Bygning Arm Styrke: 3 Variationer af push ups

Hvis du ikke ønsker at besværet med et motionscenter eller vægte, kan du stadig gøre nogle grundlæggende push-up variationer til at opbygge din arm styrke. Opbygning musklerne i dine arme, vil ikke kun hjælpe dig til at se mere fit, men du vil også opleve, at de daglige opgaver (såsom picking up dine børn) og din cardio øvelse vil blive lettere. Her er nogle variationer af den traditionelle push up at få dig i gang:

Baglæns Dip

Den baglæns dip er som en omvendt push up. Start med at sidde i en position "krabbe-walk". Sørg for at dine fødder og hænder vender fremad, og at dine arme er lige. Sænk dig selv til jorden ved langsomt bøje dine arme. Så skubbe dig selv op igen, så dine arme er lige. Denne push up variation primært styrker dine deltoids, skuldre og biceps. Start med 2 til 3 sæt af 20.

Cobra Push Up

Cobra push up kombinerer cobra yogastilling med en push up. Start med at komme ind i en "nedadgående hund" yoga stilling (som er en V-form med begge hænder og fødder rører gulvet). Skub med dine skuldre først ind i en cobra position. Dine arme og ben skal være lige med ryggen let buet. Nu tilbage til den nedadgående hunden position. Gentag dette 5 til 8 gange.

Tiger Push Up

Start denne push up, som hvis du lavede en traditionel push up. Bring dine arme i så dine hænder er rørende. Sørg for, at dine hænder er direkte under brystet og sænk dig til jorden, som du ville gøre for en traditionel push up. Disse push ups arbejde din bryst og underarme. Hvis du ikke er vant til at arbejde disse muskelgrupper, starte med blot et par gentagelser, med fokus på din formular. Start med 5 til 8 gentagelser og arbejde dig op.