Bulk op dine våben med Tricep Curls

Hvis du ønsker at prøve bulking op dine arme, så du måske ønsker at prøve at gøre tricep krøller. Generelt krøller er vægttræning øvelser, der fokuserer på din tricep muskler med det formål at udvikle egenskaber som udholdenhed, definition, størrelse, styrke og endda selvværd. Dine triceps er dine store muskler på bagsiden af ​​overarmene. Hver gang du har succes at udvide din albue, kan du takke din tricep muskler herfor. Tricep krøller fokus på ikke blot at bygge ud din tricep muskler, men også på toning dem, også. Den gode del om denne øvelse er, at du kan nemt gøre det siddende eller stående, uanset din præference er.

Procedure

At gøre ordentlig tricep krøller, gribe en håndvægt i den ene hånd og placere armen i en 45 graders vinkel. Forlæng armen holder håndvægt op over hovedet. Fra denne position, udvide din arm ned, så det er ved at blive sænket bag hovedet. Følg det op ved at udvide din arm tilbage op, men ikke hele vejen, kun omkring syv ottendedele af vejen. Du kan gøre så mange af disse gentagelser, som du føler dig tryg at gøre uden at pådrage sig smerter i armen. Når du er tilfreds med mængden af ​​gentagelser du har fuldført for en arm, så sørg for at få en afbalanceret træning ved at skifte den håndvægt vægt på den anden hånd og gentage den samme proces med at armen.

Hvad skal du se efter

Gør en tricep krøller ordentligt kræver, at du er klar over, hvordan din krop føler og reagere på denne træning, bare så du ved, at du rent faktisk gør det rigtige. Din formular, især når du først begynder at tricep krøller, når din arm er i en 45 graders vinkel, bør være på en sådan måde, at både din ryg samt mavemusklerne er stramme. Et andet aspekt af armen for at holde øje med er, hvis det forbliver på plads: Som du udvide din arm op og ned, er du nødt til at sikre, at din skulder bliver på plads og roterer ikke ned. Et andet materiale instruktion til at huske er, at du skal gøre disse øvelser langsomt til virkelig at arbejde din tricep muskler ud; ikke haste, da der besejrer hele formålet med denne øvelse.

Sikkerhedsforanstaltninger

Som med alle øvelser, er det vigtigt at erkende advarselstegn på mulige farer, så du ved, hvornår du kan være tæt på at skade dig selv. En stor ting at huske er at få en håndvægt, der er af en vægt, der er relevante for dig. Du kender vægten er for stor, hvis du undlader at holde din skulder på plads i løbet af denne øvelse, og det blot holder roterende ned, som du udvide din arm. Et andet punkt at huske er, at når du udvide din arm op, bør du aldrig forlænge den hele vejen op, fordi der vil lægge et unødigt pres på din skulder, hvilket øger risikoen for skader.