Calisthenics: fordelene ved Weight-Free Motion

Calisthenics er navnet givet til gentagne øvelser, der bruger modstand din egen krop til at opbygge styrke, øge fleksibiliteten og forbrænde fedt. Ingen udstyr eller vægte anvendes i gymnastik, og øvelserne kan udføres hvor som helst der er et gulv og plads nok til at bevæge sig i. Fordelene ved calisthenics virkninger er vidtrækkende.

Øget muskel og Tone

Calisthenics er en af ​​de eneste måder at opbygge muskelmasse og styrke uden brug af vægte. Dog kan det ikke være det valg for den hårde kerne bodybuilder. Muskler er bygget på princippet om progressiv modstand. Du kan kun fremskridt din modstand hidtil, når din eneste vægt er din egen krop. Dog kan calisthenics opbygge en rimelig mængde muskelmasse, og vedligeholde det, især for en nybegynder på udkig efter moderat muskelvækst. En ekstra fordel er, at gymnastik opnår dette muskelvækst uden rivning og traumer, at vægttræning kan påføre.

Fleksibilitet

Når du får stærkere, du også blive mere fleksibel. Faktisk kan du ikke blive mere fleksibel uden at opbygge muskelstyrke. En stærke muskler behøver ikke at stamme til kontrakt som en svag must at udføre. Dette vil til gengæld tillader musklerne at udvide og bøje med større lethed. Calisthenics er en ideel måde at øge fleksibiliteten gennem muskeltonus.

Vægttab

Calisthenics løse problemet med at brænde overskydende fedt fra to retninger. Først styrketræning opbygger muskelmasse og tone over hele kroppen. Øget muskelmasse rejser din hvile stofskifte, så du kan brænde flere kalorier hvert øjeblik af hver dag. For det andet, kontinuerlige calisthenics får din puls til at stige. Den udgør aerob motion, en af ​​de mest effektive måder muligt at forbrænde fedt.

Endurance

En af de mest gavnlige virkninger af gymnastik øges udholdenhed. Circuit træning gymnastik kræver, at du gøre så mange gentagelser af en øvelse som muligt, uden hvile, indtil trætte. Hver dag, du igen udføre disse øvelser, have lov til dine muskler til at helbrede natten, din udholdenhed vil blive øget. Du vil være i stand til at udføre flere gentagelser før udmattelse er nået. Når udføres jævnt i alle muskelgrupper, er resultatet øget udholdenhed hele hver del af kroppen, herunder hjerte-kar-systemet.

Calisthenics kan forbedre flere aspekter af dit fysiske. Det er en fremragende øvelse for over-all fitness og sundhed. Uanset hvad dine fysiske mål, gymnastik er værd at overveje, mens du nå dem.