Business Research: Business to Business Information Tips

Hvad er omkostningerne? Afhænger af, hvad du leder efter

Sig at du har taget beslutningen om at frigøre ressourcer er ikke nok, og du er klar til at betale for adgang til en kommerciel forretning informationscenter. Hvor meget koster det? For de månedlige medlemskab websteder som Hoovers eller OneSource, er det svært at sige, da de ikke annoncere priser. Men Hoovers sælger en Lite medlemskab med begrænset adgang til indhold til 69,95 dollar om måneden, så dets fulde medlemskaber er sandsynligvis meget mere. Mere ligetil i form af omkostninger er en pris pr downloade site som Manta.com eller MarketResearch.com, som sælger tredjeparts rapporter og oplysninger om alt fra $ 1 til mere end $ 100 per download, afhængigt af mængden af ​​data, der anmodes.
Manta forretningsløsninger indeholder virksomhedsoplysninger og forretningsinformation rapporter for millioner af virksomheder i hele verden. Forretning informationsressourcer, fra konkurrenter til leverandører, kan findes online og kan downloades.

IT Forretning ressourcer

Informationsteknologien har været en af ​​de mest volatile - og potentielt rentable - industrier over hele verden. På grund af disse to faktorer, at få pålidelige oplysninger om informationsteknologi forretning er yderst kritisk for virksomhedsejere, investorer eller nogen tænker på at starte en IT-baserede virksomhed eller partnerskab. Og der er ingen mangel på informationskilder om informationsteknologi og erhvervslivet. Der er hundredvis af magasiner afsat til IT, software og / eller hardware. Førende business informationskilder som Dun og Bradstreet og Standard og Poors dække det og tech virksomheder. Du kan også nemt finde analytiker tjenester som Forrester eller Jupiter, som specifikt dækker tech industrien. Og hvis du søger efter gratis, regelmæssigt ajourførte oplysninger om informationsteknologi virksomhed, kan du bygge dig selv en konstant opdateret bibliotek med de rigtige forretningsmæssige blogs med RSS-feeds.

Månedligt Versus Per-download Omkostninger

Da de fleste kommercielle business informationscentre enten opkræve et månedligt kontingent eller per download, skal du træffe et valg. Hvilken prismodel er bedre for dig? Hvis du vil være adgang virksomhedsoplysninger regelmæssigt, siger mere end to eller tre gange om måneden, kan det være værd at gå med en månedlig medlemskab site. Ellers få din virksomhed fra en per-download site og spare nogle penge.

Se nøje For Business Franchise Information

En af de nemmeste måder at starte en ny virksomhed er at købe en franchise. Men med tusindvis af franchise-muligheder til rådighed, du har brug for solid forretning oplysninger til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke franchisen kunne fungere bedst for dig. Og hvis du gå videre og købe en franchise, vil du ønsker at holde op på alle de seneste nyheder fra hovedkvarteret og andre franchise rundt omkring i verden. Du har brug for en solid og pålidelig franchise-informationskilde. Men nøgleordet her er pålidelige. Det er ikke alt for svært at finde hjemmesider, der er fyldt med franchise-oplysninger. Men stort set alle disse steder er rettet mod i sidste ende sælger dig en franchise og tage en kommission i processen. For at finde pålidelige og uafhængige business franchise-information tager større indsats, men det er derude. Den føderale SBA hjemmeside og business.gov webstedet er gode steder at starte og er gratis, også.

FORRETNINGSINFORMATION Centers

Hvis du søger efter en enkelt, samlet business informationscenter, der er et par måder at gå. Her er den måde, der koster penge, og er stort set sikret i form af regelmæssigt at få nyttige oplysninger: * Tilmeld dig et medlemskab site som Hoovers eller OneSource og betale et månedligt gebyr for løbende adgang til nogle af de førende udgivere af forretningsoplysninger. Og her er den gratis måde, der er mere af en gamble, men har ingen omkostninger: * Byg din egen virksomhed informationscenter med en RSS-læser og links til RSS-feeds fra forskellige business blogs og gratis business informationscentre. Af den måde, hvis du beslutter at gå videre og bruge pengene til at gøre det første, du kan stadig gøre RSS-feeds, også.

