Bryllup: Kjoler & Slør Tips

Shopping brudekjoler

Prøv at bringe langs billeder af brudekjoler du gerne vise brude konsulenter og derefter bede deres råd. Dine brudepiger kan gå med dig på forskellige sonderende ture til brude butikker og se dig prøve på kjoler. Spørg din mor eller brudepige til at tage noter på alt, hvad du forsøger på. Du kan også vælge at medbringe et digitalt kamera til at tage billeder af dig i de kjoler, så du kan gå tilbage på de billeder og dine noter senere.

Beskyttelse af Brude Kjole på den store dag

Du har været planlægning til den store dag, da din snart-til-være mand dukkede spørgsmålet. Du har booket dit spillested, du har plukket ud af din brude kjole, du har valgt en menu, og du har gået over budgetter og mere. Det er vigtigt at huske, at en masse tid og pleje gik i planlægningen af ​​brylluppet, så du ønsker at følge en simpel recept til at tage sig af brude kjole, især før ceremonien og modtagelse. Disse tips gælder for dine brudepiger og alle andre, der kommer til at komme i kontakt med dig, mens du er iført den kjole, før det er tid til at gå ned ad kirkegulvet.

Beskyt brude kjole på den store dag af:

 • Eliminer enhver plet forårsager fødevarer eller drikkevarer fra områder, hvor bruden og brudepiger bliver klar og klædt på til brylluppet. Et par dråber af kaffe kan misfarve en kjole.
 • Tal med din blomsterhandler om dine blomster kan plette din brude kjole. Der er mange ting din blomsterhandler kan være i stand til at gøre, herunder indretning og indstilling af din buket; hvis blomsterne har et område, der sandsynligvis vil plette brude kjole.
 • Sørg for, at der er et strygebræt og spray flaske med lidt vand tæt ved at hjælpe med eventuelle små rynker.
 • Transportere de brude kjoler i dragtposer, især hvis du bærer den på dagen for brylluppet til et andet sted.
 • Brug plet-fri deodorant og antiperspirant, før det bliver klædt.
 • Ifører den kjole er den sidste del af dine forberedelser; din make up og hår skal være helt færdig inden du sætter den brude kjole på.
 • Sørg for at gå med nederdel løftet som nødvendigt for at holde bunden af ​​kjolen fra skrabe jorden forud for ceremonien
 • Pas alle pletten farer når klatring ind og ud af en bil og være sikker på sæderne er rene og tørre uden olie eller andre rengøringsmidler, som du måske nødt til at sidde i
 • Undgå områder, hvor fuglene kan have skidt i en udendørs bryllup
 • Læn dig ikke på noget eller sidde på noget, hvis du kan undgå det, før efter ceremonien.

Form & Stil: Vælge din Brude Smykker

Brude smykker bør ledsage den samlede bryllup påklædning, og ikke overvælde dit look. Hold din frisure og kjole stil i betragtning, når plukke ud brude smykker. For eksempel, hvis dit hår er langt og ned, vil du sandsynligvis ønsker at gå med små ørestikker. Hvis dit hår er op og trukket væk fra dit ansigt, længere øreringe er et godt valg. Hvis dit ansigt er firkantet, undgå store øreringe, hvorimod hvis du har en smal, kantet ansigt, bredere øreringe er en god tilføjelse.

Brudebuket Tips

Når du vælger blomster til din brudebuketter, er det vigtigt at udforske dine blomstermotiver arrangement muligheder. Der er ingen ufravigelig regel, der siger din brudebuketter skal være lavet af friske blomster. Men du skal være forberedt på det forhøjede omkostninger ved der kan pådrage sig. Så her er nogle tips til at vælge dine brudebuketter:

 • Vælg Blomster i Sæson
 • Tjek Silk Flowers
 • Tjek blomster, der vil holde op i løbet af dagen
 • Lad ikke dig selv blive overvældet af Bouquet selv
 • Tal med og Vis den blomsterhandler hvad du kan lide
 • Oplev de blomster, der har den særlige Betydning

Blomster har Betydning Husk, at blomster har også betydning. Hvis du nyde den dybere mening bag blomster, så udforske floral mening i at skabe dine brudebuketter. Nogle blomster, der har betydning omfatter følgende:

 • Ivy betyder troskab, venskab og ægteskab
 • Violer betyder beskedenhed og håb
 • Zinnias betyder tanker fraværende venner
 • Jasmine er for lykke
 • Tulipaner betyder fortryllelse.

