Bugvæggen Fejl

Definition

Bugvæggen defekter er fødslen (medfødt) defekter, der giver maven eller tarmene rage.

Beskrivelse

Mange uventede begivenheder finder sted under udviklingen af ​​et foster inde i livmoderen. Mave og tarme begynde udvikling uden barnets mave og først senere har bugvæggen vedlægge dem. Lejlighedsvis, enten navlestrengen åbning er for stort eller det udvikler forkert, så tarmene eller maven til at forblive uden for eller klemme gennem bugvæggen. Dette resulterer i en af ​​to betingelser, gastroschisis og omphalocele. Gastroschisis opstår, når bugvæggen ikke lukker helt, og maven og de små og store tarme vises uden for barnets krop. I omphalocele, nogle af de indre organer stikker gennem mavemusklerne i området omkring navlestrengen. Omphalocele kan være mindre, omfatter kun en lille del af tarmene, eller det kan være svært med de fleste af de abdominale organer, såsom tarme, lever og milt, uden for kroppen.

Demografi

Bugvæggen defekter, specielt gastroschisis og omphalocele, er sjældne og forekommer i kun én gang i hver 5000 fødsler. Både drenge og piger har disse fejl i lige mange. Mens børn med gastroschisis sjældent har andre end dem, der påvirker tarmene, af børn med omphalocele defekter, har 50 procent til 75 procent forbundet medfødte misdannelser og 20 procent til 35 procent har kromosomafvigelser.

Bugvæggen defekter årsager og symptomer

Der er mange årsager til fosterskader, der stadig er uklare. Som i 2004, årsagerne til bugvæggen defekter forblev ukendt. Nogen symptomer moderen kan have haft at angive, at de mangler, er til stede i fosteret er nondescript.

Diagnose

Ved fødslen er problemet indlysende, fordi bunden af ​​navlestrengen ved navlen vil bule eller i værre tilfælde indeholde indre organer. Før fødslen, kan en ultralydsundersøgelse detektere problemet. Det er altid nødvendigt børn med bugvæggen defekter at søge andre fosterskader, fordi flere anomalier er mere tilbøjelige til at forekomme hos disse børn.

Behandling

Bugvæggen defekter behandles effektivt med kirurgisk reparation. Medmindre der er ledsagende uregelmæssigheder, er den kirurgiske procedure ikke alt for kompliceret. Men hvis defekten er stort, kan det være vanskeligt at passe alle organer i de små bughulen.

Prognose

Hvis der ikke er andre fejl, prognosen efter kirurgisk reparation af denne betingelse er forholdsvis god. Men 10 procent af dem med mere alvorlige eller yderligere abnormiteter dør af det. De organer selv er fuldt funktionsdygtig; Vanskeligheden ligger i at montere dem inde i maven. Betingelsen er, i virkeligheden, en brok, der kun kræver udskiftning og styrkelse af passagen gennem hvilken den indtraf. Men efter operationen, kan forøget tryk i den strakte maven kompromittere funktionen af ​​organer inde.

Forebyggelse

Nogle, men langt fra alle, fødselsdefekter kan forebygges ved tidlig og opmærksomme prænatal pleje, god ernæring, vitamintilskud, og andre elementer i en sund livsstil, sammen med den flittige undgå alle unødvendige medicin og kemikalier-især tobak.

Forældrekontrol Bekymringer

De fleste børn med bugvæggen defekter kræver øjeblikkelig og intensiv medicinsk behandling. Nogle af disse børn kan have flere operationer, og alvorlige komplikationer såsom fodring problemer og infektioner kan vare lang sigt. Forældre skal arbejde tæt sammen med et team af læger under behandlingen af ​​deres barn. Børn med bugvæggen defekter kan have brug for ekstra ydelser, især dem med omphalocele og tilhørende kromosomafvigelser og fosterskader. Disse børn kræver langsigtet behandling for både de fysiske og udviklingsmæssige vanskeligheder, de står over for. Forældre kan have brug for support ud over de tjenester, som sundhedsvæsenet holdet. De kan kontakte hospitalets sociale arbejde afdeling for at lære mere om de tilgængelige ressourcer.

Vigtige vilkår

  • Medfødt-stede ved fødslen.
  • Brok-A brud i væggen i et kropshulrum, hvorigennem et organ kan rage.
  • Umbilical-Refererer til åbningen i bugvæggen, hvor blodkarrene fra moderkagen ind.

Ressourcer

Bøger

Gør Key, Doneen du ønsker at tage hende hjem:. Prøvelser for Living Livet som handicappet person på grund af flere fødselsdefekter Lancaster, Californien:. Empire Publishing, 2001.

. Moore, Keith L., et al før vi bliver født: Essentials of Embryologi og fødselsdefekter Kent, UK:. Elsevier, Health Sciences Division, 2002.

Websteder

"fosterskader." National Center på fødselsdefekter og udviklingsmæssige handicap. tilgængelig online på http://www.cdc.gov/ncbddd/bd/ (adgang 15 Oktober 2004).

"Føtal Diagnoser:. Omphalocele". Center for fosterdiagnostik og behandling til rådighed online på http://www.fetalsurgery.chop.edu/omphalocele.shtml (adgang 15 okt 2004).

"Gastroschisis." Center for Føtal diagnose og behandling. Tilgængelig online på http://www.fetalsurgery.chop.edu/gastroschisis.shtml (adgang 15 okt 2004).