Bryllup Idéer, der omfatter børn

Bryllup Idéer, der omfatter børn
Børn kan lege vigtige roller ved brylluppet.

At sikre alle er involveret i din specielle dag er fuldt ud muligt, hvis et par bryllup ideer, der omfatter børn indarbejdes i dagsordenen. Det er nøglen, om børnene er en del af partiet bryllup selv eller blot deltager som gæster.

Børn ved bryllupper

Det er ikke ualmindeligt for børn at være på et bryllup gæstelisten. Ud over blot at deltage brylluppet dog spille mange børn en større rolle i denne begivenhed livsændrende. Hvis brylluppet er det andet ægteskab for bruden, gommen eller begge, en af ​​de personer eller begge kan have børn fra et tidligere forhold. Sønner og døtre kan nemt deltage i ceremonien, enten via traditionelle midler eller gennem andre forretninger, der tillader børn at være integrerede dele af den særlige dag.

Traditionelle bryllup ideer, der omfatter børn

Børn kan traditionelt tage på et vilkårligt antal ansvarsområder i løbet af et bryllup. De mere almindelige roller, som børnene holde under bryllup ceremonier omfatter:

  • Blomst piger
  • Ring bærere
  • Brudepiger eller groomsmen (for større børn)

Andre roller for børn

Aldrig undervurdere betydningen af ​​kreativitet, når det kommer til et bryllup. Det gælder ikke kun for blomsterarrangementer og fødevarer; det er også relevant, når det kommer til at betegne de roller, som de forskellige familiemedlemmer vil spille under brylluppet. Når børn er bekymrede, denne beslutning er af afgørende betydning. De kan til tider føle sig udenfor midt i generelle hurlumhej omkring planlægningsfasen. Det kan være nyttigt at lade dem vide, at de er en del af processen ved at inddrage dem i centrale elementer i brylluppet. Selvfølgelig kan dette opnås på mange måder. Her er et par ideer, der tillader børnene til fysisk at deltage i brylluppet:

  • Stående ved brudens og gommens sider er en anden mulighed, der gør det muligt for børnene at være aktive deltagere i brylluppet. Dette udgør den nye familie enhed, der dannes ved binding af ægteskabet.
  • Unity stearinlys symboliserer foreningen af to at blive en. En taper repræsenterer bruden og én repræsenterer gommen. Under ceremonien, kan moderens børn lys deres mors stearinlys, mens Faders børn kan gøre det samme for deres fars stearinlys. De enkelte stearinlys derefter forenet med enhed stearinlys, hvilket skaber en levende flamme. Der er andre metoder, der er acceptable; for eksempel, hvis kun en enkelt har børn, kan den anden person mor tænde sin lys i stedet.
  • Løfter traditionelt givet af parret, men det er ikke usædvanligt, at personer med børn at anmode om, at ministeren omfatter et sæt løfter især for børn at recitere. Disse løfter kan angive, at børnene lover at elske deres forældres nye partner, og kan ende med "vi gør" for at bekræfte den følelse. Dette er en særlig kærlig måde at inddrage børnene, da det indebærer deres deltagelse i en meget direkte måde.

Creative Route

Hvis børnene hellere vil tage på en bag-kulisserne rolle til brylluppet, overveje de mange tjenester, du ellers kunne betale for. Et barns hjælpende hånd er ikke kun velkommen, det er også en vidunderlig måde at involvere ham eller hende i planlægningsprocessen. Kreative ideer kan nævnes:

  • Sæt børnene i spidsen for nogle dekorationer. Dette er ideelt hvis der er andre børn i brylluppet som gæster; børnene kunne tage kontrol over børnenes tabel (ler) og skabe legende favoriserer og dekorationer, eller endda sat sammen små gaveposer til de andre børn.
  • Rådfør dig med børnene på specifikke detaljer. Små bidrag, som at vælge en favorit blomst eller en bestemt farve, lade børnene at have en stor hånd i brylluppet planlægningsprocessen.
  • Lad børnene at vise deres unikke talenter. Som eksempler kan nævnes at spille et musikinstrument under ceremonien eller læse en særlig digt.

Glem ikke receptionen

Børn kan nemt deltage i modtagelsescentre festligheder. En skål for børnene er en hjertevarmende gestus, der gør brylluppet en sand familie affære. En lignende idé er at omfatte dans med børnene efter traditionelle brud og brudgom dans. Endelig kan modtagelse planlægning være en monumental opgave; bede børnene til at tage på små roller, såsom siddepladser gæster eller organisere tabeller, for at sikre, at tingene går ud uden en hitch.Der er mange kreative bryllup ideer, der omfatter børn og kan gøre din særlige dag virkelig en familie affære.