Hvis du beslutter at placere en speciel ordre med din blomsterhandler, sørg for at give dem et par ugers varsel, især hvis blomsterne skal flyves ind fra et andet sted. Tal med din blomsterhandler om dine muligheder og ideer til dine brudebuketter.

Valg brudepige smykker

Valg af brude smykker er en del af bryllup planlægning, der sjældent talt om eller vist. De smykker betragtes som en tilbehør til brude tøj. Nogle brude kan føle sig en smule overvældet på alle de små detaljer, der gør op vælger deres brude gear, og plukke ud brudepige smykker kan øge denne angst. Brude smykker kan synes som en kompliceret række afgørelser, men du kan forenkle processen ved at kepping følgende tanker i tankerne:

 • Brudepige smykker kan faktisk fordoble som din brudepige gaver, især hvis du vælger en bestemt stil af halskæde og øreringe. Du kan præsentere smykker i gaveæsker og beder om, at de bærer det når at få klar til brylluppet.
 • Kontroller altid om hudallergi til forskellige metaller.
 • Husk reglerne for accenting klædedragt, form af ansigt og frisure når plukke ud deres smykker.
 • Hvis du planlægger for din brudepiger til at bære hår tilbehør såsom kamme, bånd eller headpieces, så øreringene nødt til at koordinere med hårpynt.
 • Hold brude smykker til din brudepiger enkle, bør de supplere brudepiger iført dem, men ikke overstråle dig som bruden.
 • Husk størrelse brudepige. Højere og større kvinder får brug for større halskæder; dette er meget let at planlægge, da de fleste halskæde extendere vil give dig mulighed for at skabe den samme effekt uanset størrelsen af ​​den oprindelige halskæde.
 • Må ikke bekymre dig om at gå til rigtige sten. Farvede krystaller og rhinestones ser spektakulære, især hvis dine brudepiger er iført meget farverige kjoler.
 • De smykker til brudepige kan være mere omfattende end de brudepiger og mere i tråd med det bruden er iført.
 • Hvis du vælger brude smykker til din blomst pige, kigge efter noget blomstermotiver i design. Det er helt i orden for et yngre barn til at bære noget helt andet fra brudepigerne
 • Overvej en justerbar halskæde og en medaljon lavet af blomster til blomsten pige, vil dette lade hende beholde halskæde som en brude gave og bære det for flere år fremover

Shopping brudekjoler

Planlægger at blive gift? Er du begyndt shopping til din brudekjole? Shopping for brudekjoler er ikke en aktivitet, som du udskyde til sidste minut. For bruden, der ønsker at brugerdefineret rækkefølge hendes kjole, de fleste designere tage 12 til 24 uger til at udfylde en særlig rækkefølge. Den mindste tid, før dit bryllup, at du skal begynde shopping til din brudekjoler er 6 til 9 måneder før tid.

Når shopping for brudekjoler, hvis du føler dig helt ud af dit dybde - finde en brude konsulent på en brudekjole butik og sætte dem til at arbejde for dig. Pick up kopier af brude magasiner og bladre gennem dem. Kig efter idéer, som du kan lide og idéer, som du ikke gør. Dine brudekjoler kan se intet som hvad er i disse blade, men ved at gå igennem dem og skære ud billeder, kan du meget vel opdage, hvad du ikke ønsker, - og det er et godt sted at starte.

Må ikke blive overrasket, hvis du ikke finder den brudekjole du kan lide på
første tur. Når du ved hvad din brudekjole kommer til at være det
vil være tid til at begynde at kigge ind i brudepige kjoler; igen -
tage din tid og husk, det er din dag. Hvis du beslutter at specialordre de brudekjoler, være parat til at sætte ned en betydelig depositum for at starte processen. Det er også værd at nævne, at særlige ordrer er generelt ikke refunderes eller byttes så være sikker på at det er den kjole, du ønsker, når du laver din bestilling.

