Business Research: Aktuelt Nyheder Tips

Få din firmaprofil op at køre

Hvad hvis din virksomhed ikke bliver profileret? Du vil måske have en virksomhedsprofil til rådighed for enhver velrenommeret websted, der tillader besøgende at søge på virksomhedens navn. Der er nogle mapper, der tillader virksomhederne at opbygge deres egne profiler online og derefter tilbyde mulighed for en styrket profil for et gebyr - Superpages.com er et eksempel på denne model. Andre udbydere vil tillade nogen at indsende oplysninger om et selskab, men vil ikke garantere at medtage det. Disse gratis profiler er ofte mindre detaljerede end dem, der skabes af professionelle forretningsinformation specialister, og omfatter ikke nyheder og artikler fra forskellige kilder om virksomheden. Men de tillader søgning efter firmanavn og hver gang du kan få dit firmanavn derude, vil det hjælpe.
Uanset om du søger oplysninger om selskaber, eller du vil have din virksomhed, der skal søges, en formular er tilgængelig for at søge efter firmanavn eller placering. Disse resultater fra Manta producerer virksomhedsprofiler og information fra forretningsanalytikere.

Manta Gets Lige til Nyttige oplysninger

Kernen nytten af ​​de fleste business nyheder og artikler er enkel: Hvordan kreditværdige er virksomhedens, og hvad er finansielle perspektiver, både kortsigtet og langsigtet? At vide dette, Manta.com gør det nemt for kunderne at bore ned til de oplysninger, de har brug for. Med Manta.com s differentieret indkøb plan, kan kunderne få en kredit score rapport, en betaling analyse en rapport, en leverandør evalueringsrapport, eller en komplet firmaprofil. Ikke alle disse planer er tilgængelige for enhver virksomhed. Søg efter firmanavn for at finde ud af, om der er en fuldstændig rapport for virksomheden, hvor du er mest interesseret.

Enjoy Aviser? Hold læsning Men Må ikke ignorere Web

Det er stadig værd at læse trykte business publikationer, hvis du nyde processen med at læse aviser og blade - et langsomt forsvindende kunst. Du kan næsten altid få alle de business nyheder og artikler, du finder i print online, også. Og du kan søge på firmanavn, branche og beliggenhed. Men søger databaser ikke tilbyder den samme taktile oplevelse som at læse en trykt publikation. Så hvis du er en avis læser, med alle midler holde læsning. Men husk, at online forretningsinformation specialister som Manta.com er de steder at gå, når du har brug for at finde detaljerede oplysninger om en bestemt virksomhed.

Nyheder Alerts og RSS

Du kan betale et klip tjeneste eller Lexis-Nexis at holde dig opdateret om nuværende selskab nyheder om enhver virksomhed, der interesserer dig. Men det er ikke så svært i dag at bygge din egen online nyhedstjeneste. Mellem Google News indberetninger og blogs med RSS-feeds, kan du sætte dig selv op relativt let at modtage e-mail advarsler, hver gang nuværende selskab nyheder offentliggøres. Bedste del: Det er alt sammen gratis, og du kan oprette så mange advarsler, som du ønsker.

Glem Clipping Services - Se Online

Det er svært at følge alle de forretninger nyheder og artikler skrevet om alle de virksomheder, du ønsker at følge. Tidligere virksomheder med interesse - og pengene - brugte avisudklip tjenester eller abonneret på snesevis af aviser og blade. Men i dag er der mange forskellige online sites, der opsamling og kategorisere business nyheder og artikler om bestemte virksomheder. I stedet for at skulle søge forskellige publikationer søger firmanavne, kan du blot søge efter firmanavn - eller industri, eller land - og få alle de seneste business nyheder og artikler om virksomheden. Det er meget lettere og nogle gange gratis.
Du kan søge efter opdateret business nyheder og artikler af industrien eller firmanavn gennem business leverandører af forskning websteder som Manta. Find rapporter om markedsudviklingen eller brancheanalyse, eller få betroede oplysninger om at bryde business nyheder.

Forretning Blogs og RSS feeds

Nylige fremskridt i internet-teknologi har virkelig hjulpet nogen søger business nyheder og artikler om bestemte virksomheder eller brancher. Bloggen revolution har skabt alvorlig dækning og analyse på vertikale markeder, som ellers ikke ville have været stor nok til at være omfattet af trykte medier. Google "Apple blog" bare for sjov og se, hvor mange blogs dækker begivenheder fra Cupertino eller "Microsoft bloggen" for dækning af Redmond. Og med RSS (Really Simple Syndication) og en RSS-læser, kan du sætte dig selv op til automatisk at hente opdateringer til nogen blogs med RSS-feeds. Det er en stor - og gratis - måde at holde op med nyheder om dine foretrukne virksomheder og industrier.

