Bunny Hop Dance

Bunny Hop Dance

At lære Bunny Hop dans er hurtigt og nemt; det er så nemt i, at mange mennesker lærer det på stedet i løbet af bryllup receptioner eller firmafester.

Sjov for alle aldersgrupper

Med et navn som Bunny Hop, vil det være vanskeligt at tage denne dans alt for alvorligt. Mens Bunny Hop er normalt den mest sjove, hvis der er dansere i alle aldre på dansegulvet, kan børn gøre denne dans alene. Uanset hvor mange venstre fødder du har, er denne dans lærte hurtigt og nemt henrettet. Små børn og deres (store) -grandparents endda komme ind på det sjove ved at gøre Bunny Hop.

En Børns Dance

Ved bryllupsmiddage DJ vil ofte invitere alle børn til stede til at komme på dansegulvet, inden du starter musikken til Bunny Hop. DJ vil også ofte demonstrere dansen og sørg for, at alle gør det, inden du starter musikken. Alternativt kan han udpege et par folk fra brylluppet part demonstrere de trin og få så mange gæster, der er involveret som muligt.

Den langsomme takt til musikken og den finurlige tone i noterne gør Bunny Hop klart rettet mod børn. Selv om det kan ses som en kids 'dans, børn har meget mere sjov med det, når folk i alle aldre slutte sig til dem på gulvet.

På dansegulvet

Før du starter de skridt, er det vigtigt at få alle linet op på dansegulvet. Den Bunny Hop gøres ved at tage skridt til siden og derefter hopping lide kaniner. Tanken er, at en hel række af dansere, hver med sine hænder på taljen (eller skuldre) på den person lige foran ham på linje, bevæger sig rundt på dansegulvet, efter den person, der er selve forsiden af linje. Sørg for, at hvis en masse børn deltager, er der voksne i mellem at holde tingene bevæger sig gnidningsløst, og sørg for, at de mennesker, der kender de trin og rytme udmærket er jævnt fordelt over hele linjen.

Skridt til Bunny Hop Dance

Trin til denne dans er utrolig enkel. Selv hvis du ikke kender de trin, før den starter, skal du blot tagge dig selv på enden af ​​linjen, og ved udgangen af ​​sangen, vil du blive en mester Bunny Hop danser.

  1. Placer din højre fod ud til siden, men ikke sætte din vægt på det, og derefter bringe den tilbage ved siden af ​​din venstre fod. Gentag denne handling for anden gang.
  2. Placer din venstre fod ud til siden, men ikke sætte din vægt på det, og derefter bringe den tilbage ved siden af ​​din højre fod. Gentag denne handling for anden gang.
  3. Nu tager en lille hop fremad, og pause for et slag.
  4. Så hop baglæns, og pause for et slag.
  5. Endelig tager tre på hinanden humle fremad, uden pauser i mellem.
  6. Gentag fra trin 1.

Hvis du har brug for nogle visuel støtte i at lære disse trin, så tjek denne bunny hop dans YouTube-video.

Social Dancing

Ligesom land line dans, bunny Hop er sjovt for social dans lejligheder. En af de store fordele ved Bunny Hop er, at det er enklere at lære end de fleste line danse, og det appellerer til barnet i mennesker i alle aldre. Ligesom kylling Dance, bunny Hop er en fælles bryllup linedance, men tilføjer denne dans i enhver lejlighed for nogle ubekymrede sjovt for folk i alle talent niveauer og alle aldre.