Form & Stil: Vælge din Brude Smykker

Når det kommer til at vælge din brudesuiter smykker, typen af ​​frisure vil du være iført, om du vil være iført et slør, og selv formen på dit ansigt vil spille en stor rolle. Hvis du er iført en medaljon, såsom tiara eller krone, så dine øreringe og halskæde skal koordinere med disse stykker. For eksempel vil en perlekæde og øreringe supplere en perle headpiece.

Når det kommer til at vælge den halskæde, du ønsker at være opmærksom på stil af kjole og halsudskæring. En høj halsudskæring vil ikke kræve nogen form for halskæde. En V-hals vil nyde en dråbe halskæde. Off skuldrene vil blive suppleret med en stiv flip eller mindre halskæde, som forbedrer formen af ​​halsen. Jo mere uddybe din kjole, bør mere omfattende smykker være at accent det. Hvis din kjole er enkel
med få accenter, supplere det med enkle smykker.

Farven på dit bryllup vil også spille en rolle i udvælgelsen af ​​brude smykker. Hvide brudekjoler ser godt ud med perler. Off hvide kjoler se bedre ud med hvid eller gul guld. Når du vælger din brudepiger 'brude smykker, er det vigtigt, at det er gratis for hvad bruden er iført, men i enklere format. For eksempel, hvis bruden er iført en stiv flip af perler, så brudepiger kan også bære perler, men måske kun to strenge i stedet for tre. Også, hvis brudepiger alle iført identiske kjoler, skal du sørge for at sætte dem i ens smykker. Hvis de er iført forskellige stilarter af kjoler og forskellige farver, kan du mikse og matche deres brude smykker så godt.

Stop og lugte til roser

Brudebuketter er lige så meget en del af vielsen som brude kjole. Planlægning af den brudebuket er en unik del af dit bryllup planlægning og kræver tid og engagement. Uanset hvor du beslutter dig for at være vært for dit bryllup - uanset om det er på en strand, i en kirke, eller stående på dækket af et krydstogtskib - det er vigtigt at planlægge og vælge de blomster, der vil gøre op brudebuketter.

Brudebuketter kan have betydning. De kan have dybde af følelser. De kan være meget romantisk, og de kan være sentimental. Den blomsterhandler og bruden bør arbejde sammen om at skabe en buket, der er udstyret med brudens sympatier og bryllup tema, men også fungerer godt i billeder og kan sættes sammen pænt i en buket. Lyt til de råd, læse op på de idéer og derefter vælge de buketter, hvad taler til dit hjerte.

Store blomster, Great Design

Hvis du ikke er sikker på at sammensætte de brudebuketter, så ansætte en professionel blomsterhandler kan gøre mere end at give dig med smukke blomsterdekorationer. En god blomstret designer kan hjælpe dig med at oprette nogle fantastiske brudebuketter, mens på samme tid at indarbejde dine ønsker i dem.

En professionel blomsterhandler kan tage din meget almindelige spray af blomster og skabe noget ekstraordinært. De kan også give dig gode råd om, hvorvidt de blomster, du ønsker i din brudebuket vil plette, eller hvis de vil holde op i løbet af brylluppet. Den sidste ting du ønsker, er til brudebuketter at være visnen, mens du stadig tager billeder.

Tal med dine venner og din familie om blomsterhandlere, de har brugt tidligere. Hvis du har et bryllup planner håndtering detaljerne i dit bryllup, skal han eller hun være i stand til at give dig en liste over anbefalede blomsterhandlere og endda hjælpe dig med at diskutere, hvad du vil med den blomsterhandler. Hvis du er shopping blomsterhandlere på egen hånd, kan du besøge et par stykker, og derefter at indsnævre dit valg ved at bede dem om at sætte sammen blomsterdekorationer for dig.

Når du beslutter dig på blomsterhandler, du vil bruge, vil du ønsker at bestemme, at blomsterhandler med så mange oplysninger som muligt, herunder floral præferencer, valgte farver til brylluppet, hvor brylluppet vil finde sted, enhver bryllup temaer og stil af kjole, som du vil være iført. De brudebuketter er vigtige elementer i brylluppet og en professionel blomsterhandler kan få til at ske.