Gratis virksomhedsprofiler på nettet

Der er masser af gratis kilder til virksomhedsprofiler online. De generelt er ikke så detaljeret som fra business specialister, der opkræver for deres oplysninger, og færre virksomheder er omfattet, men du finder solid grundlæggende oplysninger - og prisen er rigtige. Et godt eksempel er Yahoo Finance, der tilbyder omkring 9.000 Yahoo virksomhedsprofiler. Profilerne kommer med Reuters business nyheder og artikler, og der er kun 9.000, i modsætning til 90.000 eller endda 900.000 fra andre kilder. Men informationen er opdateret og pålidelig, kan du søge efter firmanavn, og du kan ikke slå prisen - det er gratis.

Nyheder Alerts og RSS

Du kan betale et klip tjeneste eller Lexis-Nexis at holde dig opdateret om nuværende selskab nyheder om enhver virksomhed, der interesserer dig. Men det er ikke så svært i dag at bygge din egen online nyhedstjeneste. Mellem Google News indberetninger og blogs med RSS-feeds, kan du sætte dig selv op relativt let at modtage e-mail advarsler, hver gang nuværende selskab nyheder offentliggøres. Bedste del: Det er alt sammen gratis, og du kan oprette så mange advarsler, som du ønsker.

Det bedste af det

Der er masser af forretningsinformation forlag derude der hævder at være den bedste kilde til business nyheder og artikler. Men Manta.com gør sine kunder fire gange bedre. Manta.com abonnerer på fire af lederne - Dun & Bradstreet, Icon, Datamonitor og Snapdata. Det giver kunderne mulighed for at vælge mellem fire af de top-rated udgivere af forretningsoplysninger, i stedet for at blive tvunget til at bruge en enkelt informationskilde.

Manta.com forretning Kilder

Hvordan Manta.com får sin forretning nyheder og artikler? Fra kendte business information udbydere som Dun & Bradstreet og ikon. Og hvordan disse selskaber får deres virksomhed nyheder og artikler, især fra lukkede mund private virksomheder? Fra en række forskellige kilder, herunder følgende:

* Alle føderale konkurs arkivering steder
* Alle amerikanske statssekretærer
* Millioner af handels- og bank erfaringer
* Offentlige forsyningsvirksomheder
* Den US Postal Service
* Over 2.500 statslige arkiveringsdestinationer
* Dagblade, publikationer og elektroniske nyhedstjenester

Søg efter firmanavn

En af de store fordele ved at bruge internettet som en kilde til business nyheder og artikler, i modsætning til trykte kilder, er muligheden for at søge efter firmanavn. Manta.com giver sine brugere at søge på firmanavn, samt efter branche, placering og endda business udgivelse tjeneste anvendes. Det er så meget lettere end at søge trykte publikationer selv og billigere end at ansætte en klipning service eller en Lexis-Nexis abonnement.

9.000 vs Millioner: Hvilken en er bedre for dig?

Må ikke Yahoo virksomhedsprofiler har den nyeste business nyheder og artikler? Ja, de gør. Men Yahoo kun profiler omkring 9.000 offentlige virksomheder, mens Manta.com har millioner af virksomhedsprofiler tilgængelige online fra førende udgivere af forretningsoplysninger. Du får hvad du betaler for. Og hvis du vil have en bedre udvælgelse af offentlige og private virksomheder, med de seneste business nyheder og artikler, Manta.com udvælgelse er et bedre valg end Yahoo virksomhedsprofiler.

Oplysninger tilgængelige i Business Aviser?

Med alle de indhold tilgængeligt på internettet, som du kan søge efter firmanavn, er der nogen grund til at læse massemarkedet business aviser og magasiner som Wall Street Journal, Forbes, Barron s eller Business Week? Yes! Alle de forretningsmæssige publikationer har højt informativt og underholdende hjemmesider, der vil støtte i din forskning og virksomhedsoplysninger søgen. Mange mennesker stadig abonnere på aviser og blade, fordi de finder det udskriftsformat informativ. Hvis du er en af ​​de mennesker, ingen grund til at stoppe nu.

Prøve, før du køber, når det er muligt

Alle virksomhedsprofiler er ikke skabt lige. Mens de fleste virksomhedsprofiler tilgængelige online fra faste kilder har de grundlæggende oplysninger, du forventer, skal du stadig prøve varen når det er muligt, før du betaler. Find ud af om den virksomhed, du tænker på at arbejde med tilbyder en gratis prøve firmaprofil eller den første måned gratis, eller enhver anden forfremmelse designet til at give kunderne at se, hvad slags oplysninger, de køber, før de rent faktisk underskrive kreditkort glide.

Lederne i Profilers

Det er temmelig svært at sige, hvilken tjeneste har det bedste udvalg af online virksomhedsprofiler. Der er ingen enkelt standard disse virksomheder har brug for at følge i forhold til, hvad de hævder at tilbyde, og ingen synes at have siddet ned og verificeret hvert selskabs krav. Men her er påstande om nogle bedre kendte kilder til business nyheder og artikler tilgængelige via en søgning efter firmanavn:

* Hoovers - 16 millioner virksomheder og 3.000 nyhedskilder.

