Byg en Brick Bar-B-Que

Byg en Brick Bar-B-Que
Home Improvement Billeder

Uanset om du ønsker en permanent plads til at lave mad udendørs, eller du blot ønsker en midlertidig struktur til grill til en sæson, hvilket gør valget til at opbygge en mursten bar-b-que er en smart beslutning.

Hvordan man opbygger en Brick Bar-B-Que

Professionelle murere potentielt kunne bygge kunstfærdige mursten bar-b-que strukturer, der har opbevaringsrum, døre og ventilationskanaler med hængsler og mange andre funktioner, der kræver nogle indviklede murerarbejde og mursten skæring. Men som en gør-det-selv boligejer kan du luksus at en velbygget udendørs grill uden besværet med komplicerede mursten udlægning. Det er muligt at opbygge en mursten bar-b-que med eller uden mørtel og på en måde, der kræver minimal indsats.

Planlægger at bygge en Brick Bar-B-Que

Der er et par ting at overveje, når du planlægger din mursten bar-b-que. Først og fremmest er, om du ønsker en midlertidig eller permanent struktur. Det er muligt at "tør stack" ildfaste sten til en praktisk struktur for madlavning, men gør det, fjerner noget af stabiliteten af ​​strukturen og de funktioner, som du kan tilføje. På den anden side, om klodser i samme design, men ved anvendelse af mørtel, ville tillade dig at fremstille særlige rum, døre til styring af brand og endda en skorsten apparatet for direkte røg op og væk fra mennesker. Følgende liste indeholder de mest almindelige forbrugsvarer, du bliver nødt til at bygge din egen mursten bar-b-que:

  • Beton - Vælg betonblanding, som du kan kombinere med vand i en trillebør - køb nok til en 4 fod med 4 fods pad, der er omkring 3 meter dyb.
  • Riste - Køb to riste af samme store størrelse for både din madlavning område og for charcoals. Udformningen af ​​din grill vil være centreret på størrelsen af ​​disse riste.
  • Bricks - Når du har riste, trække ud designet af din bar-b-que baseret på ildfaste sten, der måler omkring 2,25 inches med 4 inches med 9 inches.
  • Den madlavning overflade grillen bør være omkring 30 inches høj, med en flad overflade på hver side, som kan området fra 16 til 34 inches, afhængigt af hvor stor du vil have struktur, og hvor mange mursten, du er villig til at købe.
  • Afhængig af din mursten-om dygtighed, hvis du bruger morter og ønsker at indarbejde en dør til at styre ilden, så sørg for at finde dørene, før du begynder at bygge, så du kan optage den rigtige størrelse i dit design.
  • Varmebestandig "firebrick mørtel"

Generelle instruktioner

Opbygning af dit bar-b-que, kan tage en hel del tid og tålmodighed, men det er bestemt muligt for alle at gøre. Mange mennesker mener, mursten om som en form for kunst, så designet er helt op til dig. Bare vær sikker på, at hvis du er tør stabling mursten (uden mørtel), at du gør det i en U-formet mode med to lag mursten i bunden, to store tårne ​​og en bagvæg. Hvis du bruger mørtel, kan du få mere kreativ med dit design.

Først - Byg Base

Før du begynder at lægge dine mursten, skal du have en plan overflade. For at opnå dette, grave et hul omkring 4 meter og 1/2 tommer firkant og 1 fod dybt ned i jorden. Ved hjælp af træplanker, skære træplader 4 fod firkantede og 3 meter høje og søm dem i en kasse struktur langs kanten af ​​dit hul. Dette vil være din konkret "form." Beton med vand i en trillebør, og hæld beton i formen, indtil den er fyldt omkring halvvejs til toppen. Fastsætte armeringsjern parallelt omkring 6 inches fra hinanden, og derefter fortsætte med at hælde cement op til toppen af ​​formularen. Ved hjælp af en lang pind og et niveau, skrabe overfladen af ​​den våde beton, indtil det er helt glat og niveau i alle retninger. Lad betonunderlag 48 timer til at indstille.

Tør Stacking

Hvis du planlægger at tørre stable ildfaste sten, så det meste af arbejdet er gjort. Du skal blot fastsætte to rækker af mursten på toppen af ​​din betonfundament, og derefter begynde at danne din U-formet madlavning struktur, som du arbejder op en række ad gangen. Branden kammer bør udformes på næsten den nøjagtige bredde og dybde af riste, du har købt. På det niveau, du ønsker at have kulristen, skubbe den side mursten lidt udad ind i ilden kammeret. Risten vil lægge oven på disse udragende klodser. Gør det samme for din grillrist omkring 10 inches over kulristen og 30 inches over basen. Når du har stablet trækul til madlavning overflade, er du færdig!

Udlægning Bricks

Udlægning mursten er en meget gerne tør stabling, medmindre du vil fastsætte en halv-tomme "seng" af mørtel mellem hver række af mursten og mellem dem. Når du lægger en anden mursten i seng af mørtel og tryk det fast, husk at skrabe væk overskydende mørtel med din murske. Du kan bygge den samme simple struktur med mørtel, som når du tør stack, eller du kan prøve andre designs, såsom at starte med en meget bred base for dit brand og madlavning område, men fortsatte over madlavning overflade for at opbygge en "skorsten", der omdirigerer røgen. Du kan også installere hængsel barer mellem mursten for at installere en dør eller et aftræk til at kontrollere ilden lettere.

Afsluttende ord

Den sværeste del af at opbygge din egen mursten bar-b-que er egentlig ikke processen med at opbygge det - det er at beslutte, hvor design, du vil bruge.