Business Research: virksomhedsprofiler Tips

Millioner og atter millioner af profiler

Virksomhedsprofiler er rygraden i virksomhedernes forskning. En fast firmaprofil opnået fra en førende udgiver af forretningsoplysninger bør fortælle dig om virksomhedens økonomi, hvor den står i sin branche segment, eventuelle udestående retssager eller nyere domme - selv de navne og kontaktoplysninger for nuværende selskab officerer. Hvis du søger efter business profiler, de er nemme at finde online. Du kan endda få nogle gratis på sites som Yahoo Business. Hvis du søger for at købe virksomhedsprofiler fra et kommercielt forlag, sørg for at vælge en, der har en god virksomhedsprofil database - i de millioner - og tilbyder en gratis prøveperiode, eller i det mindste eksempler på, hvad du vil finde, når du rent faktisk køber en profil.

Hvorfor betale for virksomhedsejere baggrundskontrol?

Du bør gøre en erhvervsmæssig baggrund check på en af ​​følgende årsager:

* Undersøgelse af potentielle partnere.
* Undersøgelse af potentielle leverandører.
* Undersøgelse af potentielle kunder, der vil anmode kredit.
* ID potentielle kundeemner og få up-to-date information kontakt.
* Undersøge enhver entreprenør, du har planer om at leje, epsecially hvis de kræve betaling på forhånd.

Med millioner af virksomhedsprofiler online, Manta.com gør det nemt at finde oplysninger om næsten enhver virksomhed - offentlig eller privat, amerikansk-baserede eller internationale.

Millioner og atter millioner af virksomhedsprofiler

Mange af de førende udgivere af forretningsoplysninger konkurrere med deres løfter om de mest virksomhedsprofiler. Men da Manta.com abonnerer på fire forskellige førende forretningsinformation udgivere, kan du være sikker adgang til en af ​​de største tilgængelige udvalg af virksomhedsprofiler. Manta.com bruger Dun & Bradstreet, Icon, Datamonitor og SnapData, som giver enhver Manta.com brugeradgang til millioner af virksomhedsprofiler fra højt profilerede forretningsinformation udgivere. Og med Manta innovative pay-by-the-download-service, er der ingen grund til at betale for noget, du ikke har planer om at bruge.

Inde i en Firmaprofil

Virksomhedsprofiler fra kommercielle forretningsinformation udbydere holde et væld af forretningsoplysninger. Når du åbner en virksomhedsprofil fra Manta.com, kan du forvente at se nogen af ​​de følgende, afhængigt af hvilken differentieret løsning du køber:

* En beskrivelse af virksomheden.
* HQ-adresse og telefon.
* Firma kontorer.
* Årligt salg
* Antal medarbejdere
* Grundlagt
* webadresser
* Fondsbørs og ticker symbol
* Grundlagt
* Kredit rapport og score
* Verserende retssager mod selskabet
* Rapporter fra leverandører
* Intelligent analyse

Øjeblikkelig oplysninger lige ved hånden

Hyre nogen til at gøre en business baggrundskontrol og det kan tage uger. Forretninger baggrundstjek med Manta.com er instant. Manta.com kræver ingen membrship gebyrer. Alt du skal gøre er at finde de oplysninger, du ønsker på Manta.com stedet og derefter downloade rapporterne til din computer, betaler for dem af download med et kreditkort. Du kan få så mange virksomhedsprofiler og industri rapporter, som du ønsker, og derefter få dem straks til rådighed for dig i PDF-format, hvor de kan gemmes eller udskrives.

Forretning Bloggere interessant, men ikke er pålidelige

Forretning bloggere gøre fabelagtig supplerende erhvervsfunktioner og informationskilder, og ofte dækker historier og bryde nyheder, du ikke finder i mainstream medierne. Og de er frie. Men ikke nogensinde forveksle kvaliteten af ​​forretningsoplysninger tilgængelige fra en business blogger med den disponible fra Manta.com, og de førende forretningsinformation udgivere, der leverer Manta oplysninger. Virksomheder som Dun & Bradstreet og Icon er blevet industriens ledere ved at indhente og præsentere kvalitet business information, der køres gennem en professionel redaktionelle proces før det offentliggøres. Så hvis du laver baggrundstjek business, være opmærksom på de bloggere, men husk, at solid information kommer fra professionelle forretningsinformation specialister som Manta.com.

