Bug Afskrækningsmidler der er sikre for autistiske børn

Bug Afskrækningsmidler der er sikre for autistiske børn

Det kan være forvirrende, når de søger bug afskrækningsmidler, der er sikre for autistiske børn. Hvorfor er bekymrede over insektmidler forældre, og hvordan kan du vælge, hvilket produkt til at bruge?

Buzz Om Deet

Deet er en aktiv ingrediens, der anvendes i mange bug repellenter, der kan være et neurotoksin. Forskning har vist, at DEET er toksisk for centralnervesystemet i pattedyr en insekter, hvilket gør mange forældre leery om brug af produktet. Det er dog nødvendigt mere forskning for at afgøre, om kemikaliet er giftige for mennesker.

Bør forældre fortsætter med at bruge insektmidler indeholdende DEET? Nogle siger absolut ikke, mens andre mener, at produkterne er helt sikkert at anvende som anvist. Da flere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om deet er sikkert for det menneskelige nervesystem, kan nogle hævder, at det ikke er klogt at gamble. Nogle ting at overveje, når de beslutter, om de vil bruge DEET-baserede produkter omfatter:

  • Sætte hænder og genstande i munden
  • Licking hud
  • Tygger på tøj
  • Tilbøjelige til anfald
  • Adfærdsændringer efter brug DEET i fortiden

Indtagelse af kemikaliet er alvorlig, og forældre kan drage fordel af at udforske muligheder, der er ikke-toksiske, når deres børn har tendens til at sætte ting i munden, eller har tendens til at slikke som en form for selv-stimulerende adfærd. Børn udsat for anfald har betydelige neurologiske problemer, og det kan være bedst at bruge alternativer til DEET-baserede bug afskrækningsmidler.

Find Bug Afskrækningsmidler der er sikre for autistiske børn

Alternativer til deet køre farveskala fra naturlægemidler til håndkøb produkter. Nogle af produkterne kan være mindre effektiv end DEET, mens andre kan være lige så, hvis ikke mere effektiv end DEET er.

Vitamin B1 for Bugs

Vitamin B1 (thiamin) kosttilskud kan holde myg på afstand. Mange forældre overveje B-vitaminer som en alternativ behandling for autisme, og med den ekstra fordel af afværge myg, tilgangen ser meget tiltalende. Ideelt set bør doser af B1 kommer fra fødevarer som bønner, asparges, kartofler og appelsiner, men mange børn på spektret kan vige tilbage fra nogle af de fødevarer.

Hvis du overvejer vitamin B1, så tal med dit barns børnelæge om tilgangen. Det er ikke nær så beskyttende som kemiske insekt repellenter, men det kan hjælpe.

Huden, så Soft

Avon Skin So Soft Bug Guard er et glimrende alternativ til DEET-baserede produkter. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke indeholder et pesticid kaldet picaridin, der har en lav toksicitet niveau i overensstemmelse med United States Environmental Protection Agency.Parents, der ønsker at undgå at bruge pesticider helt ønsker måske at overveje at bruge Skin So Soft original badeolie spray . Ulempen ved dette produkt er dets stærke duft og fedtet fornemmelse. Nogle børn kan finde duften distraherende og overvældende.

Naturlægemidler insektbekæmpende

Naturlægemidler bug afskrækningsmidler kan ikke være egnet til alle børn, og det er meget vigtigt at drøfte følgende urter med dit barns børnelæge:

  • Tea tree olie
  • Yarrow plante
  • Eucalyptus olie
  • Neem

At vælge en sikker Insect Repellent

Insekter kan bære sygdomme, hvilket gør deres bid potentielt skadeligt for et barns sundhed. Børn med svækket immunforsvar har brug for hver linje i forsvaret er nødvendigt for at beskytte dem mod sygdom. Bug afskrækningsmidler tilbyder lindring fra kløende bites, der kan skabe ravage på en autistisk barns sensorisk forarbejdning, og de kan beskytte dem mod sygdom.

Finde bug afskrækningsmidler, der er sikre for autistiske børn er en vigtig sag. Uanset hvilken tilgang du vælger, så sørg for at tale med dit barns læge eller neurolog om dit valg. Hvis der ikke er så tiltrækkende som deet er, skal du følge sikkerhed ved brug af DEET om børn fra American Academy of Pediatrics.