Bryllup Modtagelsesprotokol

Bryllup Modtagelsesprotokol
Hvad er den korrekte etikette for en modtagelse?

Bryllup modtagelse protokol er vigtigt at vide, om du er bruden eller en gæst. Korrekt manerer gør livet lettere for alle involverede, og vil være godt værdsat af dine værter.

Bryllup Reception Etikette som Gæst

Hvis du er ved at deltage i et bryllup som gæst, er der et par uudtalt grundregler værd at vide. Disse kan især være nyttigt, hvis du ikke har deltaget i et formel begivenhed før, især anden bryllup. Bryllupper tendens til at være en lejlighed som ingen anden, og selv om brud og brudgom vælger at holde det afslappet er der stadig masser af regler, der kan ved et uheld blive brudt.

Hilsen af ​​Par

De fleste bryllupper vil have runde eller firkantede borde til gæster på deres modtagelse, med et hoved bord til bruden, gommen, og nogle gange deres forældre eller partiet Brudesuite. Bruden og gommen normalt indtaster modtagelse hall efter gæster er ankommet, og vil gå til denne tabel første ting. Selv om det er fristende at ville hoppe op og lykønske de nygifte med det samme, det er i din bedste interesse at vise nogle tilbageholdenhed. Husk, er der masser af andre også venter på at tilbyde bryllup ønsker at det lykkelige par, og gæsten tæller kan virke overvældende for den nye mand og kone. Også, maden normalt serveres kort efter partiet Brudesuite ankommer, og bruden og gommen er normalt sultede efter en hel dag med forberedelse og fotografere. Giv mand og kone tid til at spise og slappe af - de vil næsten altid enten have en modtagende linje eller komme rundt til hver tabel for at sige goddag til deres venner og kære.

Bryllup Modtagelsesprotokol
Være høflig ved buffet.

Spise og drikke

Modtagelse, hvis den indeholder en fuld måltid, vil enten blive betjent af en Vent personale eller via en buffet linje. Vid, at hvis det er en buffet, vil bordene blive afskediget efter parrets anvisninger. Når på den linje, så prøv ikke at være alt for kræsen, da der er andre, der venter bag dig. Tag kun hvad du kan og vil spise, og vent, indtil din tabel er afskediget igen for at få et andet hjælpende. Desuden vil en person normalt kommer rundt og tage en drink rækkefølge. Hvis du kan, finde ud før tid, hvad der er inkluderet i måltidet. Nogle bryllupper vil opkræve gæsten for alkohol uden for champagne toast. Det er vigtigt at kende disse oplysninger, før du bestiller, så du ikke bliver overrasket med en regning i slutningen af ​​måltidet!

Gift Giving

Mens mange bryllup receptioner vil omfatte en gave tabel, er det korrekt bryllupsgave etikette at sende din gave eller give det forud for brylluppet dagen. Tænk om den person, der har at slæbe alle gaverne af bordet, ind i en bil, og senere at blive transporteret til bruden og gommen hjem. Det er et stort arbejde, og du kan gemme den vagthavende nogle problemer ved at maile via en gave registreringsdatabasen.

Bryllup Reception Protokol for parret

Bruden og gommen har også protokol til følge som de koordinerer deres store dag, og der er flere ting, de har brug for at huske på, mens du planlægger et bryllup.

Børn

Hvis du ikke ønsker at få børn på dit bryllup, skal du gøre dette kendt på dine invitationer. Folk kan automatisk påtager sig deres unge inviteres, hvis det ikke er gjort klart. Simpelthen sætte "voksen reception vil følge" på dine invitationer, eller skrive i antallet af medlemmer fra husstanden inviteret til reception del af din store dag. Må ikke bekymre dig om at være uhøflige - så længe det sker taktfuldt og tidligt, er der intet galt med at have en klausul ingen børn.

Cash Bars

Cash barer - hvor gæsterne forventes at betale for deres egen alkohol - er tarvelige. Hvis du skal have alkohol din modtagelse, så minimere den til en champagne skål for at holde omkostningerne nede. Stadig ikke godt nok? Skær ned på din invitere liste, så du har råd til alkohol for alle dine gæster, eller lad dem alle ved så hurtigt som muligt, at en kontant bar vil blive inddraget, så de ikke får en overraskelse på Tab for at betale i slutningen af ​​aftenen.

Kulturelle traditioner

Hvis din modtagelse vil indeholde nogen form for tradition eller stil ukendte for dine gæster, så prøv at gøre dem opmærksomme på det i forvejen. Dette kan gøres gennem tema invitationer, et bryllup hjemmeside, om brylluppet program eller mundtligt. Du kan også gøre dette ansvar din brudepige eller bedste mand. Dele din reception stil med folk før tid sikrer alle deltager følelse komfortable og passende i både holdning og påklædning.Forstå den rigtige bryllup protokol, uanset om de inviterede gæster eller det lykkelige par, er afgørende for en elegant og fornøjelig begivenhed.