Bryllup Kolonner

Bryllup Kolonner
Brug kolonner i bryllupsbilleder.

Bryllup søjler er et alsidigt valg for dekorationer. Fra vielsen til receptionen, kolonner er let manipuleres til at passe sammen med stort set ethvert tema eller stil.

Brug af kolonner i bryllupper

Brug af kolonner i bryllupper er en god måde at skabe en malerisk baggrund til ceremonien og modtagelse. Kolonner af varierende højde tilføje dybde og visuel interesse for simpel placering, og giver en base for yderligere dekorationer, der passer ind i brylluppet ordningen.

Typisk søjler er runde hvide søjler. De kan også være kvadratisk eller endog en sekskant. Nogle har dekorationer i toppen eller bunden i nærheden af ​​en flad bund, der giver et sted at sætte bryllup blomsterdekorationer eller andre dekorationer. De spænder overalt fra et par meter høj til dem, der når loftet.

Kolonner er normalt betragtes som et fundament for andre dekorationer. Men hvis du planlægger en græsk eller romersk tema bryllup, de er smukke i sig selv med blot en simpel vedbend krans viklet omkring dem.

Bryllup steder, såsom kirker eller festsale, måske endda har små kolonner til rådighed til brug, når du bestiller det sted. Ellers et bryllup blomsterhandler eller leje levering selskab ofte har en række forskellige kolonner til leje. Steder selv måske endda have kolonner i bygningens arkitektur (r).

Udsmykning med Bryllup kolonner

På grund af deres fleksibilitet kolonner ofte anvendt både ceremonier og receptioner som en dekoration stykke. De fleste er hule, så de kan flyttes fra et sted til et andet, eller ind og ud af fotografier, med lethed.

Ceremony Kolonner

Bryllup Kolonner
Kolonner er store bryllup kulisse dekorationer.

Kolonner er et smukt valg til dekoration et bryllup ceremoni placering. Forbedre den forreste indgang med søjler ved siden af ​​dørene, toppet med blomsterdekorationer. På et sted med masser af trin, placere slanke søjler på hver anden eller hver tredje trin.

Flere måder at udsmykke en ceremoni med søjler er:

  • Placer kolonner i slutningen af ​​hver række af siddepladser som et bryllup midtergangen dekoration. Tilføj en blomsterarter arrangement eller andet dekorativt accent til toppen.
  • Dæk op en uskøn baggrund ved at placere høje søjler foran alteret område og derefter flette tyl dekorationer mellem dem som et bryllup kulisse.
  • Brug kolonner for at oprette grænser og dekorationer på en open-air udendørs bryllup ceremoni placering.

Flower ordninger er nok den mest typiske måde at top et bryllup kolonne, men de er ikke den eneste måde. Overvej topping søjlen med en kurv med frisk frugt, stearinlys og blomsterblade eller endda plast bryllup klokker som alternativer til blomster.

Modtagelse Kolonner

Ved receptionen, der kolonner ofte bruges til at skabe en smuk belysning ordning. Bryllup lys er vigtige for at sætte stemningen, og kolonner giver det perfekte tilbehør. Wrap strenge af lys omkring søjler placeret omkring kanten af ​​rummet. String bryllup lys fra toppen af ​​høje søjler i receptionen placering, swagging dem eller gøre et mønster for at skabe en dejlig ovenlys arrangement.

Bryllup Kolonner
Kolonner dekorere kage områder.

I lighed med de anvendte kolonner på et bryllup ceremoni, er kolonner ved en reception ofte til at betegne væsentlige områder. Brug dem til at skabe en baggrund eller flanke en bryllupsfest bord, kage bord eller band / DJ staging-området. Høje, tunge søjler kan endda betegne dansegulvet område af modtagelse.

Opret en hel udsmykning ordningen omkring søjler. Ved et bryllup hvor ceremoni og modtagelse har kolonner i hele dekorationer, overveje at gøre centerpieces at funktionen miniature kolonner. Køb eller lej små kolonner, der mellem seks og ti inches høj. Tilføj nogle små blomstermotiver accenter og top dem med en te lys til at gøre kreativ tabel indretning til modtagelse.

Genbrug kolonnerne ud over de traditionelle dekorative formål. Store, robuste søjler, der når ca. brysthøjde kan fordoble som cocktail tabeller. Læg dem strategisk i hele området, med et lille bord dækning. Tilføj en lille fan af cocktail servietter i midten af ​​bordet.Bryllup kolonner er en enkel måde at skabe dramatisk indretning på et bryllup ceremoni eller modtagelse. Små let bevæges ind og ud af billeder. Hvis du tilfældigvis at få et sted med arkitektoniske kolonner, forbedre det ved at tilføje nogle dekorative dem. Tænk over typiske anvendelser for kolonner, og du er sikker på at have et bryllup udsmykning ordningen, der passer til din personlige stil.