Kig efter uofficielle kilder, Too

Må ikke hænge dig i kun at se på de førende udbydere af forretningsoplysninger, når du laver kritisk erhvervsforskning. En af de gode ting ved internettet forskning er alle krinkelkroge af oplysninger, du kan finde. Forretning bloggere og business fora, for eksempel, er uofficielle nyhedskilder, men de også dække virksomheder og industrier med en detaljeringsgrad, at de førende udgivere af forretningsoplysninger ikke normalt tilbyder. Forretning bloggere og forum deltagere er generelt også på toppen af ​​store nyheder, når det er stadig i det rygte fase og kan give dig et spring på disse oplysninger - også selvom du er nødt til at tjekke det andre steder for nøjagtighed først.

Ressourcer til Small Business Managers

Enhver, der har påbegyndt og med succes driver en virksomhed, vil fortælle dig, at komme med en brugbar idé for at tjene penge og koncentrere sig om dyrkning, at ideen med succes er den nemme del. Den hårde del er alt andet, der kommer sammen med forvaltningen af ​​en succesfuld virksomhed: HR, skatter, arbejdsløshed kompensation, bonus, optioner, statslige og føderale lovgivning, erhvervsret og meget mere. Men der er masser af kilder til business management information der kan hjælpe dig i områder, hvor din ledelse viden kan mangle. Google "small business management ressource", og du vil finde gratis business management informationsressourcer som den føderale SBA samt små business management online magasiner - Inc. online er en god én - og ressourcemæssige websteder som entrepreneur.com, som dækker de emner, der kommer op hver dag, når de forsøger at styre en lille virksomhed.

Leder du efter Business Information? Gå til Web

Der er hundredvis, ja tusindvis, af faste kilder til virksomhedsoplysninger, som du kan få adgang via internettet. Disse spænder fra gratis ressourcer som offentlige websteder eller business blogs, til Business Analyst hjemmesider, der tilbyder udtalelser og forudsigelser i specifikke brancher, til business elektroniske nyhedstjenester, at for-profit medlemskab websteder, der tilbyder adgang til tusindvis af profiler, høvle og andet selskab information. Dette er en temmelig stor emne, så det er umagen værd for dig at bruge lidt tid Googling med business-specifikke søgeord, indtil du opdager business informationskilder, der opfylder dine behov og din evne til at betale.
Har du brug for information hurtigt? Hent virksomhedsoplysninger fra Manta - herunder virksomhedens kredit rapporter, virksomhedsprofiler og relevante selskab ansøgninger - for verdensomspændende virksomheder.

Få navn og nummer, før du foretager en Sales Call

Hvordan gør du et salg opkald på en virksomhed, hvis du ikke ved, hvem du kommer til at opfordre? Forudsat, at oplysninger om salgsemner kontakt er en specialitet af mange forretningsinformation udbydere. Mange førende udgivere af forretningsoplysninger tilbyde virksomhedsprofiler med kontaktpersoner, titler og direkte telefonnumre, der kan gå en lang vej mod at få dig i døren, når du ellers ikke ville have en chance. Selvfølgelig vil selv disse ikke fortælle dig ægtefællens navn, deres børn navne og andre salgs tricks. Men at få en up-to-date navn, titel og telefonnummer er en begyndelse.
For at være sikker på at få det nyeste forretningsoplysninger, herunder virksomhedsprofiler og seneste nyheder, vælger førende udgivere af business information til din virksomheds forskningsbehov. Under bedste oplysninger fra ledere i erhvervslivets forskning industri, herunder Manta, vil sikre up-to-date og præcise oplysninger om din virksomhed søgning.

Hvorfor har du brug forretningsoplysninger

Hvorfor har du brug forretning eller virksomhed oplysninger om andre virksomheder? Her er tre store grunde:

* Hvis du overvejer at bringe på en forretningspartner, affiliate eller forhandler, kan du få ufiltreret oplysninger om din potentielle partner før en officiel aftale.

* Hvis du har solid konkurrence, og du vil opdage flere oplysninger om dine konkurrenter til at udnytte potentielle svagheder.

* Hvis du er på udkig efter potentielle salgsemner til din virksomhed.
For at finde salgsemner til din virksomhed, skal du blot logge på, skal du vælge den industri eller virksomhed, du ønsker at målrette, og søg efter salgsemner online på Manta.