Cabriolet Crib

Cabriolet Crib

Forældre vælger ofte konvertible cribs for deres alsidighed og penge at spare funktioner. At vælge en krybbe er blot en af ​​de mange opkøb, at forældre vil gøre, når de planlægger deres barns børnehave. Møbler, sengetøj og dekorationer er blot nogle af de emner, du henter til at gøre dit barns værelse ligne hjem. At vælge en krybbe er lige så vigtig.

Har en personlig krybbe favorit, du gerne vil dele, eller bare ønsker at give vores læsere et par tips? Venligst gøre!

Hvad er en Cabriolet Crib?

Ikke bekendt med begrebet "konvertible krybbe"? Må ikke bekymre dig. Du er ikke alene. Indtil de sidste par år, en barneseng eller baby seng var netop ... en seng til et barn. Typisk når et lille barn nåede to år mærket, tog forældrene ned baby krybbe og placeret deres barn i en almindelig seng.

Med opfindelsen af ​​den konvertible krybbe dog sengen faktisk bliver anvendt i en meget længere periode, fordi det konverterer til et lille barn eller endda fuld størrelse seng. Afhængig af stil af konvertible krybbe, du vælger, kan dit barns seng faktisk vare ham, indtil han vokser op og bevæger sig ud!

Crib Choices

Der er flere forskellige typer eller stilarter til priser, som næsten ethvert budget.

 • To-i-en En to-i-en cabriolet krybbe betyder Crib., At denne krybbe kan konvertere fra en baby seng til et lille barn seng. Når mindst én side af krybbe er fjernet, kan det anvendes som et lille barn seng.
 • . Tre-In-One Crib En tre-i-en cabriolet krybbe betyder, at denne krybbe har faktisk tre mulige anvendelser: en baby seng, et lille barn seng, og en fuld størrelse seng. Hvis du planlægger at bruge krybbe som en fuld størrelse seng, bliver du nødt til at købe en fuld størrelse madras, dog.
 • Fire-In-One Crib. En fire-i-en cabriolet krybbe giver samme krybbe stilarter som de tre-i-en med tilføjelse af en dobbelt seng design. Igen, vil du nødt til at købe en dobbelt størrelse madras, hvis du vælger at bruge denne stil som dit barn vokser.
 • Fem-i-en krybbe. Denne krybbe har alle de ovennævnte stilarter med en ekstra sofa mulighed.

At vælge en Crib

Køb en krybbe, der konverterer til en seng fjerner nogle af de beslutninger, der omgiver hvor dit barn vil sove som hun vokser ud af sin traditionelle babyseng. Desuden er nogle familier vælger konvertible cribs udelukkende af økonomiske grunde.

Når du vælger en cabriolet seng, men du stadig nødt til at overveje følgende punkter:

 • Vil stil passer med rummets indretning som dit barn vokser?
 • Hvor mange muligheder har du ønsker i en cabriolet seng?
 • Hvis du vælger et konvertibelt seng, der tilbyder den fuld størrelse mulighed, vil dit barns værelse rumme større seng?
 • Er sengen, du vælger kræve en separat konvertering kit, og hvis ja, hvor meget dyrere bliver det?

Sikkerhed Issues

Ligegyldigt hvilken type baby krybbe, du vælger, vil du ønsker at sikre, at den opfylder alle de sikkerhedskrav, der er udstedt af Consumer Product Safety Commission USA. Mens købe en brugt krybbe kan være fristende, så tro om igen. En brugt barneseng kan harbor alle mulige sikkerhedsrisici, herunder også spredte krybbe lameller, løse eller manglende dele, og blyholdig maling.

Hvor kan man købe

Følgende handlende tilbyder en bred vifte af krybbe stilarter, sammen med en bred vifte af priser.

 • Babyer R Us
 • Target
 • Walmart
 • Baby Universe