Business Research: Forretning Baggrund forskning tips

Kontroller på Baggrund Check Provider inden du betaler

Ligesom mange andre internet-aktiverede virksomheder, der er masser af gode business baggrundskontrol udbydere og nogle dårlige. Og det kan være svært at fortælle ved første øjekast, som er der. Så sørg for, før du leje et firma til at udføre business baggrundskontrol for dig, at du gør din egen baggrundskontrol på udbyderen. Googler firmanavnet for at se, hvad du kan finde ud, bede om kundereferencer fra udbyderen, og se efter websteder, der tilbyder anmeldelser og referencer på business baggrundskontrol udbydere. Hvis får solid information er vigtig nok til dig at selv overveje at leje en udbyder i første omgang, du ønsker at sikre, at du kommer til at få, hvad du har brug for.

Tag Forretning Blogs Seriøst

Hvis du prøver at gøre for forskning i en virksomhed - konkurrencedygtig eller efterforske en potentiel partner eller kunde - en business blog kan være en stor hjælp. Forretning blogs kan ofte trænge PR væg og bryde nyheder om, hvad der virkelig foregår på den virksomhed, du er forsker. Et par advarsler: Ikke alle virksomheder har business bloggere, der skriver om virksomheden - men de store plejer. Og business bloggere ikke holdes til samme standard som andre journalister. Så du kan ikke tro alt, hvad du læser. Men som en kilde til intern viden, kan en god forretning blog tilbyde et vindue, du ellers ikke ville se.

Leje en erhvervsmæssig baggrund Specialist

Du kan hyre en privat detektiv til at få konkurrencedygtige intelligens, men det er nemmere og billigere at hyre et firma, der har specialiseret sig i bygning virksomhedsprofiler fra business baggrundstjek. Dette er endnu en fordel ved vores Internet-aktiveret verden. Ikke alene er det lettere at finde oplysninger om dine konkurrenter bruger internettet. Det er også lettere at finde virksomheder, der bygger profiler ved brug af offentligt tilgængelige business baggrundsrapporter. Google "Forretning baggrundskontrol" og du vil finde masser af at vælge fra.

Sådan bruges en Business Baggrund Check

Udover analyse af konkurrenceforholdene, hvorfor ellers vil du måske bestille en erhvervsmæssig baggrund check? Her er nogle ideer: * Leje en entreprenør til at udføre arbejde til dit hjem eller forretning? Find ud af om din entreprenør valg er lykkedes sagsøgt i retten af ​​eventuelle tidligere kunder. * Tænker på at gøre en alvorlig sag med en ny partner eller kunde? Tjek den potentielle partners rekord for at betale regninger, at blive sagsøgt i retten, selv lære om selskabets kreditværdighed. * Identificere scam kunstnere, før du investerer med dem. * ID potentielle salg fører fra en bestemt virksomhed, og se om det har en god track record af betalinger og / eller kredit.

Kan jeg gøre det selv?

Hvorfor betale for en erhvervsmæssig baggrund check? Efter alt, mange af de oplysninger, du får, er fra offentlige registre eller offentligt tilgængelige databaser (i det mindste for børsnoterede virksomheder). Så hvorfor kan du ikke gøre det selv? Hurtig svar: Du kan. Men du skal tænke over, hvor meget tid du kan bruge på at udføre baggrunden kontrollere dig selv og om din tid kan bruges bedre til at hjælpe din virksomhed på andre måder. Men hvis du har tid, og lyst, kan du spare nogle penge, hvis du ønsker at gøre forskningen selv.

Hvor længe vil det tage?

En erhvervsmæssig baggrund check kan tage minutter at kompilere, eller det kan tage uger eller måneder at indsamle alle de oplysninger, du søger. Det afhænger af, hvor mange data du er på udkig efter. Mange online virksomheder lover du vil modtage resultater inden for få timer. Men hvis du søger at opbygge detaljerede brugerdefinerede business intelligence om dine konkurrenter, det vil tage et stykke tid for en person at være i stand til at få dig de oplysninger, du ønsker.

