Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler


Camouflage er en unik og sjov print til at bære på en gallakjoler, hvis du leder efter noget lidt anderledes at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Det sjove af Camouflage

Især i dagens kultur, hvor unge både forrygende deres egen måde trail og få en øget bevidsthed om aktuelle politiske spørgsmål, er det ikke underligt nogle prom kjoler har fundet deres inspiration fra denne militant mønster. Camouflage har længe været anerkendt som et symbol på amerikansk stolthed, dristighed og en hård ydre. Teenagere, der ønsker at blive vist fast i deres synspunkter og modstandsdygtig over for gruppepres nyde mulighed for camo på kjoler.

Hvordan til at bære det

Når det kommer til prom, alt er tilladt. Det er din særlige nat, og ingen virkelig kan fortælle dig, hvad camouflage gallakjoler vil passe til din egen personlige stil. Da der ikke er for tilgængelige mange, mange teenagere at finde det ikke kun er sjovt at bære en camo kjole, men at skabe en så godt. Kom sammen med en gruppe venner og sy dine egne kreationer vil gøre din kjole ekstra speciel. Når iført camo, skal du beslutte, om du vil komme på tværs som utilnærmelig eller sexet. Disse to udseende er meget forskellige, og begge kan opnås med en camouflage trykt. Hvis du er på udkig efter en sexet og sjov kjole med en lille smule af en militant flair, så se i mønstre, der involverer pasform bodices og prinsesse-lignende bold kjole nederdele. Hvis du ønsker at sporten en hård drengepige look, opdager kortere nederdele og toppe med klassiske kraver. Selvom detail markering er begrænset, kan du finde et par tilbud på mere afslappet side, eller checke ind festtøj butikker, der er villige til at gøre brugerdefinerede camouflage brudekjoler.

Galleri af Camouflage Prom Kjoler

Ønsker at bære camouflage uden iblanding i dansegulvet mængden? Tjek disse billeder nedenfor for nogle stof ideer og kjole stilarter, du kan nemt efterligne.

Prom Dress Gallery

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler

Camo Prom Kjoler
For mere sød kjole ideer ... se denne slideshow!