Business Research: Business to Business Research Tips

Information til under $ 10

Alle i erhvervslivets behov business-to-business information. Problemet er, at adgang til reel information og analyse kan være dyre. Manta.com, der samler og præsenterer virksomhedsoplysninger fra førende udgivere af business oplysninger som Dun & Bradstreet og Icon, gør det lettere på tegnebogen. Hvordan? Ved at give virksomhedsoplysninger på offentlige virksomheder og private virksomheder for så lavt som $ 9,95, med omfattende rapporter og analyser for $ 200 og under. Alle disse er engangsomkostninger, med ingen månedlige eller årlige abonnementer, eller skjulte udgifter.

Hvad med en Business Wiki?

Hvad er en Business Wiki? Det er et samarbejdsprojekt hjemmeside, hvor alle kan være med til at skrive og redigere en forretningsprofil, som derefter stilles til rådighed for offentligheden. Det er rigtigt, alle kan skrive og redigere kopien. Det er en interessant krølle på den evigt skiftende web verden. Og du ville sandsynligvis blive overrasket over, hvor meget information du kan finde i en Business wiki. Selvfølgelig er du nødt til at tage oplysninger om, hvad det er - ubekræftet. Men hvis du laver business-to-business forskning, kan en virksomhed Wiki tilbyde op nogle interessante fakta, som du kan bekræfte gennem anden forskning.

One-Stop Shopping for tusindvis af profiler

Når man ser for virksomhedsoplysninger, især på private virksomheder og små og nye virksomheder, skal du kunne få adgang til store databaser af information. Masser af informationsudbydere lover tusinder eller endda millioner, af nøjagtige og up-to-date virksomhedsprofiler. Men kun de førende udgivere af forretningsoplysninger, som Dun & Bradstreet, Datamonitor, Sanpdata og Icon, faktisk leverer på disse løfter. Manta.com abonnerer på alle disse tjenester for at samle en solid og omfattende database af millioner af virksomhedsprofiler.

Up-to-date Kontakter

Hvis du søger efter kundeemner, du har brug for specifikke, up-to-date kontaktoplysninger. Ikke så svært for et offentligt selskab, som skal offentliggøre kontaktoplysninger mindst årligt. Men en privat virksomhed kan gøre dig gå på jagt efter information og de fleste vil. Det er, medmindre du kan få adgang Manta.com samling af millioner af virksomhedsprofiler fra førende udgivere af business oplysninger som Dun & Bradstreet og ikon. Med Manta.com, kan du søge efter firmanavn, branche eller placering og købe så mange rapporter - på både private virksomheder og offentlige virksomheder - som du har brug for. Da disse rapporter kommer fra førende udgivere af forretningsoplysninger, du kender virksomhedsoplysninger vil være up to date og præcise.

Hvad med en Business Wiki?

Hvad er en Business Wiki? Det er et samarbejdsprojekt hjemmeside, hvor alle kan være med til at skrive og redigere en forretningsprofil, som derefter stilles til rådighed for offentligheden. Det er rigtigt, alle kan skrive og redigere kopien. Det er en interessant krølle på den evigt skiftende web verden. Og du ville sandsynligvis blive overrasket over, hvor meget information du kan finde i en Business wiki. Selvfølgelig er du nødt til at tage oplysninger om, hvad det er - ubekræftet. Men hvis du laver business-to-business forskning, kan en virksomhed Wiki tilbyde op nogle interessante fakta, som du kan bekræfte gennem anden forskning.

Søg efter industri eller placering

Når du er på udkig efter forretningsoplysninger eller salgsemner, er det nogle gange lettere at søge efter branche, eller efter sted, i stedet for jagt og hakke til specifikke firmanavne, selskab for selskab. Manta.com tilbyder flere søgemetoder til indhold den har indsamlet fra førende udgivere af forretningsoplysninger. Du kan søge på firmanavn, selvfølgelig. Men du kan også finde links brancher og udgiver, og af statslige og / eller land. Det kan spare tid, når du søger efter selskabets oplysninger på tværs af en industri-segment eller geografisk område, i stedet virksomhedsoplysninger fra en enkelt kilde.