Unikke Wedding Dress Idéer: Kærlighed Handsker?

Vælge din brudekjole er et skridt, men der træffes beslutning om accenter til din brudekjole er den næste. Iført handsker er en mulighed for mange brude og handsker kan sikkert føje til romantik af brudens udseende. Der er mange forskellige handske stilarter derude at vælge imellem. Stilen i handsker bør supplere din brudekjole, men de bør også smigre bruden.

Når du vælger dine handsker til din brudekjole er der fire grundlæggende handske længder og stilarter at vælge imellem:

 • Opera Handsker: Lange og klatre op af længden af ​​armen. Det er vidunderlige accenter til ærmeløs brudekjole.
 • Albue Handsker: lignende til Opera Handsker kun handskerne kun omfatte albue. Den albue handske tilbyder en anden eventyr accent til en brudekjole med ærmer og off skulder brudekjoler.
 • Classic Handsker: Kom op ad underarmen, men ikke helt dækker albuen. Dette er en
  mere traditionelle handske længde og fungerer godt med de fleste brudekjole
  typer.
 • Korte Handsker: Det korte handske er en meget lille handske, der bare kommer op over brudens hånd. De er meget feminine.

At vælge en handske som tilbehør til din brudekjole er en elegant tilføjelse, men det er en, der bør gøres med omhu. Handskerne skal også give mulighed for at glide på vielsesring til ringfingeren. De kortere handsker er lettere at fjerne under bryllup for at spise. Det er også værd at nævne, at elegance af handsker normalt er reserveret til formelle bryllupper

Betal med plast

Altid betale for din brudekjole med et kreditkort. Hvis noget går galt med din kjole ordre eller med brude salon, har du brug via kreditkortselskabet.

Discount Kjoler

Hvis du vil gemme store penge på din brudekjole, kan du prøve at ringe lokale brude butikker i dit område og spørge om de har nogen regnskabsafslutning kjoler. Ofte vil de være at rydde ud forbi sæsons kjoler, demoer eller kjoler med små fejl og sælge dem til lave priser.

Holde et åbent sind

Når du køber din brudekjole, selvom du har en idé om, hvad du ønsker, skal du sørge for at holde et åbent sind. De stilarter, som du kan lide i fotos må ikke se godt ud på dig. Mange brude senere sige, at kjolen de endte med at vælge var en, som de aldrig ville have troet at prøve!

Kjole på din Venue

Tag vejret i betragtning, før katastrofen rammer! Hvis du planlægger en vinter bryllup, sørge for at klæde ved kirken eller værneting at undgå slush og salt pletter på din kjole. Hverve betjentene at skovle posten måde før gæsternes ankomst.

Stop og lugte til roser

Når du laver dine brudebuketter, overveje blomster, der er det vigtigste for dig, og derefter overveje udseendet og fornemmelsen af ​​dit bryllup. Tal med din blomsterhandler om dine foretrukne blomster, og lad blomsterhandler komme med anbefalinger om, hvordan man bruger disse blomster i en buket, der passer dit bryllup scene. Romantisk brudebuketter er dem, der blander farver, duft og udseende i kombination til accent bruden.

Dancing i din kjole

Hvis du vil gøre en masse dans eller flytte rundt på din modtagelse (som du sandsynligvis vil), kan du overveje at få en detatchable tog eller en, der vil travlhed.

Den Gown Goes On Sidste

Når du bliver klar på din bryllupsdag, sætte din kjole på til allersidst, efter at du har gjort dit hår og din makeup og havde en bid at spise. Du ønsker ikke at risikere at få mad eller makeup på din kjole.

Boutique Field Trip

Når du vælger brudepiger 'kjoler, få dine valg indsnævret til seks eller syv kjoler og har butikken (r) nedskrive stil numre. Saml dine brudepiger sammen (måske efter en frokost) og få dem prøve på de forskellige kjoler, så du kan få en bedre idé om, hvordan hver kjole ser på hver pige.

Gør-det-selv Veils

Hvis du er en snu slags gal (eller har en ven, der er godt med kunstneriske ting), kan du overveje at gøre din egen slør. Du kan købe et bryllup slør kit, normalt for mindre end 30 dollars, fra de fleste håndværk butikker. Disse slør er meget let at samle, der kræver en limpistol og andre basale værktøjer.

