Buffy the Vampire Slayer Halloween kostume

Buffy the Vampire Slayer Halloween kostume


Selvom showet har været slukket i luften siden 2003, Buffy the Vampire Slayer Halloween kostumer er stadig utroligt populære, takket begge til showet løbende kultstatus og fortsatte historie linjer i tegneserier. En god Buffy kostume skal være øjeblikkeligt genkendelig for de kommende år.

Buffy the Vampire Slayer Halloween kostume Choices

Der er mange gode muligheder for Buffy kostumer. Showets mange forskellige figurer gør det til et perfekt valg for par eller gruppe kostumer. Hvis du ønsker en Buffy -themed kostume, hjælper det at først indsnævre dine muligheder.

Scooby Gang

Buffy og hendes allierede i kampen mod det onde kaldte sig den "Scooby Gang" efter tegnene i showet Scooby-Do. De tre, der var konsekvent gennem showets løber fra 1997-2003, var:

  • Buffy
  • Willow, hendes bedste ven
  • Xander, hendes anden nær ven

Buffy og Willow undergik især stærke ændringer i udseende under showets progression. Buffy var altid blondine og klædt i de nyeste stilarter - den vigtigste rekvisit for hende er et træ spil. Willow startede med lange mørke-røde hår og nørdede tøj, senere vælger kortere, lyse-rødt hår og en mere trendy, mere sexet look. Xander stillede T-shirts med åbne Hawaii skjorter og løse bukser. En dejlig twist, der gør en stor par kostume er "vampyr" Willow og Xander. I denne alternative-univers episode, de begge havde læder og Willow legede en stram korset. Andre centrale Scooby medlemmer omfatter:

  • Angel, vampyren med en sjæl, der var forelsket i Buffy
  • Cordelia, den snobbede cheerleader som blev en Scooby medlem trods selv
  • Oz, Willow kæreste og varulv
  • Anya, den dæmon-slået-menneske, der blev Xander forlovede
  • Tara, heksen der blev Willow kæreste
  • Dawn, Buffy søster med komplekse rødder

Og selvfølgelig, Giles, Buffy s Watcher, træner og faderfigur. Han er indelukket, britiske, besat med bøger og en fremragende fighter.

Villains

Selv om der var mange skurke, både større og mindre, hele showets løb, den mest populære for Buffy the Vampire Slayer Halloween kostumer er vampyr par Spike og Drusilla. Spike karakter undergik drastiske ændringer i løbet af showet, men hans blik var altid det samme: bleget blond, punk hår og en lang sort læder frakke. Drusilla foretrak Regency-stil kjoler, havde langt brunt hår og kunne lide at skæmmer dukker. Du kan også lave en dejlig trio af skurke ved at tilføje Angel, der blev dårlig i sæson to. Han stillede altid sort med en læderjakke.

Mange af de skurke var dæmoner, der ville kræve omfattende makeup at rekonstruere, såsom Master og Adam. Andre, såsom borgmesteren and Glory, er for nondescript udenfor kontekst at arbejde som kostumer. Men en meget sjov valg af skurk for en trio er Trio - Warren, Andrew og Jonathan, nørderne, der indrettede sig som Buffy er "arch nemeses." De er alle klædt ud som typiske nørder, i T-shirts og baggy bukser, ofte med åbne skjorter på toppen, ligesom Xander.

Trioen havde ingen ende af sjove rekvisitter, herunder Star Wars memorabilia og bizarre våben i deres eget design. Det ville være en mere obskur Buffy the Vampire Slayer Halloween kostume valg, og kan fungere bedre parret mod en Scooby gruppe, men det er en sjov og nem mulighed, hvis du har nogle praktiske legetøj. Hvis du vil som Trio, ville en interessant mulighed for en kvindelig medlem af gruppen kostume være mørk Willow, der er drevet til at jage drengene ned efter Warren dræber Tara. Mørk Willow bærer sort, med sort hår og sorte årer dækker hendes ansigt. Hun har også rene sorte øjne.

Design dit kostume

Buffy kostumer skal sættes sammen med nogle omtanke og indsats. Den gode nyhed er, at lille syning er påkrævet. Den dårlige nyhed er, at hvis du ønsker at gøre det rigtigt, er du nødt til at gøre forskningen. Heldigvis er der ingen ende på billeder til rådighed, både online og i relaterede bøger. Afsæt en masse tid til forskning - ligesom Scoobies altid gjorde!