Brystforstørrelse med Botox

Klinikkerne for plastikkirurgi tilbyde en ny service, der er stigende i popularitet: Botox indsprøjtninger i brystfinner muskler, som formodes at gøre brystet en størrelse større. Er udgifterne til denne procedure er dog ikke mindre end tusind dollars.

Brystforstørrelse med Botox

Teknologien til Botox indsprøjtninger i brystet indebærer anvendelse af den populære kosmetiske fyldstof i musklerne i den forreste overflade af brystet, der producerer en afslappende virkning, tvinger skulderen og brystmuskel at tage den største byrde. Som et resultat, bryst ser mere modstandsdygtige, højere og større, og brystforstørrelse kan nå en hel bh størrelse.

Ifølge plastikkirurger, er denne procedure blevet særdeles populær blandt berømtheder, hvilket resulterede i strømmen af ​​fælles kunder også. I Storbritannien, Botox indsprøjtninger i brystet koste tusindvis af pounds, og virkningen af ​​proceduren fortsætter i seks måneder. Patienter af skønhedsklinikker især pris på, at brystforstørrelse med Botox efterlader ingen ar på kroppen.

Faktisk er disse ar har ingen chance for at blive vist, fordi sporene af Botox indsprøjtninger er næsten usynlig, mens der i tilfælde af normale brystforstørrelse læger bruger en skalpel eller implantater. Denne procedure kræver ikke nogen restitutionsperiode, er der ingen bivirkninger, og det er næsten smertefri. Varigheden af ​​behandlingen er kun 30 minutter og anses ideel til kvinder, der lider af bryst ptose efter graviditet og fødsel, aldrende processer eller halsudskæringen rynker forårsaget af overdreven solbadning.