Kjole Dokumentation

Når du bestiller din brudekjole være sikker på at få en kopi af ordresedlen, komplet med følgende oplysninger:

-stil nummer og producent
-Dine målinger og den tilsvarende størrelse for at fabrikanten (de adskiller sig blandt virksomheder)
-Farve
-de andre særlige instruktioner

Hvornår handler du

Når du planlægger indkøbsture til at kigge efter en brudekjole, overveje at gå under en ugedag i stedet for på en lørdag, især hvis du kommer til en stor discountbutik. Ofte er du nødt til at vente flere timer i weekenderne, og du kan ikke modtage så meget opmærksomhed, som du ville i løbet af ugen.

Crazy Aflysninger

Sørg for at spørge den butik, hvor du bestiller din kjole som de vil kommunikere med spørgsmål vedrørende din bestilling. Selv hvis en anden betaler for den kjole, bør du have det sidste ord i alle beslutninger. Et brud måtte lægge denne politik på prøve, da hendes mor forsøgte at ringe og annullere ordren uden hendes datter at vide det!

Lav din egen brudekjole

Hvis du ønsker at lave din egen brudekjole, den første ting, du ønsker at gøre, er at købe et mønster. Enkelhed har mange mønstre i deres "Det er Sy Easy" linje, der er fantastisk til begyndere. Instruktionerne er klare og nemme at følge, selv om du aldrig har syet før. På bagsiden af ​​det mønster, vil du finde en liste over alle de ting, du skal købe for at lave din egen brudekjole, herunder hvor meget stof, lynlås, knapper, og alt andet du kan få brug for den pågældende kjole. Det er en god ide at lave en prøve af kjolen i en enkel struktur for at sikre, at du får den passer lige.
Når det er sagt, kan det være ganske dyrt og tidskrævende at lave din egen brudekjole. Brudekjole stof er ofte dyre og kan faktisk koste mere end at købe en pre-made kjole. Det kan også tage mange timer af tid, der kan være bedre brugt med andre bryllup præparater. Hvis du er ny til syning, er det sandsynligvis en bedre idé at få din kjole fra en rabat detailhandler, som Davids Bridal, eller endda Ebay.

Travlhed Hustle

Travle en brudekjole er en videnskab: Der er regler at følge, og de skal følges nøje for at din kjole til at blive bustled korrekt. Du kan sørge for dette sker ved at bringe to mennesker til din endelige montering til dit bryllup kjole (din brudepige, din mor eller en brudepige), så de kan få vejledning og øve sig i at travlhed din kjole.

Blusher Forretning

Hvis du kommer til at bære en blusher slør over dit ansigt under dit bryllup ceremoni, skal du sørge for, at det er længe nok til at vende tilbage over hovedet til den "kysse bruden" tidspunkt.

Stropløs er vejen frem

Når du køber din kjole (eller brudepiger kjoler), overveje iført en stropløs bh. Du får en bedre idé om, hvad de kjoler se ud, hvis du ikke behøver at bekymre dig om at dække dine remme eller blottelse det hele i en kommunale omklædningsrum.

Velcro til din Veil

Hvis du ønsker at tage din slør efter ceremonien, så sørg for du vedhæfte det til din medaljon med velcro for nem fjernelse.

Udsigt fra Back

Hvis du vil have på bagsiden af ​​din kjole til at vise, kan du overveje at bære en kortere slør eller et slør med kun én meget ren og skær lag.

Shopping for The Dress

Når du går shopping for din brudekjole, tage langs fotos og billeder af kjoler, du kan lide, fra bøger, magasiner, kataloger og internettet. Den sælgere vil være bedre i stand til at hjælpe dig, hvis du har mindst en generel retning, hvor at gå.

Poufy Veils

Ønsker du at bære et slør, men bange for at have en poufy lampeskærm ud? Prøv et slør med en kant, såsom blyant-valset bånd. Det tilføjer et strejf af definition på sløret og også vejer det ned, så det ikke flyver over det hele.

Baring det?

Hvis brudens kjole eller brudepige kjoler viser en del af skuldrene, vil du ønsker at tjekke med kirken for at se, om der er nogen retningslinjer mod blottelse skuldre.

