Byg din egen hydroponics system

Byg din egen hydroponics system


Mange gartnere i dag er interesseret i at lære at dyrke planter uden brug af jord. Mens nogle hydroponiske systemer er ganske omfattende og dyrt at bygge, er der også systemer, der kan bygges med blot et par relativt billige værktøjer og materialer.

Hydroponics for begyndere

Det første skridt i opbygningen af ​​dit eget hydroponiske system, er at beslutte, hvilken type system til at bygge. Forskellige hydroponiske systemer omfatter:

 • Deep Water Culture
 • Ebbe og flod
 • Drip System
 • Nutrient Film Technique (NFT)
 • Wick System
 • Aeroponics

Der kan være mange variationer og forskellige navne, men de fleste hydroponiske systemer falder i en af ​​disse grundlæggende design.

Opbygning af en Deep Water Culture System

En af de nemmeste designs at opbygge og vedligeholde er Deep Water Culture eller Container System. Sørg for at læse igennem alle trin i opsætning af dit hydroponiske system, før du køber dine materialer for at sikre, at du køber den korrekte vare. Du kan bygge et system som dette med følgende materialer:

 • Stor plast karbad eller plastic plantageejer
 • Styrofoam
 • Grow gryder
 • Flydende plantenæringsstoffer
 • Ekstern luftpumpe
 • Air Stone

Opsætning af dit vand Kultur System

Når du har de rigtige materialer, kan oprette dit system ske i fire nemme trin.

Step One

Køb beholderen først. Det er med til afgøre, hvor meget Styrofoam du har brug for. Køb et stykke af Styrofoam, der vil dække det meste af området inde i toppen af ​​beholderen. Det er bedst at købe skummet lidt større end beholderens åbning og derefter skære det en tomme eller to smallere, så det passer inde med lidt ekstra plads på hver side.

Trin To

Herefter vil du nødt til at skære huller i Styrofoam at imødekomme dine planter. Den nemmeste måde at gøre dette er at gå videre og købe din vokse potter med mesh bunde og derefter skære hullerne i Styrofoam til en passende størrelse, så potterne suspenderes i det næringsstof løsning.

Byg din egen hydroponics system

Trin tre

Nu er det tid til at oprette luftpumpen. Luften pumpe er et vigtigt element i din hydroponiske system, da det vil give ilt er nødvendig for sunde planter til at trives. Det er vigtigt at købe den rigtige størrelse pumpe, som vil blive bestemt af størrelsen af ​​din container. Finde ud af ca hvor mange liter vand din container vil holde og derefter købe en luftpumpe, der kan rumme, at mængden af ​​vand. Sæt den ene ende af den fleksible luftslange til pumpen, og fastgør den anden ende til luften sten. Placer luft sten i bunden af ​​beholderen.

Trin Fire

Dit hydroponiske system er nu klar til brug. Fyld din beholder med vand og en passende mængde væske plante næringsstof (sørg for at købe den korrekte type næringsstof efter typen af ​​planter, du vokser) i henhold til anvisningerne på flasken. Tænd for luftpumpen og sørg for at det fungerer korrekt. Placer de bliver potter i Styrofoam og derefter placere skum i beholderen. Sørg for, at systemet er placeret i et område med masser af naturligt lys eller købe de relevante vokse lyser.

Hydroponiske Growing Supplies

Uanset om du beslutter dig for at prøve dette meget grundlæggende Deep Water Culture container voksende system eller du beslutter at prøve en mere avanceret hydroponiske voksende system, vil du nødt til at finde en god ressource for hydroponiske voksende forsyninger. Følgende forhandlere bære komplette hydroponiske systemer kits og de forsyninger, du bliver nødt til at bygge dit eget system:

 • TigerHydro indendørs havearbejde
 • Billige Hydroponics
 • Horizen Hydroponics
 • Ecoenterprises

Nyd Havearbejde Ingen uanset hvor du bor

Tidligere havearbejde var en hobby for dem, der boede i det land eller landdistrikter, hvor husejere havde rummelige værfter. Hydroponiske voksende kan gøres stort set overalt. Folk, der bor i højhus lejligheder omgivet af metal, glas og beton kan nyde voksende deres egne grøntsager eller en smuk blomsterhave med en hydroponiske voksende system.