Camp for teenagere med handicap: Interview med en YoungLife Frivillige

Camp for teenagere med handicap: Interview med en YoungLife Frivillige


Jon Green har arbejdet med handicappede teenagere i mange år gennem unge liv ministerier, en kristen organisation for teenagere. I dette eksklusive LoveToKnow Teens interview, deler han sin unikke perspektiv på denne organisation og dens sommerlejr program for handicappede teenagere.

Om Young Life

LoveToKnow (LTK): Hvad Young Life tilbyder teenagere?

Jon Green (JG): Young Life "klubber" (lokale grupper) mødes typisk hver uge i løbet af skoleåret. Club omfatter musik, spil, sketches, generel galskab, og mulighed for at komme til at kende kammerater og ledere! En stor del af Young Life mission er at levere sommer lejr erfaringer garanteret at være "den bedste uge i dit liv!" Der er YL lejre over hele landet (og i mange andre lande), og de er fantastiske! Afhængigt af lejren du deltage, kan du gå ned zip linjer, tur dune buggies, svømme, vandski, Parasail, gå gennem træ-top reb selvfølgelig, og gøre mange andre fantastiske ting!

Young Life har også klubber og lejre specielt beregnet til teenagere med handicap. De er meget ligesom andre klubber, men de er skræddersyet til unge med fysiske og psykiske handicap. Kapernaum er stadig en lille procentdel af Young Life som en helhed, men det er vokset meget de sidste 25 år, siden den blev startet. Unge Livet som helhed stadig mest rettet mod teenagere, der ikke har handicap.

Bliv involveret

LTK: Hvordan blev du involveret med denne organisation?

JG: Jeg blev involveret i Young Life i 2003 gennem en anden organisation, YouthWorks !, som partnere med Young Life Kapernaum. Jeg meldte og virkelig nød hængende med folk der og gøre min første tur til en lejr for en weekend. Jeg opholdt sig på som frivillig i tre år og derefter sluttede som en personale person i to år. Jeg stadig frivilligt med en anden klub og gå til lejr med min klub gruppe!

Redifining den "Impossible" for teenagere med handicap

LTK: Hvad er lejren oplevelse som for teenagere med handicap?

JG: Camp er en fantastisk mulighed og eventyr! Nogle teenagere med handicap har aldrig været væk hjemmefra i en uge i sig selv, og de fleste har aldrig gået parasailing eller klippevæg klatring! Også camp er en fantastisk mulighed for at danne venskaber og har en stor tid med mennesker, du kan stadig hænge ud med efter lejren er slut. Mange af YL lejre har gjort en indsats for at gøre deres faciliteter og jord tilgængelig for folk i kørestole, og personalet altid gå ud af deres måde velkommen handicappede og hjælpe med at sikre at de har den største uge af deres liv!

LTK: Hvad er den mest givende del af din erfaring med at arbejde med disse børn?

JG: Under venner med handicap er en velsignelse i så mange forskellige måder. Da jeg begyndte at frivilligt arbejde med Young Life, jeg troede, jeg ville være den person, der betjener og hjælpe, og at børnene ville være dem der nyder godt af det. Men jeg har været forbløffet over, hvordan at acceptere, venlig og kærlig så mange mennesker med handicap er, og jeg føler ofte, at jeg får mere ud af mit venskab med dem, end de gør!

Som jeg hjælpe en person i kørestol gå op en klatrevæg, for eksempel, og se dem gøre noget, de måske aldrig ville andre steder, kan mine arme bliver trætte, men mit hjerte fyldes med glæde komme til at hjælpe en person at gøre "det umulige. " Young Livet handler om at omdefinere "det umulige", og jeg elsker at være en del af det!

Rolle kristne tro

LTK: Religiøs tro er en vigtig del af Young Life organisationen. Hvordan kristne værdier og erfaringer bidrager til lejren oplevelse?

JG: Young Life har altid været designet og rettet mod mennesker, der ikke har et aktivt forhold til Gud. Alt Young Life gør er at få folk til at se Gud på en ny måde og høre om Jesus og hans evangelium. En masse mennesker, der går til Young Life er kristne, men det er bestemt ikke et krav om at være en deltager. Vi ønsker at lære dig at kende, og hvad der er vigtigt for dig, og vi håber, det giver os mulighed for at dele, hvad der er vigtigt for os!

Gud har forvandlet livet for unge liv ledere, og vi ønsker Gud at ændre jeres liv, også. Men vi ønsker at dele med dig og lære dig at kende på en måde, der respekterer og følsom over for din baggrund, kultur og oplevelse. Camp omfatter en taler, der fortæller Guds historie og deler, hvordan du kan få et forhold til ham, og der er mulighed for at drøfte tro med venner og ledere.

Summer Camp for teenagere med handicap

At gå til sommerlejr er en vigtig del af at vokse op for mange teenagere, og organisationer som Young Life Kapernaum gøre det muligt for teenagere på alle niveauer til at nyde denne oplevelse. For mere information om denne organisation, og hvordan du kan udføre frivilligt arbejde, være en kammerat, eller deltage i en af ​​disse lejre, Vist Young Life Kapernaum hjemmeside.