Understrege det positive

Er der en del af din kjole, som du helst ikke fremhæve? Hold besætningsartikler og dekorationer på den del af kjolen til et minimum. Ønsker du at holde fokus væk fra din talje? Gøre op med perler og pailletter. Ønsker ikke alle ser på din bageste? Slip af med den store bue.

Forskellige Veils

Hvis du er iført en meget udsmykkede kjole med masser af perler og blonder, så parre den med en forholdsvis enkel slør --- du ikke ønsker de to konkurrerer om opmærksomheden.

Varmt vejr Kjoler

Hvis du skal giftes udenfor i varmt vejr, eller inde i en kirke uden aircondition, så glem ikke at tage stoffet og stil din kjole i betragtning. Du ønsker at være komfortable, og nogle stoffer / stilarter kan være for varmt. Stick med stropløs, strappy, ærmeløs eller korte ærmer kjoler, og holde sig væk fra tungt materiale såsom fløjl eller brokade.

Antique Dress Shopping

Min bryllupsbudget var meget stram. De brude butikker var alt alt for dyrt, og jeg havde ikke den nødvendige erfaring til at sy min brudekjole, så jeg checket ud nogle antikke butikker. Jeg fandt en smuk 1940 kjole i uberørt tilstand. Det havde brug for en lille mængde af ændringer, men den kjole og slør, der ledsagede det var langt billigere end jeg kunne have fundet andre steder.

Ikke Iført White

Hvilken farve en brud bærer er ikke vigtigt, at hun skal giftes er. Så længe hun kan lide, hvad hun iført, og det er ikke uhensigtsmæssigt i "prangende" forstand (skåret for lavt, etc.), så er hendes kjole er fint. Masser af brude blive gift i andre end hvide farver; mange brudekjoler kommer i nuancer af pink, blå, grøn, gul og næsten alle andre regnbuens farver.

Formelle Bryllupper

For en formel bryllup, bruden traditionelt bærer en fuld-længde kjole og gommen og forlovere slid smoking. De brudepiger kjoler bør supplere brudens kjole.

Vinter brudekjoler

At udstyre dig selv for en vinter bryllup, overveje pelskant, lange ærmer, og tungere stoffer som brokade eller fløjl. En kappe, kappe eller fløjl, kan silke eller satin jakke med pels detalje også være en praktisk tilføjelse.

Og bruden bar ... en Jumpsuit ???

Ved Aimee B

Ja, du læste denne titel korrekt. Ifølge redaktør-in-chief af Brides magasin, en af ​​de mest længe ventede tendenser i 2014 ikke er en brudekjole, men er faktisk et bryllup jumpsuit. Denne ukonventionelle bryllupsdag look er efter sigende populær blandt brude, der går ned ad kirkegulvet for anden (eller hvad nummer) tid og dem hosting destination bryllupper. J. Crew synes at være i stand til at hævde ansvar, i det mindste delvist, for denne dristige nye tendens, efter at de debuterede en hvid Lacy jumpsuit med en kaste v-hals og en ryg prydet med buer.

Men frygt ikke, hvis du er en brud, der havde planer om et mere traditionelt udseende der er masser af andre tendenser, som du kan tjekke ud:

 • Subtile pinks og blush farvede kjoler vil være overalt
 • Vintage udseende inspireret af den nylige genindspilning af "Great Gatsby", herunder:
  • dramatiske slør
  • cap ærmer kjoler
  • fjer, i slør, buket, kjole, hvor som helst og overalt
 • Blonder, blonder, og gjorde jeg nævne blonder?
 • Spektakulære lav-backed kjoler
 • Dekorative elementer som juveler, stejle illusion halsudskæringer, indviklede perlebroderi
 • Silhouette stil kjoler i slanke stof
 • Nuancer af blå
 • Hints af metalfarver, tror delikat guld gevindskæring
 • Kortere kjoler, med alt fra te-længde hele vejen til hvad kunne kun kaldes bryllup mini-kjoler var over banerne på de hotteste designere viser
 • Rosette færdig og blomster design syet ind i kjole
 • Cover ups og jakker fra Embellished til fjer og pelse

Dette års udvikling viser en alvorlig drejning i retning af kjoler, der spænder fra romantisk til lunefuld til jumpsuits. Hvis der er én ting, vi kan regne med fra dette års nye stilarter, er det, at der er noget at gøre alt rødmende brud glad.

