet og møbler bruges inde i deres autocampere. Derudover har de også deres egen fabrik til at producere alle de stoffer, puder og hynder benyttes ved den indvendige udformning af autocampere. De har ikke længere bygge "Mini-Winnie," men de også bygge Itasca autocampere.

Påhængskøretøjets Pop Up Camper

En af de mest overkommelige måder at starte camping uden et telt er med en pop up camper. Disse små, tilkoblede telt campister er lette, dukker op hurtigt og nemt, når du når frem til campingpladsen, folde til rejser, og kan blive trukket bag næsten ethvert køretøj.

En typisk pop up camper indeholder soveplads, siddepladser, små køkkener, og nogle har endda små badeværelser. Nogle modeller er store nok til at sove op til otte personer, mens andre er beregnet til par eller små familier.

En ting du skal huske med en pop up camper. Har en kraftig anhængertræk installeret til at trække din pop up camper. Sørg for at have liften fastgjort til rammen af ​​dit køretøj, snarere end kofangeren. Det er mere sikkert og vil holde traileren mere sikker under bugsering.

Ins og outs af Rental autocampere

Før du lejer en RV, er der nogle ting at overveje. Nogle leje autocampere kommer komplet med alt tilbehør, såsom sengetøj, apparater og køkken gear, mens andre opkræver ekstra for disse poster.

Nogle leje RVs omfatter forsikring i pris, mens andre opkræver ekstra for forsikring, eller kræve, at du give din egen dækning. Nogle leje virksomheder kun leje påhængskøretøjer og pop op campister, mens andre leje autocampere og trailere.

De fleste leje RV priser er baseret på størrelsen af ​​RV og sæsonen du leje. For at spare penge, leje en mindre model i løbet af lavsæsonen. Udlejning autocampere er meget populære i forbindelse med særlige begivenheder, så du kan få brug for at gøre dine reservationer ganske lidt i forvejen i forbindelse med særlige begivenheder, og på toppen af ​​sommer rejser.

Rent Onsite

En anden ny tendens i leje autocampere er huslejen onsite marked. Du lejer en RV og udlejningsbureauet leverer RV du vælger til campingpladsen, som du vælger inden for et bestemt område. Dette er praktisk af flere grunde.

 • Du ankommer i din egen bil, så du kan forlade RV i campingpladsen og tage din egen bil med dig på side trips.
 • Hvis din bil ikke er udstyret til at trække et påhængskøretøj kan du stadig lejr i en RV.
 • Du kan leje en RV på en ferie destination, og ikke at bekymre dig om besværet med bugsering og køre det selv.
 • Du behøver ikke at give sengetøj eller andre camping gear, er den leje autocampere fuldt udstyret.

Onsite leje autocampere er en fantastisk måde at opleve RV livsstil uden at nogen af ​​besvær. Kontroller lokale RV leje centre til at se, om de giver denne service.

Autocamper Klasser

Der er tre klasser af autocampere, og de kan være forvirrende, hvis du ikke er bekendt med dem.

 • Klasse A autocampere er de største autocampere, og ofte ligner busser. Føreren cockpit er placeret på forsiden af ​​autocamper, og hele coach er en stor, rektangulær enhed. Disse er normalt de mest luksuriøse og rummelige autocampere.
 • Klasse B autocampere er van konverteringer, der ligner en almindelig varevogn. De har rejst tagene og er ofte længere end konventionelle varevogne. De kommer med en hel bekvemmeligheder i en lille pakke.
 • Klasse C autocampere er mindre end klasse som, og er faktisk store campister bygget på en lastbil chassis. Forsiden af ​​autocamper ligner en lastbil eller van cab.
 • Rejser trailere, legetøj lastbiler, og 5. hjul er alle betragtes autocampere, og kan trækkes af en bil.

Når du køber ind for en autocamper, hvad klasse du leder efter, fordi alle autocampere er vurderet (og normalt prissat) ved klasse.

Fra telt til Camper

Efter telt camping i et stykke tid, mange campister flytte op til en lastbil camper monteret på en pickup truck. Billigere end en autocamper eller rejser trailere, kan disse campister være standardmodeller med en seng, siddepladser, og en vask, til større modeller, der selv indeholder badeværelser.

Truck campister kan være permanent monteret på ladet, eller de kan glide ud, det afhænger af modellen. Dette er praktisk, hvis du bruger trucken til andre opgaver, når du ikke camping.

Nogle campister har endda slide-outs som deres større fætre, hvilket giver flere siddepladser plads inde i autocamper, når den er parkeret. Hvis du ikke har kigget på en lastbil camper seneste, har de kommet langt fra glasfiber skaller med få faciliteter. Tjek dem ud på en lokal forhandler, og se hvad de har at tilbyde i dag.