Information og analyse

Når du søger ud business-to-business information - uanset om du laver konkurrencedygtig forskning, på udkig efter kundeemner, eller plotte din egen fremtidige retning - du har brug for mere end blot buiness oplysninger. Virksomhedsprofiler og kontakt info er meget nyttige, men oplysningerne skal analyseres og perspektiveret af fagfolk. Manta.com tilbyder både virksomhedsoplysninger og professionel analyse af millioner af private virksomheder og offentlige virksomheder og hundredvis af industrier. Tegning fra førende udgivere af forretningsoplysninger, som Dun & Bradstreet, Datamonitor, Snapdata og Icon, Matna.com giver brugerne køb information og analyse af de enkelte virksomheder og hele brancher, hjælper kunderne indhente og forstå vigtige business-to-business information.

Billigere ved download

Hvis du gør en masse business forskning, kan du allerede har abonnement på førende udgivere af forretningsoplysninger. Men hvis du kun lejlighedsvis har brug for adgang til selskabsoplysninger, kan disse abonnementer være dyrt. I stedet for at betale velvoksen månedlige eller årlige abonnement satser, Manta.com kan du betale med download for specifik forretningsoplysninger. Brug for en kontaktliste for en ny kunde? Download det. Ønsker du at få adgang til en profil af en konkurrent eller udvikle salgsemner? Hent dem. For virksomheder, der ikke gør daglig forskning som en del af kernen organisation, det er en ideel måde at få adgang forretningsoplysninger og virksomhedsoplysninger fra førende udgivere af forretningsoplysninger.

Kan jeg få Business Information uden at betale?

Kan du ikke få business-to-business information på egen hånd, uden at betale store penge? Du kan, hvis du ønsker at afsætte fuldtidsarbejde at finde det. Men de fleste virksomhedsejere vil hellere bruge tid på at administrere deres virksomheder end snooping omkring forskningsbiblioteker eller gennemføre oplysende interviews. Derfor Manta.com, en førende udgiver af forretningsoplysninger, er sådan en god aftale. Med ingen abonnementsudgifter og udgifter en pay-as-you-go model, er det en ideel kilde til at få forretningsoplysninger og firma oplysninger online, kun betaler, når du har brug for det.

Hvem har Sources?

Når du søger efter en effektiv forretningsoplysninger, har du et par muligheder: Du kan gå med branchespecifikke specialister, eller du kan gå med førende udgivere af forretningsoplysninger, der dækker tusindvis af virksomheder på tværs af alle brancher. Begge har deres stærke sider. Men hvis du tror, ​​du får brug for mere end branchespecifik virksomhed oplysninger inden for en enkelt industri Segement eller navne og kontakter til kundeemner, overveje en kilde som Manta.com, Manta.com trækker sine oplysninger fra førende udgivere af erhvervslivet oplysninger som Dun & Bradstreet og Icon Group International. Det betyder du kan trække detaljerede oplysninger om tusindvis af offentlige virksomheder og private virksomheder fra hele hundreder af business kategorier uden at skulle betale for eventuelle abonnementer.

Hvorfor gøre Business Research?

Har du nogensinde udføre business-to-business forskning? Hvis du er virksomhedsejer og du ikke på nuværende tidspunkt udfører business forskning og analyse, bør du tænke over det. Hvorfor? For en række vigtige årsager, herunder konkurrencedygtig forskning, forskning i potentielle partnere eller kunder, eller at identificere kundeemner. Manta.com tilbyder forretningsoplysninger og virksomhedsoplysninger fra nogle af de førende udgivere af forretningsoplysninger, herunder Dun & Bradstreet, Snapdata, Datamonitor og Icon. Du kan finde oplysninger om selskaber om offentlige virksomheder og private virksomheder, herunder business profiler, kvartalsvise og årlige opgørelser, og kontaktoplysninger.

Offentlig vs Private selskaber

Når du søger efter business information, er det meget lettere at få oplysninger om selskaber fra offentlige virksomheder, der har aktionærer og er forpligtet til at frigive detaljerede virksomhedsoplysninger offentligt regelmæssigt. Private virksomheder er ikke forpligtet til at frigive meget, så få selskabsoplysninger kan være en udfordring. Derfor Manta.com abonnerer på nogle af de førende udgivere af forretningsoplysninger, som Dun & Bradstreet og Icon, der har store redaktioner med de færdigheder til at opsnuse detaljerede oplysninger fra selv de mest lukkede mund private virksomheder. Med profiler af tusindvis af virksomheder online, kan Manta.com give dig business information du har brug for.