Online udbydere tilbyder regelmæssig adgang til oplysninger

Online business baggrundskontrol udbydere kan være nyttigt, især hvis du ønsker at regelmæssigt kontrollere oplysninger om dine konkurrenter, snarere end at gøre en enkelt, meget detaljeret kontrol. Mange af disse online udbydere opkræve månedlige gebyrer, der giver medlemmet password-beskyttet adgang til store samlinger af data bag en firewall. For eksempel, hvis du ønsker at logge ind og kontrollere en firmaprofil, der kan omfatte en Dun & Bradstreet rapport, eller køre en adresse kontrol af en ny konkurrent, kan du blot logge ind og bruge forskning værktøjer stillet til rådighed for dig af den kommercielle provider.

Fortroligt? Sandsynligvis

Det er sandsynligt, vil være afgørende for dig, at enhver erhvervsmæssig baggrund kontrollere du beder om fortrolige med udbyderen. Stort set alle erhvervsmæssig baggrund kontrol udbydere lover fortrolighed til deres kunder. Men de indrømmer internetsøgninger eller offentligt tilgængelige databaser er i sagens natur usikker. Nogle business baggrundskontrol udbydere også bruge uafhængige entreprenører til at udføre brugerdefinerede forskning. Ingen kan garantere disse entreprenører er helt sikker med hensyn til at holde oplysninger fortrolige.

Tag Forretning Blogs Seriøst

Hvis du prøver at gøre for forskning i en virksomhed - konkurrencedygtig eller efterforske en potentiel partner eller kunde - en business blog kan være en stor hjælp. Forretning blogs kan ofte trænge PR væg og bryde nyheder om, hvad der virkelig foregår på den virksomhed, du er forsker. Et par advarsler: Ikke alle virksomheder har business bloggere, der skriver om virksomheden - men de store plejer. Og business bloggere ikke holdes til samme standard som andre journalister. Så du kan ikke tro alt, hvad du læser. Men som en kilde til intern viden, kan en god forretning blog tilbyde et vindue, du ellers ikke ville se.

Hvad der er tilgængeligt fra et forretningsmæssigt Baggrund Check

Her er nogle af de forhold, du kan finde ud af om din konkurrence med en firmaprofil bygget fra en business baggrundskontrol: * Navn, adresse på virksomheden * Mulige ejere og officerer * retssager, tilbageholdsret, domme * Corporate records * Produkter, der sælges af business * Credit rapport * Licenser og tilladelser * Corporation Filspåner * Forretningsservice registreringer * Konkurser * internetdomænenavne registreret * Nuværende og tidligere ejendomsret

Baggrund Check til erhverv

Hvordan kan du finde ud af, hvad du behøver at vide om din virksomheds konkurrenter? Endnu mere, hvordan kan du adskille sladder fra de hårde kendsgerninger? Svaret: Virksomhedernes baggrund check. En erhvervsmæssig baggrund check er en firmaprofil, der viser alt, hvad der kan findes om virksomheden fra den offentlige rekord, i forskellige offentligt tilgængelige databaser. En erhvervsmæssig baggrund kontrol konstateres hårde facts i en virksomhedsprofil, ikke rygter, og kan hjælpe en masse med en alvorlig konkurrencemæssig analyse eller udvikling af kvalificerede kundeemner.
En erhvervsmæssig baggrund check er en gavnlig ressource for business forskere. Den rigtige erhvervsmæssig baggrund check fra Manta vil give dig oplysninger om en virksomheds historie, herunder aktionærernes rapporter, trends og markedsanalyse.

Prisen for en virksomhed Baggrund Check

Kostprisen for en virksomhed baggrundskontrol afhænger af, hvor omfattende du vil have erhvervsmæssig baggrund check til være. Du kan få en gratis baggrundsrapport online eller sætte en sammen selv fra internetsøgninger. Du kan også bruge kommercielle udbydere, der opkræver alt fra et par dollars til et par hundrede dollars for deres tjenester. Hvis du ønsker en brugerdefineret firmaprofil baseret på dine specifikke behov, kan du betale hundredvis, ja tusindvis til en specialist, afhængigt af den detaljeringsgrad, du leder efter.
Når du bestiller en erhvervsmæssig baggrund check, overveje en grundig firmaprofil fra Manta, der omfatter oplysninger om selskaber, finansielle data, markedsundersøgelser rapporter og et business kredit check.