Business Research: Privat firma Research Tips

Gør det selv er ikke effektivt i dette tilfælde

Du kan prøve at gøre private selskab forskning dig selv, men medmindre du har alvorlige forskning færdigheder og forbindelser, er det ikke kommer til at være en effektiv metode til privat virksomhed forskning. Privatejede firmaer er ikke forpligtet ved lov til at besvare dine spørgsmål eller give nogen følsomme finansielle oplysninger. Leder du efter privat selskab forskning? Det er meget mere effektivt at betale en business information specialist ligesom Manta.com, som afgifter ved download med priser så lavt som $ 9,95 per selskab søgning.

Ikke sådan noget som gratis privat selskab Research

Leder du efter gratis privat selskab forskning? Private virksomheder er forpligtet til at indgive med udenrigsminister i den stat, hvor selskabet er registreret. Og du kan hente information fra avisartikler, Lexis-Nexis eller andre informationstjenester, som findes på et bibliotek, f.eks. Og de fleste forretningsinformation udbydere tilbyder nogle gratis prøve selskab oplysninger om hver enkelt virksomhed profileret. Men hvis du vil reelle privat selskab forskning fra en førende udgiver af forretningsoplysninger, bliver du nødt til at betale. Med Manta.com mindste behøver du ikke at betale meget. Per-downloade priserne starter ved $ 9,95 per måned og top ud på omkring $ 129 uden medlemskab koster eller andre skjulte gebyrer.

Hvordan virker Manta.com gøre det?

Hvis det er så svært at kunne gøre privat selskab forskning, hvordan Manta.com gøre sit prviate selskab forskning med så stor succes? Manta.com abonnerer på fire af de førende udgivere af forretningsoplysninger - Icon, Dun & Bradstreet, Datamonitor og Snapdata. Disse virksomheder har store og erfarne redaktionelle og efterforskningsmæssige stabe, der er anerkendte eksperter i privat virksomhed forskning. Det er ligesom at betale for tjenester udført af fire specialiserede virksomhedskonsulenter samtidigt.

Private selskab Research: Vanskeligt, men ikke umuligt

Det er mere vanskeligt at gøre forskning om et privat selskab, da private virksomheder ikke er forpligtet til at offentliggøre finansielle arkiver med SEC. Men det er ikke umuligt. Den nemmeste måde at få dine hænder på privat virksomhed forskning er at tilmelde dig en virksomhed informationstjeneste, der har specialiseret sig i privat virksomhed forskning. Disse tjenester har deres egen redaktionelle og undersøgende personale for at få finansielle og forretningsmæssige oplysninger om private virksomheder. Du kan derefter betale service for sin egen private selskab forskning, enten af ​​måneden eller af den specifikke download.

At få oplysninger fra private virksomheder

Privat firma forskning er meget vanskeligere end at forske et aktieselskab. Offentlige virksomheder - dem, der udsteder fælles lager - kræves af den amerikanske regering til at løslade finanical rapporter og andre oplysninger på regelmæssig basis. Private virksomheder er under et sådant krav. Så medmindre du har ekstraordinære forskning færdigheder og forbindelser, du vil få brug for hjælp fra en virksomhed informationsspecialist at gøre privat selskab forskning. Manta.com tilbyder information fra fire af de førende udgivere af forretningsoplysninger - Dun & Bradstreet, Icon, Snapdata og Datamonitor - der giver Manta.com adgang til profiler af millioner af privatejede virksomheder. Gør privat selskab forskning, gør et selskab søgning på Manta.com og chancer er du vil finde, hvad du har brug for.

Nyhedsgrupper, fora og chatudskrifter

Internetfora og nyhedsgrupper, selv chatrum udskrifter, kan alle være nyttige, når du laver privat selskab forskning. Kig rundt og finde websteder for at se de virksomheder, du er interesseret i, og derefter lure i et stykke tid for at se, hvad der bliver sagt. Du kan også tjekke Google Grupper for ældre diskussioner. Ligesom alt andet, det er lettere for offentlige virksomheder. Men det er stadig en brugbar metode til at opnå privat selskab forskning på ikke-offentlige virksomheder, også.

Lav på kontanter? Indkøb af download

Hvis du laver privat virksomhed forskning og ikke har penge til en månedlig medlemskab med en business information udbyder, ligesom Lexis-Nexis eller Hoovers, søge rundt efter en leverandør, der vil sælge forretningsoplysninger ved download. Du kan købe rapporter direkte fra Dun & Bradstreet eller en sine forhandlere. Mange forhandlere vil også vise dig en prøve selskab rapport først via PDF, for at sikre, at du forstår, før du køber hvilke oplysninger du vil få. Du kan få ens by-the-download-information fra Marketresearch.com. som opkræver hundredvis eller endda tusindvis af dollars for en rapport. Industri-specifikke sites, ligesom Forrester eller Jupiter i Internet / Tech sektoren, også rapporter til rådighed af download.
Ikke sikker på hvad at forvente fra en fuld selskab analyserapport, eller ikke sikker på, om det er værd at penge? En virksomhed som Manta.com vil sælge prøve selskab rapporter fra D & B og andre leverandører af oplysninger en ad gangen med gebyrer startende fra $ 9.95 for en liste over forretningsforbindelser, til 129,95 dollar for en omfattende D & B rapport.

