Burre rod Side Effects

Burre rod Side Effects

Anmeldt af Terri Forehand RN

Eventuelle bivirkninger forbundet med burre rod er minimale. Faktisk er denne plante har så mange anvendelser, herunder kulinariske anvendelser, at det generelt er anses for sikkert for de fleste mennesker. Medmindre du er allergisk over for burre fætre, tusindfryd og krysantemum, eller du tager bestemte medikamenter eller har en underliggende medicinsk tilstand, vil du sandsynligvis opleve, at bivirkninger fra burre er milde eller ikke-eksisterende.

De hyppigste bivirkninger

Burre rod er en spændende plante. Det tilbyder mange medicinske fordele, og er generelt sikkert at bruge. Enhver urt eller naturligt middel kan dog give bivirkninger og / eller lægemiddelinteraktioner. Som altid, så fortæl din læge om eventuelle naturlægemidler kosttilskud du tager, og kontakte din sundhedspleje praktiserende læge med eventuelle spørgsmål, du måtte have om dette eller andre urter.

Allergisk reaktion

Det mest bemærkelsesværdige bivirkning er en allergisk reaktion, især blandt folk tilbøjelige til daisy, krysantemum og lignende plante allergi. Hvis du er allergisk over for planter i Asteraceae familien, ikke tage burre rod, og ikke spiser eller drikker der indeholder burre rod.

Ifølge University of Michigan Health, burre rod indeholder en naturligt forekommende fiber kaldet inulin. Dette stof er almindeligt forekommende i frugt, grøntsager og planter og er normalt forbruges uden negative bivirkninger. Allergiske personer inulin bør imidlertid undgå burre rod for at undgå risikoen for en sjælden men alvorlig allergisk reaktion.

Dehydrering

The University of Maryland Medical Center (UMM), at burre fungerer som et diuretikum, så alle, der lider af dehydrering eller risikerer dehydrering ikke skal tage præparater, som indeholder burre rod. Det betyder, at hvis du har en forkølelse eller influenza ledsaget af feber, opkastning eller diarré, bør du ikke tage burre rod, da nogen af ​​disse betingelser kan føre til dehydrering. Drik masser af væske, såsom vand, når du tager præparater af burre rod.

Føtal Komplikationer

Burre rod Side Effects

UMM advarer også, at gravide og ammende kvinder bør ikke tage burre rod, da det kan forårsage skade på et foster under udvikling. Undersøgelser er nødvendige for at bestemme virkningerne af roden på fosteret udvikle eller voksende barn.

Øget blødningsrisiko

Burre rod kan øge risikoen for blødning under operationen og langsom blodpropper, ifølge WebMD. Som et resultat, bør du ikke bruge burre rod i mindst to uger før operation eller tage den med antikoagulerende stoffer som aspirin, ibuprofen, Coumadin, warfarin, Plavix, Heparin, eller naproxen.

Ændrede blodsukker

Aetna Intelihealth indikerer, at nogle forskning viser burre rod ændrer blodsukkeret. Selvom flere undersøgelser er nødvendige for at bevise denne teori, de rådgiver forsigtighed, hvis du er diabetiker, og / eller tager medicin eller kosttilskud, der påvirker blodsukkeret.

Burre rod te Forgiftning

Selvom det er sjældent, der er rapporter om burre rod te forgiftning medfører symptomer såsom sløret syn, kramper, hallucinationer, hovedpine, feber, og desorientering. Disse forgiftninger fandt sted, da te blev forurenet med planter, der indeholder atropin, såsom belladonna. Burre rødder ligner belladonna og natskygge. Begge er giftige planter, så det er vigtigt at købe burre rod fra en pålidelig kilde.

Sikker Nyd burre rod

Selvom du måske finde folk, der elsker at høste burre rødder i naturen, er det bedst at overlade til professionelle herbalists. I stedet laver en farlig fejltagelse, køb burre rod præparater på en helsekostforretning fra anerkendte og betroede mærker. Ved at forstå de potentielle bivirkninger af dette næringsstof-pakket anlæg og rådføre sig med din læge inden brug, kan du roligt nyde de mange fordele.