Business Research: Markedsundersøgelser & analyser Tips

Industri Analytikere Tilbyd Data og overslag

Hvis det er vigtigt nok for dig til at overveje at betale tusindvis af dollars for en markedsundersøgelse rapport, du vil være sikker på at få det mest reelle forretningsanalyse for dine penge. Det er derfor, det giver mening at overveje at betale for en specialist i forretningsanalyse fra et velrenommeret firma, snarere end en top-down, datastyret overblik. Disse analytikere gøre deres lever dækker en bestemt branche eller industri segment, så det er i deres bedste interesse at udvikle solid nye oplysninger regelmæssigt og at være ret meget oftere end forkert.

Være rede til at betale for detaljerede rapporter

Markedsundersøgelser rapporter er ikke billige. Nogle kommer så lavt som $ 100, men detaljerede dem med professionel forretningsanalyse kan koste mere end $ 1.000 og nogle gange op til $ 5.000. De fleste markedsundersøgelser rapport udbydere vil sælge enkeltrapporter online via en indkøbsvogn system. Nogle markedsundersøgelser udbydere vil også tilbyde månedlige eller årlige medlemskaber med ubegrænset download. Disse medlemskaber kan også koste tusindvis årligt, men kan være det værd, hvis du har planer om at købe mere end et par rapporter.
Et marked forskningsrapport kan hjælpe dig identificere tendenser i en bestemt branche, eller give dig detaljerede oplysninger om en virksomheds økonomiske eller kreditoplysninger. Download af markedsundersøgelser rapporter fra Business Solutions udbydere som Manta også give analytiker oplysninger om specifikke brancher og en dybdegående kig på den nuværende markedsstruktur, og fremtidige trends.

Uofficielle kilder kan en del af blandingen

Blogs, web fora og opslagstavler omfatter visse virksomheder eller brancher kan være med til at udvikle et samlet marked forskningsplan. Disse uofficielle kilder kan ofte være fyldt med interessante oplysninger småtterier og web links til artikler af interesse. Men ingen af ​​disse er en komplet løsning til industri og markedsundersøgelser, som kræver mere sofistikeret forretningsanalyse. Brug dem til idégenerering og opbygge en samlet vidensbase.

Byg ROI Foranstaltninger af dit Market Research

Return on Investment (ROI) er den hellige gral af markedsundersøgelser. Efter alt, hvis du overvejer at bruge, hvad der kunne være en betydelig luns af kontanter på industrien tendens og analyser fra en kommerciel udbyder, vil du ønsker at vide, om det er værd at investeringen. Men der er virkelig ingen måde at fortælle uden at gøre investeringer og derefter måle succesen af ​​din kampagne, i modsætning til tidligere kampagner, der ikke bruger kommercielt købt markedsundersøgelser. Der er naturligvis masser af virksomheder derude villige til at betale for markedsundersøgelser, eller det kommercielle marked leverandører af forskning ville ikke blive en succes. Så det er sikkert at antage, at der er nogle iboende værdi. Men den præcise ROI for din virksomhed er den ubekendte, indtil du måle det selv.

Market Research Software Kunne være værd at investeringen

Markedsundersøgelser software kan være meget nyttig i de rigtige hænder. Men den kritiske del af at finde den rigtige markedsundersøgelser software er at opnå software, der passer med dine forretningsmetoder og regler, snarere end software, der gør du ændre dine forretningspraksis at arbejde med softwaren. Hvis du har IT og markedsundersøgelser viden eller penge til at købe det, overveje at bygge dit eget marked forskning software fra open source eller andre fleksible værktøjer. Det kan være en stor investering op foran, men en tilpasset, strækbar markedsundersøgelser software-værktøj, der kan gøre bestemte industri tendenser og analyse kunne virkelig betale sig for din virksomhed i det lange løb.

