Bryllup Receptioner: Udsmykning med lys

Bryllup Receptioner: Udsmykning med lys
Floral Sphere med lys

Når det kommer til at have smukke bryllup receptioner kan dekorere med lys gør en enorm indflydelse. Fra fed og dramatisk for blød og romantisk, kreativ brug af lys kan hjælpe med at skabe den rette stemning, du ønsker på din modtagelse og tilføje gøre selv den simpleste af dekorationer unikke.

Udsmykning med Light Basics

Lys kan tilføje en smuk glød til bryllup receptioner og kan skabe unikke visuelle appel med alle farver indretning.

Omfattende Belysning af dit bryllup tema

Når man overvejer lys som en del af modtagelse indretning det, huske på det overordnede tema og fornemmelsen af ​​dit bryllup. En række små overvejede lys og små votives kan være dejligt belysning til at opveje en romantisk bryllup, mens indretning af en fed sort og hvidt bryllup kunne opnå en dramatisk tændte kage baggrund eller vælg tændte områder. Et bryllup med en finurlig tema kan spilles op med tilføjelse af en enkelt eller multi-farvet lys.

Gør det selv eller Kontakt et Lighting Professional?

Belysning til bryllup kører farveskala fra blot at tilføje en romantisk touch med stearinlys på modtagelse tabeller at udarbejde belysning, der involverer næsten alle områder af modtagelsen. Mens simple belysning ordninger eller belysning udvalgte områder ofte kan være enkle at inkludere som en del af modtagelse indretning det, overveje at drøfte kunstfærdige belysning planer med en bryllup koordinator, belysning specialist, eller særlige begivenheder belysning selskab.

Sørg også for at drøfte dine planer med hallen eller mødested hvor receptionen afholdes. Der kan være begrænsninger, begrænsninger på belysning, eller specifikke sikkerhedskrav forholdsregler par skal overholde, når du bruger specielle belysning i anlægget. Diskuter de samlede el-behov samt - hvis et band eller DJ får brug betydelig strøm til deres lydsystem og udstyr, for eksempel, skal du tage det i betragtning. Nogle steder kan også have muligheder for belysning, der kan føjes ind i din pakke for et ekstra gebyr.

Typer af Wedding Reception Light Dekoration

Der er mange måder at accent din modtagelse indretning med lys. Du ønsker måske at overveje at besøge modtagelse sted i den tid receptionen vil finde sted for at få en bedre fornemmelse for dine behov for belysning. Hvis webstedet har vinduer, kan du vælge at lave et udtræk af nogle naturligt lys ind i din belysning planer, hvis det ønskes.

Farvet belysning

Farvet lys kan tilføje nye og spændende dimensioner til modtagelse. Hvis et ovenlys system gør det muligt, kan farve vask belysning skifte hele aftenen til at betyde forskellige aktiviteter, såsom varme, levende nuancer under cocktail time og siddepladser, en blød romantisk farve til middag, og en blanding af farver til dans.

Farvet belysning kan også være brug i stående belysning eller lamper til accent gangbroer, områder som gæst og gave bordet, eller bare for at skabe rum i receptionen, hvor gæsterne kan blande sig og tale.

Bryllup Receptioner: Udsmykning med lys
Tabel Projektører

Spotbelysning

Pin spot eller spotbelysning kan henlede opmærksomheden på bestemte områder eller objekter. Bryllupskagen er ofte en stor kilde til spotbelysning så designet kan beundres. Belysning kan også være fokuseret på hovedet bordet under middagen, når taler er givet ved brylluppet part.

Stencil eller Textured Belysning

For par, der ønsker belysning, der virkelig tilføjer en personlig motiv, goboer (specielle stencils, der kan placeres over belysning) kan skabe et bestemt sted af lys med et monogram, bryllup datoer, bryllup motiver, eller bruges til at inkorporere specifikke emner. Disse tilføje en unik og legende touch til ethvert bryllup, og er ideelle til bryllup med finurlig tema. Belysning specialister kan have forskellige muligheder for stencil eller teksturerede belysning.

LED Lights

LED (light emitting diode) lys er til rådighed for en bred vifte af accenter, fra faux te lite stearinlys til buffet lamper til flydende lys. Disse udleder mindre varme end standard pærer og deres unikke konstruktion gør dem en stor mulighed for mange forskellige former for belysning.

Ideer til Wedding Reception Dekoration med lys

Brug din kreativitet eller gennemse gallerier fra særlige begivenhed belysning virksomheder for at få inspiration til dit eget bryllup reception udsmykning med lys. Her er et par ideer til bryllup udsmykning med lys for at få dig i gang:

Indendørs Wedding Belysning Idéer

 • Brugt nedtonet loftslampe til en romantisk, intim føler.
 • Brug tændte centerpieces eller tændte vaser at tilføje et stænk til middagsborde.
 • Accent gangbroer eller indgange med tændte træer.
 • Overvej unikke former for belysning, som f.eks glober.
 • Brug Icicle eller streng belysning i visse områder for en dramatisk alligevel romantisk effekt.
 • Brug mini lys til at dekorere skærme, gitre, eller omkring springvand
 • Wrap kolonner eller søjler i lys til at klæde dem op
 • String lys over en del af loftet for en æterisk føler.
 • Hurtigt tilføje rigdom og gnistre til enhver reception bord med netto belysning.
 • Brug flatterende belysning i et særligt foto område for gæster.

For udendørs bryllupper

Bryllup Receptioner: Udsmykning med lys
Udendørs Modtagelse Lights

Til dekoration udendørs bryllup receptioner, er der også mange måder at bruge lys.

 • Dekorer buske og store anlæg med net belysning.
 • Modregne gangbroer med reb belysning.
 • Brug unikke papir lanterner til at oprette en særlig glød.
 • Brug paraply lys fra specialkemikalier belysning virksomheder til en finurlig touch.
 • Brug holografiske træer eller andre bryllup lyskunst for en utrolig unik dekoration.

Når det kommer til at skabe visuelle appel ved bryllup receptioner kan dekorere med lys skaber enorm indflydelse. Fra et par omhyggeligt placeret accent lys til en kreativ indretning ordning med lyskunst og farve vask, nogen modtagelse, store eller små, vil skinne, når lysene er inkluderet i dekoration planer.