Hvor finder Tilbud på din brudekjole

Af Nicole M

Det er ingen hemmelighed, at bryllupper er dyre anliggender. Hvis du kan spare penge uden at skære hjørner eller gå på kompromis med kvaliteten, bør du udnytte muligheden. Hvis du er klog nok, kan du faktisk finde masser af måder at spare på den prisseddel på denne smukke kjole af dine drømme. Her er fem måder.

 • Prøv en sending butik - online eller personligt, sending butikker detailprodukter at kunderne enten blidt anvendes eller aldrig gjorde, men stadig returneres. Du kan drage fordel af disse butikker og muligvis finde en brudekjole her. Det kan tage en masse perusing, men billigere kjole vil være det værd i sidste ende.
 • Kig på din foretrukne forhandler - Du ville ikke forvente mærker som Ann Taylor, J. Crew, Anthropologie, eller den begrænsede til at bære brudekjoler, men de gør. Bedre endnu, den prisklasse tendens til at koste mindre end et tusinde dollars, hvilket er noget, enhver brud kan sætte pris på.
 • Check for salg - Nogle gange større brudekjole forhandlere tilfældigvis har salg, men disse vil typisk ikke forekomme under bryllup sæson. Derfor, hvis du skal giftes i en mindre populær tid af året, eller forsøger at købe din kjole måde i forvejen, kan du vente på et salg. Ellers kan du prøve en anden indstilling.
 • Overvej at købe en brugt kjole - Det kan være din sidste udvej, men det er stadig en mulighed, du bør overveje. Brugte kjoler tendens til at komme med en rabat allerede, og du kan måske endda prutte at sænke denne pris yderligere. Hvis du ikke har noget imod, at en anden har slidt den kjole, kan du gemme store med denne mulighed.
 • Lån en kjole - Denne mulighed kan spare dig flest penge af alle, men kun hvis det er relevant. Måske en af ​​dine venner blev gift et par år siden, og du gerne vil låne hendes kjole. Måske din mors kjole er ikke alt, dateret. Hvis kjolen er til rådighed, og vil passe dig, er der ingen grund til ikke at tage det.

Omkostningerne ved en Wedding Dress

En brudekjole er mere end fnug for bruden og alle hendes venner til at brun over. Enhver brud ønsker at se hende bedst for hendes særlige dag. Kjoler dog kan blive meget dyr, når man ser gennem magasiner og bøger til et bestemt design eller detaljeret kjole. Et brud på et budget kan se ind brugte butikker eller sending butikker og få en hel del. Disse kjoler vil spænde fra lidt under $ 100 til $ 2.000. Det hele afhænger af, hvor mange detaljer er i den kjole, hvor meget løbelængde der er at kjolen, og uanset om det kommer med dekorationer.

At have en brudekjole lavet kan få temmelig dyrt. Der er kjoler eller kjoler, der vil koste langt over $ 9000. Disse kjoler er lavet specielt til bruden af ​​designeren og bestilles direkte fra designeren. Detaljerne i kjole drøftes mellem de to parter og i sidste ende en kjole egnet til bruden på hendes særlige dag kommer omkring helt sat sammen og smukke.

Normalt vil en brudekjole koster en brud eller hendes forældre et sted mellem $ 1.000 og $ 1400. Dette er en gennemsnitlig, selvfølgelig, og vil ikke mindske skønheden i kjole eller bruden på nogen måde. Husk, det behøver ikke at være dyrt at være den rigtige kjole. Tag altid en anden se på den kjole på racket. Det kunne bare være den perfekte en for at betydningsfulde og spændende dag.

Unikke Wedding Dress Idéer: Kærlighed Handsker?

Vælg en brudekjole, der passer til din personlighed og stil, og derefter accessorize med handsker og jewerly. Der er unikke brudekjole designs fra vintage til gotisk tilgængelige på markedet. Tag dig tid til at shoppe rundt efter den perfekte brudekjole.