Bryllup takkekort

Bryllup takkekort
Takkekort er afgørende.

Skrivning bryllup takkekort er ofte betragtes som en af ​​de mest opslidende opgaver at tackle efter den store dag og i nogle tilfælde endda før brylluppet. Men dine gæster tog tid og penge til at købe gaver til dig og din nye ægtefælle, så korrekt etikette dikterer du sender ud takkekort til gengæld. Det er vigtigt at lade alle, der sendte en bryllupsgave ved, at du sætter pris på deres betænksomhed og varme ønsker.

Tidsramme for afsendelse

Hvis du vil på en bryllupsrejse, du naturligvis ikke sende dit bryllup takkekort, før du vender tilbage, men prøv ikke at vente meget længere end det. Selv om det er acceptabelt at sende det op til tre måneder efter den store dag, er det bedst at gøre det inden for to uger vender tilbage fra din bryllupsrejse. Efter dette, kan folk begynde at spekulerer på, om du ikke kunne lide deres gaver eller ikke modtage dem.

Format

Bryllup takkekort og deres kuverter skal skrives i hånden på blanke kort. Forsiden af ​​kortene bør indeholde parrets giftenavn eller monogram eller sætningen "tak" i en elegant skrifttype. Sende et standardbrev eller indtastet konvolut viser ikke modtager du pleje nok til at notere ned et par linjer. En tak note formodes at være en personlig korrespondance mellem to parter. Behandling er som en masseforsendelse er fornærmende.

Sample Ordlyd

Gør dig bekendt med disse bryllupsgave scenarier, så skriv dine personlige noter med sikkerhed. Bryllupsgave etikette er vigtigt, så ord din note omhyggeligt.

Heirloom Gaver

Kære Farmor,

Tak for linned dug. Vi er beærede over at fortsætte de traditioner, der er forbundet med denne familie skat. Robert og jeg ser frem til at se dig igen på familiesammenføring. Tak igen for din hædret gave.

Kærlighed, Michelle og Robert

Penge Gaver

Kære tante Linda og onkel Norman,

Tak for din generøse bryllupsgave. Mary og jeg sparer for vores første bil og din gave opfordrede os til at begynde at lede. Tak igen for at være en del af vores særlige dag.

Kærlighed, Greg og Mary

Registry Gaver

Kære William,

Tak for sølvbestik. Dan og jeg vil bruge dem på enhver særlig lejlighed. Du vil se dem igen på vores julemiddagen! Tak for din venlighed.

Kærlighed, Kim og Lee

Gaver Du kan ikke lide

Kære Cathy og Bill,

Tak for det sæt af porcelæn frøer. Roger og jeg vil tænke på dig, og vores bryllupsdag, hver gang vi ser på dem. Tak for slutter sig til os i vores fest.

Kærlighed, Margaret og Mike

Vide holder

Tag en time eller to en aften eller weekend eftermiddag at fuldføre denne opgave som et par. Du vil blive glad for du gjorde. Genlæse dine noter før popping dem med posten. Kontroller, at din note sender den rigtige tone og budskab, og at du stave alles navn korrekt. Kontroller, at du sender den rigtige gave tak til den rette person. Skriv fra hjertet. Udtrykke, hvordan du føler med kortfattethed og specificitet.