Ingen penge til private selskab Research? Vær kreativ

Hvis du ikke har råd til at købe privat selskab forskning, selv en rapport ad gangen, skal du få lidt kreativ i din forskning. Husk, at private virksomheder ikke forpligtet til at indgive med SEC og offentliggør kvartals- eller årsrapporter. Så en masse traditionelle gratis forskningsmetoder vil blive afskåret. Men kreative tænkere kan stadig finde måder at få, hvad de har brug for. Her er en idé: Kontroller virksomhedens hjemmeside og forsøge at regne ud, hvad regeringen reguleringsorganer - føderale, statslige eller lokale - måske have jurisdiktion over virksomheden. Så tjek disse agenturer i reguleringsøjemed rapporter eller ansøgninger til / fra den virksomhed, du er forsker. Regulatoriske rapporter kan være meget informativ.

Indkøb af download

Du behøver ikke altid at betale dyre gebyrer månedlig eller årlig medlemskab for at opnå privat selskab forskning fra en business information specialist - selv om det ikke kan vise sig at være så dyrt i det lange løb, hvis du bruger medlemskabet dagligt. Men for de fleste af os, at købe business intellgience efter behov vil være en bedre aftale. Manta.com eksempelvis kræver ingen medlemskab gebyrer for adgang til den private virksomhed forskning. Manta.com oplader så lavt som $ 9.95 for en virksomhed kontaktliste og kun $ 129,95 for en omfattende firmaprofil. Så med Manta.com, er du kun betaler for det, du rent faktisk bruger.

Millioner og atter millioner af private virksomhedsprofiler

Husk, at kun omkring 10 procent af amerikanske virksomheder offentligt handles selskaber, resten privatejede. Så hvis du leder efter business intelligence, er du sandsynligvis kommer til at ende med at gøre en masse af privat virksomhed forskning. Du skal bruge en udbyder, der har adgang til de fleste business profiler, specielt af privatejede firmaer. Med adgang til fire førende udgivere af forretningsoplysninger - Dun & Bradstreet, Icon, Datamonitor og Snapdata - Manta.com har millioner af virksomhedsprofiler rådighed. De fleste af disse profiler er af privatejede firmaer. Mens andre kan kræve mere business-profiler, er det svært at slå samlingen findes online på Manta.com. Prøv en virksomhed søge og se for dig selv.

Tjek ministeren

Kontroller ministerens kontor for oplysninger om hver selskab i staten. Selv private virksomheder skal indgive med ministeren. Din private selskab forskning bør hente noget fra disse ansøgninger. Kravene er forskellige fra stat til stat, men generelt omfatter vedtægter eller charter, selskabet officerer, HQ-adresse og telefon. Det er ikke så god som hvad du ville få fra SEC om en offentlig virksomhed, men hver lille smule hjælper.

Børsnoteringer: gode og dårlige nyheder

Hvis du forsker en privat virksomhed, der er i færd med at gå offentligheden, er der gode nyheder og dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at når en virksomhed er offentlig, er det nødvendigt at følge SEC regler og begynde at rapportere sine finansielle oplysninger, som vil være offentligt tilgængelige i SEC EDGAR database. Desuden er virksomheder i færd med at gå offentligheden kræves for at frigive en virksomhed prospekt, der kan indeholde værdifulde finansielle oplysninger, som ellers ikke ville blive frigivet. Den dårlige nyhed er, at mens selskabet er i færd med at gå offentligheden, det skal igennem en "stille periode", hvor det ikke er tilladt at frigive nogen oplysninger overhovedet. Så hvis du ønsker mere privat selskab forskning end findes i prospektet, skal du enten købe dine oplysninger fra et privat selskab forskning specialist, ty til nogle kreative forskningsmetoder dig selv, eller vent på børsnotering.

Andre kreative metoder for privat selskab Research

Her er nogle andre forslag til lave omkostninger / no-cost privat selskab forskning: * Søg Lexis-Nexis eller en anden virksomhed, tråd til information på din private selskab. Brug søgeord hvor virksomhedens navn gentages hele nyheden. Tilføj ordet konkurrent for endnu mere nyttig information. * Afrejse job websteder som Monster.com, CareerBuilder eller endda virksomhedens egen karriere sider. Dette kan fortælle dig, om virksomheden er at ansætte, hvilke job de skal udfylde, og selv lønnen rækkevidde.

Er private selskab Research Accuarate?

