Business grad: Forretning Certificeringer Tips

General Management Certificering

Denne certificering er designet til nye ledere, der har brug for en generel oversigt over forretningsmæssige emner. Certificering områder omfatter regnskabsmæssige forvaltning, reklame, finansiel analyse, menneskelige ressourcer, marketing management, projektledelse, salg og distribution. Med denne oversigt over virksomhed, kan nyligt forfremmet ledere og studerende, der ønsker lederstillinger være parat til at træde ind i disse roller tillid til, at de kan håndtere de opgaver.

Financial Management Certificering

Økonomisk forvaltning certificeringer er til rådighed for folk i regnskabs- eller bogholderi industri, der søger at flytte ind i ledelsen rige. For disse certificeringer, kan de studerende tage test på finansiel og investeringsanalyser, kapitalforvaltning og regnskabsmæssige forvaltning. Test er en økonomisk muligt måde at blive en certificeret ekspert i økonomistyring og blive mere salgbare til nuværende og fremtidige arbejdsgivere.

Office Skills Certificering

Dette kursus er designet til administrative medarbejdere samt dem, der ejer administrative virksomheder. Målet med kurset er at øge indtægterne og anerkendelse ved at tilføje en certificering til deres liste af førende kvalitet færdigheder. Office færdighed certificeringer kan omfatte uddannelse i call center operationer, computerteknologi, maskinskrivning, Microsoft Office-programmer og generelle kontor færdigheder. Med disse betegnelser, kan en kandidat søge at blive forfremmet til højere stillinger som kontorchef eller udøvende administrativ assistent.

Certificering i Computer Skills

Alle virksomheder anvender teknologi og computere til at gøre forretninger hver dag. Færdigheder i dette område er et must for den, der forventer at arbejde på et kontor eller professionel indstilling. Certificering på dette område kan være værdifulde for en befolkning normalt ikke anses for dygtige til højteknologiske systemer som ældre borgere, der arbejder i de sidste år af deres liv. Computerfærdigheder certificeringer bevise for arbejdsgiverne, at kandidater kan håndtere de opgaver, der er nødvendige for at være effektive effektive medarbejdere. Test områder omfatter Windows færdigheder, MS Word, MS PowerPoint, MS Excel, DOS og generelle computerfærdigheder.

Certificering på engelsk

Denne certificering vil være en fordel især for medarbejder eller leder, for hvem engelsk ikke er en første sprog. Det viser et niveau af engagement i virksomheden, og viser, at du er villig til at blive certificeret på engelsk at bevise, at du er en ekspert og kan håndtere ansvaret. Denne certificering har test områder, herunder stavning, tale, ordforråd, syntaks, call center færdigheder, redigering færdigheder og ord og sætninger.

Personaleledelse Certificering

Denne online business program er nyttigt for personale eller personalechefer, eller studerende forventer at gå ind i disse områder. Test emner omfatter lederevner, organisatorisk adfærd og principper for personaleledelse. Testning for disse certificeringer vil også gavne nyligt forfremmet ledere, der ville beskæftige sig med menneskelige ressourcer spørgsmål eller forvaltning af medarbejderne. Test online er praktisk og billig og viser et niveau af engagement i lederrollen.

Karriere Fordele ved Online Certificeringer

At være en certificeret, gennemprøvet leder i din branche viser sig at kunder, arbejdsgivere og medarbejdere, som du har den uddannelse, er nødvendige for at gøre det bedste job muligt. Online certificeringer er en bekvem måde at øge din karriere ved at opgradere dine færdigheder i kategorier, du har brug for at genopfriske eller lære nye færdigheder, der vil gøre dig skille sig ud til potentielle kunder eller din arbejdsgiver, når anmeldelse tid ruller rundt. Online certificeringskurser kan afsluttes i løbet af få uger, og efter at have bestået en afsluttende eksamen, vil du modtage titlen certificeret ekspert til at tilføje til dit cv.

Event Management Training

Denne online learning program er designet til at undervise de studerende de effektive metoder til håndtering af arrangementer om et certifikat for Event Management. Core kurser i programmet vil lære eleverne om den bedste praksis for lederuddannelse online fra markedsføring, koordinering og de økonomiske, juridiske og etiske standarder for at overholde. Med denne basis viden, kan de studerende søge efter virkelige verden praktik eller lære practicums at sætte deres undervisning i praktisk anvendelse og få erfaring på samme tid, som vil give dem mulighed for at få en ny karriere position som en begivenhed manager.

Healthcare Certificering

Healthcare certificeringer er især til gavn for personer, der ansøger om job som paramediciner, sygeplejerske eller andet redningsarbejde personale. Den certificerede status tilbyder et niveau af ekspertise, der kræves af personer, hvis job indebærer at redde livet for andre mennesker. Disse certificeringer kan også forbedre genoptager af erfarne hospital eller sundhedspleje medarbejdere. Test områder omfatter førstehjælp færdigheder, generelle medicin, menneskelige anatomi, forskellige typer af medicinsk transskription og paramediciner færdigheder.

Certificering i Sundhed og Fitness

Certificering status i sundhed og fitness ville være en fordel for karrieren af ​​mennesker i håb om at komme ind på området atletik som træner, fitness træner, motion klasse leder eller gym lærer. Disse kurser kan også bruges til at genopfriske karriere fagfolk, der allerede i fitness branchen. Certificering er tilgængeligt på områderne aerobic, fitness, personlig træner, pilates, yoga, og sports ernæring.

Certificering i Internet / Web programmering

Med fremme af de oplysninger, alder og Internet baseret teknologi, er det af største betydning for virksomhederne til at holde de nuværende websteder og e-handels-websteder op at køre. Dette åbner op for en ny verden af ​​karriere for folk, der er tech-kyndige til at hjælpe forretningsfolk med Internet programmering. Certificeringer i denne arena omfatter test for HTML programmering, Advanced Java, Dreamweaver, Frontpage, Macromedia Flash, MS Access, JavaScript, XHTML, og Visual Studio blandt andre.