Business Research: leverandørevaluering Tips

Leverandør Evalueringer for $ 114

Leverandør evalueringer fra Manta.com koste 114 dollar per virksomhed, med Manta.com innovative pay-by-the-download-system. For et glimt af, hvad du kan få, starte mindre. Manta.com rapporter starter så lavt som $ 9.95 for grundlæggende business oplysninger og kontaktoplysninger navne og numre. Vil det mest mulige forretningsoplysninger? Manta.com tilbyder en komplet firmaprofil for 129,95 dollar. Der er ingen månedlige eller årlige omkostninger for Manta.com forretningsoplysninger. Du betaler kun for rapporter, du henter.

Hvad der er i en leverandør evalueringsrapporten?

Du kan få et væld af forretningsoplysninger fra et Manta.com Leverandør evalueringsrapport. Her er en gennemgang af, hvor meget business information du kan forvente at finde i en Leverandør evalueringsrapporten:

* Oplysninger om virksomheden: ejerskab, år i branchen, adresse, DUNS nummer, salg.

* Vedvarende problemer: retten ansøgninger, flytninger, brand eller andre hændelser, handlinger job.

* Risikovurdering: Hvor risikabelt er det at gøre forretninger med denne leverandør.

* Sammenligning med resten af ​​industrien.

* Mangement navne og erfaring.

Manta.com leverandør rapporter er forsket og udarbejdet af Dun & Bradstreet, en førende udgiver af forretningsoplysninger.

Få hjælp til at skabe Business Præsentationer

Så du er blevet bedt om at lave en business præsentation - før chefen, bestyrelsen, medlemmer af lokalsamfundet eller en faggruppe. Du får brug for at sammensætte noget, der ikke kun gør din virksomhed information skiller sig ud, men også er med til at forklare din samlede industri, og hvordan din virksomhed har planer om at passe ind i de kommende år. En nem og billig måde at få hjælp til forberedelserne er ved at bruge Manta.com. Manta.com er en business ressource, der bruger fire førende udgivere af forretningsoplysninger til at udfylde sin online database. Manta.com har millioner af virksomhedsprofiler og tusindvis af up-to-date analyser af industrier fra art udstyr til zoo forsyninger. Hent nogle Manta.com materialer - fra kun $ 9,95 per download - og du har masser af oplysninger for at gøre en stærk og effektiv præsentation.

Generer salgsemner Med Manta.com

Det er ligegyldigt, hvis du er en business-to-business leverandør, hvis du bruger business-to-business leverandører, eller hvis du er både en business-to-business leverandør og en forbruger. Du skal have en konstant strøm af nye salgsemner for at sikre din virksomhed fortsætter med at vokse med en sund kurs. En måde at sikre sig salg fører med minimale omkostninger er at købe grundlæggende selskabsoplysninger fra Manta.com. For $ 9,95 per download, vil Manta.com sælge en grundlæggende selskab rapport, som indeholder oplysninger om selskabets officerer og alle andre, at gøre forretninger med det offentlige på en semi-regelmæssig basis kontakt. Lukning af handlen er op til dig, men denne form for oplysninger om selskaber skal hjælpe dig med at få i døren.

Mere end en kredit rapport

Nogle virksomhedsoplysninger du finder i en Manta.com Leverandør Evalueringsrapport er det samme som det, du får i en kredit rapport fra en af ​​de tre store kredit rapportering virksomheder. Men der er meget mere i en rapport Manta.com end du får fra en standard kredit rapport. Begge omfatter finansielle oplysninger, men rapporten Manta.com bruger, at data som del af en samlet business informationspakke, der omfatter prædiktiv scoring og professionel analyse. Du kan sikkert få mening ud af en business kredit rapport, men for et par dollars mere du kan få det placeret i sammenhæng, hvor du kan lære præcis, hvad du har brug for.

Er din virksomhed Profileret?

Min virksomhed sælger engros leverancer business-to-business. Kan mine kunder ser op virksomhedsoplysninger om min virksomhed? Ja, det kan de. Manta.com leverandør evalueringsrapporter udarbejdet af Dun & Bradstreet, en førende udgiver af forretningsoplysninger. D & B har millioner af virksomhedsprofiler i sine databaser, herunder mange små, privatejede firmaer. Du kan finde ud af, om din virksomhed er profileret ved at gå online til Manta.com websted og kontrollere virksomheden søgning.

Tjekke op på dine leverandører

Det er kritisk vigtigt for enhver virksomhed, der er afhængig af leverandører for at sikre, at de er pålidelige. En købmand har brug for hver dag produktleverancer. Hvis du overvejer at gøre forretninger med en ny leverandør, eller blot ønsker at sikre dine nuværende leverandører er finansielt sunde, overveje en leverandør evalueringsrapport fra Manta.com. Disse pakker af selskabsoplysninger er tilgængelige via instant download. For $ 114 per download, kan du få en pakke af alvorlig informaion, herunder kredit score, økonomisk historie og risikovurdering.

Prøve før du køber

Når du køber virksomhedsoplysninger fra en kommerciel udbyder, altid sørge for Business Information udgiver vil lade dig se en prøve rapport, før de køber. Enhver af de førende udgivere af forretningsoplysninger, herunder Manta.com, vil lade dig se en prøve rapport, før de køber. Prøven er næsten altid af en fiktiv virksomhed med ingen reelle oplysninger, men det giver en god idé om, hvad der er inkluderet, når du henter en reel leverandør rapport, eller nogen af ​​Manta.com øvrige differentieret information tilbud.

Førende Udgivere af Business Information

Manta.com har adgang til fire førende udgivere af forretningsoplysninger: D & B, Icon, Datamonitor og Snapdata. Hvis du kigger op virksomhedsoplysninger på Manta.com hjemmeside, finder du direkte links til disse udgivere, der er nedsat med Manta.com instant download-system. Mange online information websteder tilbyder virksomhedsoplysninger fra en enkelt leverandør. Manta.com kunder kan ofte vælge mellem rapporter fra en eller flere af de førende udgivere af forretningsoplysninger.

Det er værd at betale for Business Information

Hvis du har at gøre med mangeårige business-to-business leverandører eller business-to-business leverandører med hvem du arbejder dagligt eller semi-dagligt, du sandsynligvis kender deres virksomheder nær så godt som din egen. Så hvorfor betale 114 dollars for en virksomhed information rapport fra en førende udgiver af forretningsoplysninger? Fordi du sandsynligvis ikke rigtig ved, hvad der foregår bag kulisserne på din leverandør - og du skal. Dine relationer til dine leverandører er afgørende for succes i din virksomhed. Hvis en leverandør har finansielle problemer, eller afventer finansielle problemer, du behøver at vide om det ASAP. Det er derfor, du har brug for adgang til den type detaljerede leverandør forretningsoplysninger rapport fås fra Manta.com.