Business Fordele ved WiFi

Business Fordele ved WiFi

I dagens verden, er erhvervslivet i stigende grad drevet af computerteknologi og internettet, og det er vigtigt at forstå, hvordan Wi-Fi forretningsfordele påvirke dig.

Hvad er Wi-Fi?

Wi-Fi er en metode til at få adgang til internettet eller et privat netværk fra din computer ved hjælp af radiobølger i stedet for et fysisk kabel. En mere teknisk definition af begrebet, som er en forkortelse for "wireless fidelity", er: "Et udtryk er udviklet af Wi-Fi Alliance til at beskrive trådløse lokalnetværk (WLAN) produkter, der er baseret på Institute of Electrical and Electronics Engineers '(IEEE) 802.11-standarder. " Udstyr med Wi-Fi-logoet er blevet certificeret til standarder fastsat af Wi-Fi Alliance.

Wi-Fi Betingelser

Access Point A transmission / modtage-indretning, der giver adgang til et trådløst netværk. Også kendt som en basestation.
Bluetooth En særlig type Wi-Fi er designet til afstande under 30 meter.
Hot Spot Et område, der er omfattet af et trådløst netværk. Dette udtryk er normalt forbeholdt fjerntliggende steder som caféer snarere end kontorets WLAN.
WEP (Wired Equivalent Privacy) En ældre, mindre sikker metode til at begrænse adgangen til et trådløst netværk. En mere robust metode er WPA.
WLAN (Wireless Local Area Network) Et trådløst netværk, der dækker et begrænset område, såsom en kontorbygning.
WPA (Wi-Fi Protected Access) En nyere metode til at begrænse adgangen til et trådløst netværk, der er designet til at løse de sikkerhedsmæssige mangler i WEP.

Wi-Fi-Business Fordele

  • Udbredt dækning: Wi-Fi-netværk giver adgang fra overalt i bygningen. Dette giver en medarbejder til at tage en bærbar computer fra et kontor til mødelokalet uden at miste netværksforbindelsen. Det giver adgang til netværksressourcer uden at skulle jage rundt efter en gratis computer.
  • Offsite Adgang: Flere og flere Wi-Fi hotspots dukker i lufthavne, hoteller, caféer og restauranter. Nogle byer installerer kommunale trådløse netværk, der giver adgang overalt inden for bygrænsen. Medarbejdere, der rejser for at mødes med kunder kan få adgang til virksomhedens ressourcer og email uanset hvor de er.
  • Mere effektiv Medarbejdere: Medarbejdere, især dem, der rejser, er mindre tilbøjelige til at opleve død tidspunkt, hvor de ikke kan arbejde. Det giver medarbejderne bedre balance i deres arbejde og personlige liv ved at give dem flere muligheder på, hvornår og hvor de kan arbejde.

Wi-Fi Ulemper

Trods alle de Wi-Fi-forretningsfordele er der også nogle vigtige ulemper over en traditionel kablet netværk.

  • Sikkerhed: Dette er den vigtigste potentielle problem med et trådløst netværk. Det er så vigtigt, at det fortjener sit eget afsnit nedenfor.
  • Rækkevidde: Det trådløse signal udvider flere hundrede meter fra basen, men dette område er stærkt begrænset af forhindringer og interferens. I et kontormiljø, vil indvendige vægge sandsynligvis begrænse intervallet til mindre end 100 meter, og en ydervæg kan blokere signalet helt. I et stort kontor, vil dette kræve flere basestationer, der er ud for at dække hele kontoret.
  • Interferens: Nogle elektronisk udstyr kan forstyrre radiobølger og forstyrre din Wi-Fi-netværk. De største problemer kommer fra mikrobølgeovne og mobiltelefoner.

Wi-Fi Security

Før du installerer et trådløst netværk, skal du have en sikkerhedsplan på plads. Selv om der er betydelige Wi-Fi-forretningsmæssige fordele, et ubeskyttet netværk er en åben dør til dine fortrolige forretningsoplysninger. Sikring af et netværk er ikke difficult.The oprindelige sikkerhedsstandard for Wi-Fi-netværk blev Wired Equivalent Privacy (WEP). Denne metode tilbudt tre barrierer for indtrængen:

  • Kræver, at brugerne til at kende netværkets identitet kendt som Service Set Identifier (SSID);
  • Kræver, at brugerne til at have en statisk nøgle eller adgangskode til kryptering;
  • Grænser kun adgang til bestemte netværksenheder, som er identificeret ved deres MAC-adresser.

Siden indførelsen har imidlertid vist sig metoder, som gør det muligt en ubuden gæst til at omgå disse sikkerhedsmæssige barrierer nemt. WEP stadig er et effektivt middel til den afslappede ubuden gæst og kan være passende for mindre kontorer / hjemmekontorer (SOHO) netværk. Det er nytteløst mod en person med en moderat mængde netsikkerhed viden og vil ikke i tilstrækkelig grad beskytter større netværk.

En langt mere robust sikkerhedsmodel er Wi-Fi Protected Access (WPA). WPA er designet specielt til at tage fat på de sikkerhedshuller i WEP og har vist sig at være et meget effektivt afskrækkende selv for de mest dedikerede ubuden gæst. De fleste Wi-Fi-udstyr understøtter WPA selvom begge klientcomputere og trådløse adgangspunkter kan kræve softwareopgraderinger for at aktivere WPA.

Sikkerhed skal også være på plads på de computere adgang et trådløst netværk, enten på kontoret eller på et fjerntliggende hotspot. Enhver computer med Wi-Fi-funktioner skal have en aktiv firewall samt virus og spyware scannere.

Konklusioner

Denne teknologi bliver mere udbredt og kan være en vigtig ressource for din virksomhed. Overvej nøje både Wi-Fi-business fordele og ulemper, før de beslutter, om denne teknologi er noget din virksomhed bør investere i.