At finde Forskning det rigtige marked

For at finde en markedsundersøgelse for at få en bestemt virksomhed eller branche, kan du Google udtrykket "markedsundersøgelser", og din egen virksomhed eller branche navn. For eksempel, hvis du ønsker oplysninger om personlige elektronik, Google "markedsundersøgelser personlige elektronik." Du kan finde to forskellige former for industri og markedsundersøgelser til rådighed. Der er specialister, der tilbyder tendenser og analyser industri baseret på deres egen faglige viden og forskning af specifikke forretningsområder. Også, vil du finde større generelle forretningsinformation udbydere, der tilbyder profiler af bestemte virksomheder og industrier baseret på deres egen analyse af information lagret i deres gigantiske databaser. Enten kan arbejde. Det afhænger af dine behov og hvor meget du er villig til at betale.
For at få mere specifik industri og markedsundersøgelser, eller for mere detaljerede virksomhedsprofiler, downloade en rapport fra en business-løsninger udbyder som Manta. Jo mere omfattende rapport vil give dig en detaljeret forklaring af virksomheden, og en analyse af branchen.

De store navne i Market Research

De store navne i markedsundersøgelser rapportering afhænger i høj grad af industrien. Du kan gøre one-stop-shopping på tværs af flere brancher på en forhandler site som marketresearch.com eller manta.com, der giver brugerne mulighed for at downloade specifikke rapporter, eller en kæmpe forretningsoplysninger udbyder som Hoovers. Men hvis du søger efter specifikke branche og markedsundersøgelser, er der som regel kendte analytikere, der dækker den specifikke branche. For eksempel i den højteknologiske / internet område, er der Forrester og Jupiter. Hospitaler / Medicinske har Cooper og medpanel.com. Hvis ikke allerede kender dem, kan du sikkert finde de specialister i din branche eller forretningssegment ved at spørge rundt eller laver nogle grundlæggende forskning.

Gøre din egen forskning Market?

I teorien kan du gøre dine egne markedsundersøgelser rapporter og dine egne industri tendenser og analyser. Men det hjælper at have nogle regnskabsmæssige uddannelse og en masse tid på dine hænder. Det er derfor, det giver mening at overveje at købe information markedsundersøgelser fra en specialist i din branche eller virksomhed. Det er meget hurtigere, og giver dig mulighed for at bruge din tid gør, hvad du skal gøre - bruger disse oplysninger til at hjælpe din virksomhed og overskud vokse.

Hvad kan man forvente fra en Market Research Report

Hvad kan du forvente at se i et kommercielt marked forskningsrapport? Det afhænger af udbyderen og industri eller virksomhed, der profileret. Men de fleste markedsundersøgelser rapporter vil indeholde nogle af eller alle følgende: * et resumé og data om værdi, volumen og segmentering. * Industri tendenser og analyse af industriens udsigter, konkurrencemæssige landskab og førende virksomheder. * En efterspørgslen på markedet prognose for industrien femårige. * Centrale makroøkonomiske og demografiske data, der påvirker markedet.
Industri tendenser og analyserapporter kan downloades fra Business Solutions udbydere som Manta. Rapporterne viser alt fra virksomhedsprofiler til virksomhedens Filspåner og kredit scoringer, og også give en tidslinje marked prognose for industrien.

Brug for hjælp med Market Research? Lej en specialist

Har du brug for hjælp til markedsundersøgelser og forretningsanalyse for din virksomhed? Overveje at få hjælp fra en online markedsundersøgelser specialist i netop din branche eller forretningsområde. Hvis du kan finde et marked, forskning specialist at kunne hjælpe dig med tendenser og analyser industri, kan det gøre at få solid information meget lettere. I stedet for at bruge tid at opspore prognoser markedets efterspørgsel, kan du koncentrere dig om at sætte industrien og markedsundersøgelser, du modtager i din egen forretningsplan.
For at være på forkant med dine konkurrenter, du er nødt til at vide, hvad der ligger forude, og som har detaljerede efterspørgsel marked prognoser relateret til din branche kan hjælpe. En efterspørgslen på markedet prognose rapport fra Manta vil hjælpe dig med at analysere din virksomheds position på markedet og udarbejde en forretningsstrategi for succes.