Business Research: Forretning Ressourcer Tips

Best Business Research Resources er Online

De bedste business ressourcer til at drive forretning forskning i dag er Internet-baseret. Google "business forskning", og du vil finde hundredvis, ja tusindvis, af websteder, der tilbyder erhvervslivets forskning. Hvilken business forskning site er det rigtige for dig? Det afhænger af hvad du leder efter. Hvis du forsker en offentlig virksomhed, kan du ofte finde masser af oplysninger via SEC Edgar onlinedatabase, som er åben for offentligheden. Du kan også kigge efter business blogs og arkiver avis historier til at hjælpe med din virksomhed forskning. Private virksomheder, som ikke behøver at opgive næsten lige så meget information, kan være sværere at forske. Du vil sandsynligvis nødt til at betale en kommerciel udbyder, ligesom Dun & Bradstreet, for specifikke business forskning om en privat virksomhed.

Start med SBA

Hvis du starter en lille virksomhed, er du sandsynligvis vil ønsker at tilbringe en masse tid på at uddanne dig selv at gøre forretninger forskning. Og da pengene er sandsynligvis et problem, du har brug for en lille virksomhed oplysninger ressource, der er også en gratis business information ressource. Du kan ikke gå galt med den føderale Small Business Administration hjemmeside som en one-stop gratis forretningsoplysninger ressource. Tilbyder alt fra skatterådgivning, at føderale lån programmer, til planlægning vedrørende katastrofer og genopretning, SBA site er en solid forretning ressource, du vil finde dig selv at bruge igen og igen.
Uanset om det er skat rådgivning eller salgslisterne, bør alle ejere af små virksomheder har adgang til de bedste business forskning værktøjer med oplysninger om alt fra SBA lån til konkurrencedygtige forretningsanalyse. Forretning forskning værktøjer fra Manta tillade virksomhedsejere til at søge oplysninger om selskaber, spore deres progressioner, og få baggrundstjek virksomhedsejere.

Really Simple Business Information Resource

En måde at få en gratis business information ressource er at drage fordel af business ressource hjemmesider og blogs, der tilbyder RSS-feeds. RSS (Really Simple Syndication) er XML-baseret nyheder, der kan læses med en RSS-læser, som kan downloades eller webbaseret. Når du abonnerer på en RSS-feed, kan du automatisk besked når som helst sitet er opdateret med nyt indhold. Hver gang du åbner din RSS-læser, vil du se links til nyt indhold fra nogen steder, du abonnerer på. Byg RSS-feeds til nok websteder, og du kan bygge din egen, automatisk opdateret gratis business informationsressource bibliotek.

Business Plan Hjælp

Hvis du starter en virksomhed, eller hvis du er på udkig efter penge til at starte en virksomhed eller tage din virksomhed til det næste niveau, du vil få brug for en solid forretningsplan. Men hvad nu hvis du har aldrig skrevet en forretningsplan før? Hvordan du sætter dig ned og skrive en, især med din virksomheds fremtid på linjen? Find dig selv en forretningsplan ressource. Der er masser af websteder, der er store fri informationsressourcer business, med eksempel forretningsplaner til download. Du kan også købe forretningsplan software, som vil tillade dig at skrive din egen forretningsplan fra en skabelon. Du har stadig nødt til at komme op med en brugbar idé selv, men at have denne form for forretningsplan ressource til rådighed, vil gå langt.
Brug for hjælp at få din virksomhed op at køre, eller tage din virksomhed til næste niveau? Udnyt Manta frie business informationsressourcer, der vil hjælpe dig med at udtænke en forretningsplan og spore oplysninger om din virksomheds vækst industri.

Find Free Business Information Resources Online

Der er mange typer af gratis business informationsressourcer tilgængelige online, herunder følgende generelle typer:
Føderale, statslige og kommunale business ressourcer: Tjek din tilstand eller lokale myndigheder hjemmeside for business ressource informationscentre. På føderalt niveau, er der SBA for små virksomheder, IRS site for erhvervsskat information og business.gov, en føderal business-to-government portal.
Handelsorganisationer: Din lokale handelskammer hjemmeside er et godt udgangspunkt, og de steder, hvor eventuelle lokale, regionale eller nationale handels- eller erhvervsorganisationer, du hører til.
Magasiner og publikationer: Forretning magasiner som Inc. og Fast Company har meget aktive og nyttige hjemmesider. Du bør også tjekke de steder de fagblade du abonnerer på.
Erhverv: Software giganter Microsoft, Google og Oracle har alle aktive steder med gode business ressourcer, ofte med mange gratis komponenter. Tjenester som Bloomberg, Reuters og Dow Jones nuværende business nyheder opdateret 24x7 (og forventer du at betale for det). Tænketanke som Forrester Research og Jupiter Research tilbyder analytiker resuméer gratis, men ønsker du at betale for det hele.
Forretning blogs: Må ikke undervurdere blogs som faste, gratis business ressourcer. Blogs er særligt gode til at dække mindre erhvervslivet i dybden, som ellers ikke ville være muligt fra mainstream medier.