Hvis privatejede firmaer ikke behøver at opgive enhver detaljerede finansielle oplysninger, hvordan kan du vide de oplysninger, du får fra en virksomhed informationsspecialist er korrekte? Godt spørgsmål. Der er ingen måde at bevise, at den private virksomhed forskning er korrekte, medmindre selskabet embedsmænd faktisk bekræfte det for dig. Men de førende udgivere af forretningsoplysninger stærkt afhængige sælge privat comapny forskning for deres egen virksomhed succes. Hvis deres private selskab forskning er ikke konsekvent nøjagtige, er ingen kommer til at købe det for meget længe. Manta.com abonnerer på fire forskellige forlag - Dun & Bradstreet, Icon, Datamonitor og Snapdata. Det betyder, at du kan sammenligne privat selskab forskning fra forskellige udbydere. Hvis oplysningerne er konsistent på tværs af de forskellige leverandører af oplysninger, chancer er det er sandsynligvis korrekte.

Hvor finder Private Business Research

Når det kommer til forretningsoplysninger og privat virksomhed forskning, er det svært at slå Dun & Bradstreet, som hævder at have profiler og oplysninger om 16 millioner virksomheder, hvoraf de fleste er private virksomheder. Du kan købe D & B-rapporter direkte fra et D & B datterselskab som Hoovers, eller en privat forhandler gerne Manta.com. Hvert selskab tilbyder forskellige salgs muligheder og planer, så du kan få adgang til D & B private selskab forskning, hvis du har brug for det.

Easy Company søgninger

Det er én ting at finde en god forretning information for at få private selskab forskning. Det er en anden at forsøge at finde, at selskabets oplysninger, når du vælger en udbyder. Husk, alle kommercielle forretningsinformation udbydere er ikke skabt lige, og nogle udbydere vil have flere oplysninger end andre. Med oplysninger fra fire førende udgivere af forretningsoplysninger, Manta.com gør det meget let at gøre en virksomhed søgning på nettet. Søg efter navn, industri, placering eller forretningsoplysninger udgiver, hvilket gør det nemt at finde den virksomhed, du ønsker at forskning.

Vigtigheden af ​​private selskab Research

Mindre end 10 procent af de amerikanske virksomheder er børsnoterede selskaber. Det betyder, at resten er privatejede. Så chancerne er, at din virksomhed privat afholdes som er dem af dine konkurrenter. Så uanset om du laver konkurrencemæssige analyse, på udkig efter kundeemner, eller forsøger at finde ud det næste skridt for din virksomhed, er privat selskab forskning kommer til at regne ind i dine planer. Det er derfor, det er vigtigt at bruge en professionel information specialist ligesom Manta.com, som har profiler af millioner af private virksomheder til rådighed online. Har et selskab søgning på Manta.com hjemmeside og se for dig selv.

Vil det private firma Research Be Nøjagtig?

Kommercielle forretningsinformation udbydere, der specialiserer sig i privat virksomhed forskning tilbyder oplysninger, der ikke kan findes gennem offentlige Filspåner og andre relativt nemme informationskilder. Men kan deres oplysninger være tillid så nøjagtige og ajourførte? Generelt ja. Disse udbydere, især de mest kendte dem, specialiserer sig i privat virksomhed forskning. Hvis oplysningerne ikke er nyttig og aktuel, deres egne forretningsmodeller lide. Men privat virksomhed forskning kan være dyrt. Det er stadig værd at shoppe rundt efter den bedste udbyder. Kontroller, om de oplysninger udbyder tilbyder prøve årsberetninger, også.
Private virksomheder er ikke altid påkrævet at liste deres profiler og indtjening rapporter, ligesom offentlige virksomheder. Hvis du leder efter privat selskab forskningsrapporter, kan en business-løsninger udbyder som Manta hjælpe.

Afrejse Forretning Bloggere

Hvis der er bloggere, der dækker det private selskab du er forsker, kan de være meget nyttigt at hjælpe med din private selskab forskning. Bloggere kan omfatte emner i stor detalje og ofte tiltrække motiverede publikum at opbygge stærke fællesskaber af interesse omkring emnet. Hvis dette emne er et privat selskab, kan bloggeren og medlemmer af blogger virtuelle samfund give nogle stor hjælp med din private selskab forskning. Det er ikke 100 procent korrekte, men samtidig er det en stor kilde til tidlig nyheder. Hvis der er en blogger, der dækker din virksomhed eller branche, tjekke og måle blogger anvendelighed til din private selskab forskning.

Prøve før du køber

Hvis du overvejer at købe privat selskab forskning fra enhver kommerciel forretningsoplysninger udbyder, skal du sørge for, at udbyder tilbyder prøver af de oplysninger, du tænker på at købe for dig at undersøge, før du rent faktisk trække dit kreditkort. Manta.com, for eksempel, tilbyder fuld prøve virksomhedens rapporter om PDF-filer til en hvilken som helst af de halvt dusin niveauer intformation det giver på en af ​​de millioner af virksomheder i sin database. Manta.com tilbyder også et sammendrag af de tilgængelige oplysninger om hver virksomhed gratis på sit websted Har en virksomhed søge og se for dig selv.