Bullmastiff hvalp Træning

Bullmastiff hvalp Træning


Bull mastiff hvalp uddannelse er en vigtig del af at eje en af ​​disse fascinerende hunde.

En af fordelene ved at eje en ren race hund, såsom en Bullmastiff er, at du ved, lige fra begyndelsen, hvad de kan forvente fra din hund i vejen for temperament og adfærd. Det betyder, at du kan forudse og planlægge i overensstemmelse hermed, og det er især vigtigt, når der udvikles et uddannelsesprogram. Selvom hver hunderace har sine egne kendetegn, hver hund er en individuel og dette skal tages i betragtning som uddannelse skrider frem.

Ved at indføre nye hvalp ind i husstanden, er det vigtigt at etablere husordenen tidligt. Disse omfatter intern uddannelse, ikke hoppe på møbler eller mennesker, og andre regler, der er vigtige for familien. Ensartede tidlige indsats vil hjælpe bilægge Bullmastiff hvalp ind i familien og sikre et langt og lykkeligt forhold.

Bullmastiff Fakta

Bullmastiffer har nogle meget konkrete fysiske og adfærdstræk, som bør tages i betragtning, når de planlægger deres uddannelse:

  • Størrelse: I mellem et hundrede af enkeltstående hundrede og tredive pounds, den voksne Bullmastiff er en stor hund. Som sådan selv den bedste opførsel Bullmastiffer risiko vælte unge eller folk usikker på benene. Det betyder Bullmastiff hvalp uddannelse skal begynde tidligt for at undervise dyret ikke at hoppe på folk, mens han stadig er en håndterbar størrelse. Disse store hunde også være taugh at holde højrøstede adfærd til udendørs. Deres blotte størrelse betyder, at selv små udstillinger af begejstring kan skabe kaos!
  • Generthed: Overraskende for en stor hund, kan en Bullmastiff være genert. Det betyder, at fra meget tidligt om hvalpen har brug for at blive introduceret til mennesker og socialiseret. Dette bør indgå i sin uddannelse, og det er vigtigt, at han mødes med andre hunde og dyr.
  • Beskyttende: Bullmastiffer er naturligvis en beskyttende race og derfor gøre gode vagthunde. Igen, socialt samvær er vigtigt at sikre, at hunde ikke glemme deres rette plads i familien hierarkiet og blive aggressive over besøgende til at "deres" hjem.

Bullmastiff hvalp uddannelsesplan

I betragtning af Bullmastiff natur, socialisering er en løbende krav, og disse hunde gavn af så meget eksponering som muligt, mens de er unge.

Puppy Kindergarten

Puppy børnehave kan være sjovt for både hvalpe og mennesker. Der er noget meget glad over at se unge hvalpe leger og morer sig med andre. Hunde er naturligvis en pakke race og nyde selskabet af andre hunde, hvis de udsættes for dem i en tidlig alder. For de unge Mastiff er det ikke alle om sjov og ballade; pup vil begynde at lære om sin størrelse i forhold til andre hunde. Hvalp børnehaveklasser er bredt tilgængelige og mere information kan findes på lokale uddannelse skoler og hund klubber.

Lydighed uddannelse klasser

For ældre hunde, kan lydighed uddannelse klasser være gavnligt. Disse møder fortsat socialisere hunden, mens også lære ham en række nyttige kommandoer og adfærd.

One-On-One Uddannelse

Undertiden Bullmastiffer med opførsel eller temperament problemer har brug for særlig uddannelse. Denne type træning kan behandle spørgsmål såsom hus uddannelse vanskeligheder, gennem mere alvorlige forbrydelser såsom at tygge, knurren og bider. Specialiserede trænere kan hjælpe udarbejde et konkret uddannelsesprogram styrkes i hjemmet såvel som i en en-til-en klasse.

Rådfør dig Opdrætter

Ingen forstår temperament og uddannelsesbehov af denne race bedre end Bullmastiff opdrættere. Nogle opdrættere holder listen over anbefalede trænere og er klar med rådgivning om de bedste måder at socialisere din hvalp. I betragtning af god træning, kan Bullmastiff være en dejlig, loyal og venlig kæledyr, der vil spille en vigtig rolle i familien.

Yderligere læsning

  • AKC.org - American Kennel Klub
  • Bullmastiff.com - Masser af information om racen
  • BullmastiffInfo.org - Website pakket med information
  • BullmastiffsOnline.com - Omfattende website med træningstips