Best Business Research Resources er Online

De bedste business ressourcer til at drive forretning forskning i dag er Internet-baseret. Google "business forskning", og du vil finde hundredvis, ja tusindvis, af websteder, der tilbyder erhvervslivets forskning. Hvilken business forskning site er det rigtige for dig? Det afhænger af hvad du leder efter. Hvis du forsker en offentlig virksomhed, kan du ofte finde masser af oplysninger via SEC Edgar onlinedatabase, som er åben for offentligheden. Du kan også kigge efter business blogs og arkiver avis historier til at hjælpe med din virksomhed forskning. Private virksomheder, som ikke behøver at opgive næsten lige så meget information, kan være sværere at forske. Du vil sandsynligvis nødt til at betale en kommerciel udbyder, ligesom Dun & Bradstreet, for specifikke business forskning om en privat virksomhed.

Arbejde Home Business Resources: Vær forsigtig

Der er en vigtig råd til nogen på udkig efter en work-home business ressource til at hjælpe dem med at starte eller bestyrer et hjem-baserede virksomhed: Vær forsigtig, især med internetbaserede arbejde hjem business ressourcer. Der synes at være tusindvis af Internet-svindel for formodede hjem business ressourcer. Hvis du ser ordene "arbejde hjemme", mens Googling "arbejde home business ressource," tage forsigtighed og læse grundigt, før du tilmelder dig noget. Selvfølgelig er der solide hjem business ressourcer på internettet. Du skal bare nødt til at sikre, at du holde med betroede navne eller kontroller omhyggeligt ethvert websted, der vil have penge fra dig i bytte for erhvervslivets forskning og information.
For at beskytte dig selv og din virksomhed fra uetiske eller vildledende forretningsmæssige krav, har en virksomhed ressource plan på plads. Hvis du indstiller et hjemmekontor, kan en betroet virksomhed som Manta hjælpe med din virksomheds ressourcebehov - herunder forskning, undersøgelser, og arbejde fra hjemmet business-løsninger.

Har du brug for Business Hjælp? Find et Business Resource

Intet som at starte din egen virksomhed for en følelse af frihed, ubegrænsede muligheder - og en masse forvirring. Du kan være bekendt med en forretningsplan, men hvor godt forstår føderale, statslige og lokale skatter, regnskab, marketing, produktkæden, affilierede programmer og HR-spørgsmål? Medmindre du kan give en uforbeholden ja til alle ovenstående, er du nødt til brug for ydelser fra en solid forretning ressource til at komme igennem de vanskelige dele af at gøre din virksomhed til en succes. Der er alle typer af offentlige midler virksomhed på internettet, fra kæmpe paraply sites som Microsofts bCentral og Yahoo Small Business, til specifikke forretningsmæssige blogs, der dækker selv de mindste vertikale markeder med en overraskende dybde af viden. Det er op til dig at finde ud af hvilken business ressource er bedst for din virksomhed, og hvordan du drage fordel af det.

Hvordan at finde en god forretning blog

Hvor er de gode forretningsmæssige blogs? De bedste business blogs er så specielle, at det er svært at anbefale nogen gode business blogs til almindelig læsning. Den bedste måde at finde en virksomhed blog, der vil blive en solid gratis forretningsoplysninger ressource for dig er at gå til en blog søgemaskine som Technorati eller Bloglines, og skriv søgeord specifikke for din virksomheds behov. Hvis du er i restaurationsbranchen, type "restaurant" eller "gæstfrihed", for eksempel. Der er hundredvis af nye blogs bliver skabt hver dag, så det er værd at søge, indtil du finder noget, der virker som en forretning ressource.
Blogs er store ressourcer til information og nyheder om en bestemt virksomhed eller branche. Find en virksomhed blog gennem Manta, der inkorporerer links til business forskning og virksomhedernes informationsressourcer, så du kan holde dig ajour om branchens relevante nyheder og dine konkurrenter.

Du skal bare have en Web Connection

Har du brug for speciel software til at udføre business forskning og opbygge din egen virksomhed ressource bibliotek? Nej, men du behøver adgang til internettet. Der er så meget business ressource oplysninger på internettet, alt hvad du behøver for at få adgang til det er en fungerende internetforbindelse, en webbrowser og måske et kreditkort. Hvis du ønsker at konvertere, sortere eller analysere de oplysninger, du kompilere, skal du køre det igennem business analyse software, som du bliver nødt til at købe, hvis du ikke bruger en web-baseret system. Men adgangen til solid information business ressource kan ske via internettet.

Billig adgang

Hvor meget koster det at få adgang til en solid forretning informationskilde? Det afhænger af, hvad du ønsker. Det meste af tiden, det er ikke meget dyrt. Ud over alle de gratis business information kan du finde via denne hjemmeside og på internettet, er der mange forretningsinformation websteder, der kan være til rådighed for en relativt lille abonnement omkostninger. Websteder som Hoovers.com, Manta.com og DNB.com kan give nogen adgang til de samme detaljerede business information til rådighed for de største selskaber.

Gode ​​blogs skabe fællesskaber

Hvis du ikke har brugt meget tid på at læse business blogs før, er det værd at bruge et par timer rode rundt for at finde en, der har nok solid information til at blive en af ​​dine betroede business ressourcer. Og husk, at en god blog er mere end forfatteren. Bloggere ofte tillader brugerkommentarer skal bogføres under de poster, der kan føre til livlige og udveksle nyttige oplysninger. Så når du finder en blog, der ser ud som det kunne være nyttigt, så sørg for at bogmærke det eller tilmelde dig et RSS-feed til at give det en regelmæssig læse for et par dage. Hvis du ser, at et virtuelt fællesskab har udviklet sig omkring bloggen, er det næsten helt sikkert vil være et værdifuldt business ressource.