Business Management: Firma Værdigrundlag Tips

Business Writing som andet sprog

Skrivefærdigheder er hurtigt forsvinder i erhvervslivet i det 21. århundrede. Dårlig gymnasiet og forberedelse universitet kombineret med de dovne vaner e-verden har produceret generationer af fattige forfattere. Her er seks hurtige tips, du kan bruge til at forbedre skrive i din organisation:
1. udrydde Email sproglige genveje. Kræv alle virksomhedens e-mails til i overensstemmelse med "forretningsbrev normer«.
2. Gennemgå alle udgående dokumenter, korrespondance og e-mails, indtil du er sikker på forfatteren kommunikerer i klart og koncist engelsk.
3. Tøv ikke med at gennemføre undervisning i, hvordan du vil have din organisations forretning korrespondance og dokumenter vises. Du behøver uddannelse til personale, it og tekniske spørgsmål - hvorfor ikke skrive?
4. Må ikke blive for hængt op på skrivestil spørgsmål. For eksempel vil nogle mennesker kan lide at starte sætninger med prsepositionsled, andre gør ikke. Akademikere rynke panden på det hele tiden, men det kan stadig være et effektivt redskab. Husk, ti ​​redaktører gennemgå et enkelt afsnit vil give dig ti nye stykker.
5. Læsbarhed er den eneste effektmål for succesfuld forretning skriftligt. Hvis prosa gør læseren falde i søvn, mens du læser, er det forfatterens skyld, ikke emnet.
6. Har skriftligt konkurrencer for knudret problemer. Når man står med en skriftlig situation, der er svært, tildele problemet til en gruppe af dine medarbejdere og tildele en pris til det bedste svar. Du vil måske blive overrasket over, hvad du får.

Disse tips er blot nogle få af de mange teknikker, der findes til at få din virksomhed på vej til højere salg og fortjeneste gennem god skriftligt. En klog mentor fortalte mig engang: "Skriv så din læser forstår dig, om han vil det eller ej."

Lev dine værdier!

Lev dine værdier! Når du opdage og definere centrale værdier, som er grundlaget for din virksomhed, taler dem og leve dem. Væve dem ind i din virksomheds arbejdsplads, således at hver medarbejder har et referencepunkt for forretningspraksis og individuel adfærd.

Spørg Hvorfor Når der kommunikeres kerneværdier

For at tydeliggøre og destillere en erklæring ned til egentlige formål, skal du bruge "Fem Whys" øvelse.
De "fem whys" øvelse fungerer sådan her: når du laver en beskrivende redegørelse som "Vi modtager ansvarlighed for vores produkter"

Spørg hvorfor.
Vi er ansvarlige over for vores kunder og interessenter.
Af dette svar, spørge hvorfor.
De forventer af os produkter og tjenesteydelser.
Af dette svar, spørge hvorfor.
Vi er erfarne og en ekspert på, hvad vi gør.
Af dette svar, spørge hvorfor.
Vi er individuelt kvalificeret og, som et team, vi producerede verdens mest respekterede og foretrukne widget.
Af dette svar, spørge hvorfor.
Vi tager ansvar for vores beslutninger på de enkelte og virksomhedsniveau.
Efter en sådan indgående drøftelse, vil svarene afspejler en dybere følelse af formål.

Kerneværdier på arbejdspladsen

Skriv listen.
Når defineret, kommunikere kerneværdier. Vær kreativ og konsekvent at fremme dem, både i og uden for virksomheden.

Lev dine kerneværdier.
Styrke din kerneværdier. Gør dem et referencepunkt for dine forretningspraksis, og hold dem op som retningslinjer for individuel adfærd i din virksomhed.

Spørgsmål til Spørg Om kerneforretningen Værdier

Vælge tre til fem personer, der har en klar forståelse, stærk troværdighed med jævnaldrende, og kompetence i din virksomhed.

Spørgsmål til at spørge:
Hvilke værdier er så vigtigt for dig, at du ville beholde dem, selvom ikke belønnes?
Hvilke værdier vil du videre til din afkom og arvinger?
Hvis du havde penge nok til at gå på pension i morgen, hvilke værdier vil du fortsætte med at holde?
Hvilke værdier kan du se værende gyldigt 100 år fra nu?
Vil du holde en kerneværdi, selv om det blev en konkurrencemæssig ulempe?
Hvilke værdier vil du tage til en helt ny organisation i en anden branche?

Hvordan til at dele og kommunikere kerneværdier

Navngiv en forkæmper for årsagen. Hverve en topleder at gøre Kerneværdier hans eller hendes personlige spørgsmål for at støtte, fremme og åbenlyst nævne dem ved enhver lejlighed.

Mind ledere og officerer til at henvise til og styrke virksomhedens kerneværdier i møder og sammenkomster.
Navngiv en etisk officer. Identificer en respekteret person til at være den officielle værge, repræsentativ og målmanden fra virksomhedens kerneværdier.

Skriv og udbrede en politik, der indeholder de kerneværdier. Lever det gennem de officielle kanaler. Gør det klart, at det er stærkt værdsat og en reference til individuel adfærd.

Støt din virksomheds værdier med et system med belønninger og sanktioner. Tilskynde medarbejderne til at drive forretning med disse værdier i tankerne. Giv konstruktiv feedback, anerkende og fremme overholdelse kerneværdier.

Express virksomhedens kerneværdier

Udtryk din virksomhedens kerneværdier på en måde,:

-inspires støtte og engagement,
-motivates dem, der er forbundet til organisationen,
-Er overbevisende og let at forstå,
-uses proaktive verber til at beskrive, hvad virksomheden gør,
-er fri af jargon, og
-er kort nok, så alle er forbundet med virksomheden let gentage det.

Trinvis Forretning kerneværdier

Arbejde fra individuelle værdier til et sæt organisationens værdier. Udvalgets medlemmer skal hver formulere personlige værdier og, som en gruppe, løse uoverensstemmelser, når de overflade.

Trin-for-trin:
Beslut hvem der skal definere din virksomheds kerneværdier.
Vurdere hver persons idé om værdier: Hvilke kerneværdier er vigtige for den enkelte? Hvilke centrale værdier er vigtige for organisationen? Hvilke centrale værdier er vigtige for andre interessenter (investorer, kunder, leverandører, fagforeninger, lokalsamfund, regeringer)?
Afklar og løse uoverensstemmelser, der naturligt vil opstå. Vælg virksomhedens kerneværdier, der bør være på den endelige liste.

Hvad er kerneværdier?

Kerneværdier er udsagn, der udtrykker en organisations etiske forpligtelser. Den nøjagtige udformning af en virksomheds kerneværdier er mindre vigtig end det faktum, at de eksisterer, at virksomheden anerkender og definerer dem, og opfordrer medarbejderne til at følge dem.
I dette afsnit vil du finde tre "brain-startere" - spørgsmål at stille, når du begynder, en trin-for-trin procedure, og en liste over mulige kerneværdier at vælge imellem.