* IDexec - 900.000 virksomhedsprofiler.

* Goliath / ECNext - 3 millioner profiler, artikler og rapporter.

* Onesource.com - 1,7 millioner i dybdeprofiler.

Skriv din egen Firmaprofil

Virksomhedsprofiler er store pr-værktøj. Du kan finde dem overalt fra lokale telefonbøger, til kammer handel websteder, partnerskab mapper, til nationale og internationale business indholdsudbydere fra Yahoo til Dun og Bradstreet / Hoovers og uafhængige forhandlere som Manta.com og MarketResearch.com. Så der har en solid, velskrevet firmaprofil kan være en vigtig del af business marketing. Men hvem ved, hvordan man skriver en virksomhedsprofil? Du kan hyre en konsulent for $ 500 og op, eller du kan købe profil skriver software, eller du kan opsøge steder, der har indbygget profil-skriveredskaber. Du kan ende med at gøre alle de ovennævnte. Men det vigtigste er at få en god virksomhedsprofil ud til så mange potentielle omtale kilder som muligt.

Købe masser af Aviser - eller en enkelt download

Hvis du vil have business nyheder og artikler om en bestemt virksomhed, kan du abonnere på Wall Street Journal, New York Times, Barron-og Forbes, og sørg for at du ikke glip af en artikel, der kan nævne, at selskabet. Men det er meget lettere - og billigere - for at bruge Manta.com. Med millioner af virksomhedsprofiler tilgængelige fra førende udgivere af forretningsoplysninger, Manta.com holder op med alle de nyheder. Så alt du skal gøre er at søge efter firmanavn og hente den nyeste profil.

Bloggere Break Nyheder

Du kan læse en blogger gratis, og med en RSS-feed, behøver du ikke engang at gå til bloggerne 'site. Nyheden kommer til dig. Men kan du have tillid til en virksomhed blogger som en nøjagtig kilde til business nyheder og artikler. En god blogger i din virksomhed eller branche er stadig et værdifuldt læse. Hvorfor? Bloggere er ofte først med en vigtig historie. Og når en anden bryder en vigtig historie online, vil en god blogger pege på det, også. Mens intet slår information direkte fra kilden, når en stor forretning historie pauser, vil du sandsynligvis høre det først fra blogger. Og det er umagen værd, så længe du overveje kilden.

Hvad der er i en virksomhedsprofil?

Et centralt element i de oplysninger, der tilbydes af enhver virksomhed oplysninger udbyderen er en samling af business profiler, så enhver bruger for at søge efter firmanavn for at få oplysninger om virksomheden. Her er et typisk eksempel på en virksomhed profil: * En beskrivelse af virksomheden. * HQ-adresse og telefon. * Firma kontorer. * Årlige salg * Medarbejdere * Grundlagt * webadresser * Fondsbørs og ticker symbol * Grundlagt

Prøv før du køber

Leder du efter en virksomhedsoplysninger leverandør til at hjælpe med business intelligence og konkurrencedygtig forskning? Sørg eventuelle forretningsinformation partnere tilbyder en gratis prøve firmaprofil. Ikke alle forretningsinformation udgivere er ens. Nogle præsentere meget bedre, mere præcise og fuldstændige oplysninger end andre. Hvis du kan se et eksempel på et virksomhedsprofil online, før du køber, får du en bedre ide om kvaliteten af ​​de oplysninger, der tilbydes. Manta.com tilbyder både gratis prøve virksomhedsprofiler og synopser for specifikke oplysninger om nogen af ​​de millioner af virksomheder i sin online database.

Bloggere del af blandingen, men solid News Stadig Core

Bloggere er gode kilder til business nyheder og artikler. Problemet er, at bloggere er ikke altid præcise kilder til business nyheder og artikler. Og hvis du basere forretningsbeslutninger på intelligens, du vinder fra specifikke business nyheder og artikler, du har brug for dem til at være helt nøjagtig. Så mens business bloggere kan være en del af blandingen, du har brug for seriøs virksomhedsoplysninger som kernen i din forskning. Med fire forskellige førende udgivere af forretningsoplysninger bidrager til Manta.com hjemmeside, Manta.com tilbyder nyheder og information bakkes op af omdømme nogle af de største og mest kendte navne i branchen.

Kom din virksomheds profil på Manta.com

Her er en twist: Hvad hvis i stedet for at ville finde andre virksomhedsprofiler online, du ønsker at få din egen virksomhed profil utilgængelig for andre at se, når de søger efter firmanavn? Og hvad hvis du ikke er sikker på, hvordan man skriver en virksomhedsprofil? For at få din firmaprofil på Manta.com, skal du kontakte Manta.com s indholdspartnere: Dun & Bradstreet, Icon, Datamonitor eller Snapdata. Hvis du har brug for hjælp leanring hvordan man skriver en virksomhedsprofil, kan du søge online for ressourcer eller hyre en konsulent til at hjælpe dig.