Byg din karriere med oDesk

Byg din karriere med oDesk

I den moderne økonomi, nogle af de bedste muligheder for arbejde er dem, der ikke dem, du ville overveje, hvis du var udelukkende fokuseret på at finde traditionel beskæftigelse. Hvis du har omsættelige færdigheder og vil gerne finde muligheder for at sætte disse færdigheder til at arbejde fra komfort og bekvemmelighed i dit eget hjem, oDesk er en ressource, kan du helt sikkert ønsker at overveje.

Forståelse oDesk

oDesk er ikke en jobsøgning hjemmeside i traditionel forstand. Det er ikke et sted, hvor du går søge gennem stillingsopslag og søge stillinger med særlige selskaber. I stedet fungerer som en global markedsplads, der giver en måde for virksomheder, der har behov for ydelser til at forbinde med kvalificerede, dygtige personer, der søger jobmuligheder.

Positioner Sendt

Virksomheder med behov for ydelser sende muligheder, nogle meget kortsigtede projekter, hvoraf nogle langsigtede igangværende arbejde. Entreprenører indsende anmodninger om at komme i betragtning. Transaktioner på håndteres gennem oDesk markedsplads - det er her, arbejdstager / klient kommunikation finder sted, og hvor betalingstransaktioner er lavet.

Arbejde som en entreprenør

Personer, der ønsker at arbejde gennem oDesk skal oprette en profil, der beskriver deres færdigheder og evner, samt løn ønskede. Når oprettet som en entreprenør, kan du søge og ansøge om udstationerede åbninger i markedet. Kunderne kan også søge entreprenøren databasen for at finde personer med særlige kompetencer og kontrakt de mennesker direkte med projektforslag.

Gebyrstruktur

Der er ingen omkostninger at liste jobs med oDesk eller til at oprette din entreprenør profil, søge efter job eller ansøge om muligheder. Når du beslutter dig for at blive en oDesk entreprenør, er det op til dig at sætte din timeløn, og når du accepterer projektarbejde du er enig om et lovforslag sats med kunden. oDesk provision er ti procent af timelønnen betales af klienter til færdig arbejde; der er ingen andre afgifter, der er forbundet med at arbejde gennem oDesk.

Er oDesk rigtige for dig?

Hvis du leder efter en måde at opbygge et hjem-baserede virksomhed, ønsker at finde jobmuligheder, mens du er mellem job eller ønsker at finde arbejde til at supplere din indkomst løbende kan oDesk være en fremragende ressource for dig . Lær mere om hvordan du finder arbejde via oDesk og beslutte, om det er en mulighed, du ønsker at forfølge.