California Achievement Tests

Definition

De California Achievement Tests (CAT) er blandt de mest anvendte tests af grundlæggende akademiske færdigheder for børn fra børnehave gennem klasse 12. Den seneste udgave af CAT (den sjette) også kaldet TerraNova, Second Edition (eller alternativt Terra- Nova CAT).

Formål

Katten er ofte administreres til at bestemme et barns parathed til forfremmelse til en mere avanceret klasse niveau, og kan også anvendes af skoler til at opfylde statslige eller lokale testkrav.

Beskrivelse

Først indført i 1950, CAT er et papir-og-blyant test for børn fra børnehave gennem klasse 12, der er beregnet til måling akademisk kompetence i en række forskellige områder. Testen findes i seks forskellige former: CAT Komplet batteri, CAT Grundlæggende Batteri, CAT Survey (lønklasse to gennemgående kun 12), og CAT Plus.

  • CAT Flere vurderinger. Bruger flere valg og open-ended test spørgsmål for at vurdere læsning / sprog, kunst, matematik, naturvidenskab og samfundsfag færdigheder.
  • CAT Grundlæggende Flere vurderinger. Bruger flere valg og open-ended test spørgsmål for at vurdere læsning / sprog, kunst og matematik færdigheder.
  • CAT Komplet batteri. Bruger multiple choice-spørgsmål til at vurdere læsning / sprog, kunst, matematik, naturvidenskab og samfundsfag færdigheder.
  • CAT Grundlæggende Batteri. Bruger multiple choice-spørgsmål til at vurdere læsning / sprog, kunst og matematik færdigheder.
  • CAT Survey. En forkortet udgave af den komplette batteri, denne formular bruger multiple choice-spørgsmål til at vurdere læsning / sprog, kunst, matematik, naturvidenskab og samfundsfag færdigheder.
  • CAT Plus. Add-on vurderinger, der behandler de faglige dele af ord analyse, ordforråd, sprog mekanik, stavning og matematik beregning.

Katten er en standardiseret test, hvilket betyder, at normer blev fastlagt i designfasen af ​​testen ved at administrere testen til et stort, repræsentativt udsnit af testpopulationen (i tilfælde af CAT over 300.000 studerende). Testen er givet i en gruppe, klasseværelse indstilling, og kan tage alt fra en-og-en-halv til over fem timer at gennemføre, afhængigt af testen formen og klassetrin. En lærer typisk administrerer CAT. Når testen er gennemført, bliver testen sendt tilbage til det firma, der udgiver CAT (CTB / McGraw Hill) til scoring, og derefter lave information tilbage til skolen i form af individuelle testrapporter.

Testrapporten indeholder en skala score, som er den grundlæggende måling af, hvordan et barn klarer om vurdering, og en national percentil (NP), som afspejler den procentdel af elever i den nationale norm gruppe, der har score under den studerendes score (f.eks , en NP på 80 betyder, at 80 procent af de studerende scorede lavere end den studerende). Skalaen score kan udledes på to måder-en lige score bestemmes af det samlede antal teststoffer korrekte eller gennem post-mønster scoring (også kaldet post respons teori, eller IRT). Vare-mønster scoring undersøger ikke kun antallet af korrekte svar, men også sværhedsgraden af ​​de spørgsmål besvaret højre og det indbyrdes forhold på det mønster af svar. Andre scoring information kan også være inkluderet i testrapporten, afhængigt af scoring rapport format.

Forberedelse

For studerende, der ikke er bekendt med mekanikken i at tage en standardiseret test, en praksis test session givet af en lærer kort før CAT test session begynder kan være hensigtsmæssig. Fordi CAT er designet til at være en måling af et barns nuværende uddannelsesniveau niveau, test udgiver anbefaler, at der ikke på forhånd test coaching eller test uddannelser anvendes.

Forældrekontrol Bekymringer

Test angst kan have en negativ indvirkning på et barns præstation, så forældrene skal forsøge at tage stress ud af deres barn ved at sørge for at barnet forstår, at det er den indsats og opmærksomhed de giver testen, ikke det endelige resultat, der betyder noget. Forældre kan også sikre, at deres børn er godt hvilede på den test dag og har en nærende måltid på forhånd.

Når testresultater er tilgængelige, bør forældre planlægge et møde med deres barns lærer at diskutere test er konsekvenser. Resultater fra CAT test kan hjælpe forældre og lærere identificere faglige styrker og svagheder og udvikle strategier for at udnytte de tidligere og bygning færdigheder i sidstnævnte.

Vigtige vilkår

  • Normer-A fast eller ideal standard; en normativ eller middelscore for en bestemt aldersgruppe.
  • Repræsentativ prøve-en stikprøve af personer, som i tilstrækkelig grad repræsenterer test-hensyntagen befolkning i alder, køn, race og socioøkonomisk status.
  • Standardisering-Processen med at fastslå etablerede normer og procedurer for en test til at fungere som en standard referencepunkt for fremtidige testresultater.

Ressourcer

Bøger

CTB / McGraw Hill. Terranova, 2. udg. (California Achievement Tests, 6th ed.) findes online på http://www.ctb.com/ctb.com/control/childNodesViewAction?categoryId=369&p=store&adjBrd=Y.

. Harris, Joseph Hvad enhver Forældre skal vide om standardiserede tests New York:. McGraw-Hill, 2001.