Millioner og atter millioner af profiler

Virksomhedsprofiler er rygraden i virksomhedernes forskning. En fast firmaprofil opnået fra en førende udgiver af forretningsoplysninger bør fortælle dig om virksomhedens økonomi, hvor den står i sin branche segment, eventuelle udestående retssager eller nyere domme - selv de navne og kontaktoplysninger for nuværende selskab officerer. Hvis du søger efter business profiler, de er nemme at finde online. Du kan endda få nogle gratis på sites som Yahoo Business. Hvis du søger for at købe virksomhedsprofiler fra et kommercielt forlag, sørg for at vælge en, der har en god virksomhedsprofil database - i de millioner - og tilbyder en gratis prøveperiode, eller i det mindste eksempler på, hvad du vil finde, når du rent faktisk køber en profil.

Undersøgelse en privat virksomhed? Du brug for hjælp

I USA, offentlige virksomheder - virksomheder, der har udstedt fælles lager - er forpligtet til at frigive detaljerede virksomhedsoplysninger, som er tilgængelig for offentligheden. Private virksomheder er ikke de samme krav til at frigive oplysninger, som kan gøre det meget sværere at gøre en succesfuld virksomhed baggrundskontrol på en privat virksomhed. Dette er, når du kan slå til en service som Manta.com, med adgang til millioner af private virksomhedsprofiler online. Manta.com bruger fire forskellige førende udgivere af forretningsoplysninger, hvilket gør chancerne virkelig stærk, at hvis du leder efter en bestemt comapny profil, Manta.com har det tilgængelige online.

Prøve før du køber

Kvaliteten af ​​forretningsoplysninger kan variere meget fra udbyder til udbyder, og de fleste udbydere vil ikke lade dig se alle oplysninger, før du betaler noget oppe foran. Så hvis du søger for at få adgang til en virksomhedsprofil som del af en erhvervsmæssig baggrund check, finde en information udbyder, der vil i det mindste lade dig se en prøve rapport først. Hos Manta.com, er du altid kunne se en prøve PDF fra nogen af ​​forretningsinformation udgivere Manta.com bruger. Disse er fuldstændige rapporter, også. Ofte kan du også se en oversigt af den specifikke virksomhed eller branche. Begge disse giver Manta.com kunder en god chance for at evaluere indhold, inden de køber.

Få alle de info Med virksomhedsprofiler

Uanset om du forsøger at generere kundeemner eller udføre konkurrencemæssige analyse, skal du have adgang til alvorlig oplysninger til at udføre en seriøs business baggrund check. Den nemmeste måde at gøre dette til den laveste pris, er ved at få adgang til en virksomhedsprofil fra en førende udgiver af forretningsoplysninger. Disse virksomhedsprofiler indeholder alt fra kredit rapporter til kontaktoplysninger. Manta.com har adgang til millioner af virksomhedsprofiler fra førende udgivere af forretningsoplysninger, som Dun & Bradstreet og ikon. Du kan downloade hele profiler eller dele af dem, fra Manta.com for så lavt som $ 9,95 per download.

Fortrolighed er påkrævet

Det er kritisk, når du udfører business baggrundstjek at dine informationsbehov og undersøgelser forbliver hemmelige. Hyre nogen til at gøre din forskning og dine hemmeligheder risikerer at blive frigivet, når personen taler. Men hvis du arbejder med en online specialist ligesom Manta.com, kan du få adgang til oplysninger om millioner af virksomheder og hundredvis af industrier alene ved computeren, uden andre eksterne kilder. Manta.com lover at holde dine oplysninger hemmeligt så godt, ved hjælp af krypterede servere og sikre databaser til at gemme dine transaktioner og personlige oplysninger.

Forbruger Grade Informations vs Professional Grade Information

Nogle internetsider tilbyder mere end 9.000 firmaprofil til rådighed gratis. Så hvorfor skal du betale Manta.com for adgang til sine virksomhedsprofiler? Easy. Du ville ikke forsøge at ride på tværs af USA på en $ 100 cykel. Manta har millioner af selskaber på fil, pakket med kvalitet firmaprofil information. De fleste gratis sider omfatter kun offentlige virksomheder, men Manta har virksomhedsprofiler på offentlige og private virksomheder, i USA og internationalt.