Bryllup Gift Craft Ideer til børn

Bryllup Gift Craft Ideer til børn


Bryllup gave håndværk ideer til børn er en fantastisk måde at få dine børn er involveret i en kommende fest. Uanset om dit barn er 6 eller 16, kan du prøve nogle af disse nemme og sjove håndværk at give til det lykkelige par!

Easy Wedding Gift Craft Ideer til børn

Følgende håndværk er meget let at gøre, men du skal bruge mindst en dag eller to før begivenheden at sikre, at de har tørret helt.

Vil ikke forstyrres dør bøjler

Nødvendige materialer:

 • Hvidt skum dør bøjler
 • Fabric maling i dine yndlingsfarver

Instruktioner:

 1. Denne sjove håndværk er perfekt til selv de yngste barn at gøre. Selvom du måske ønsker at skrive ud "Vil ikke forstyrres" for små børn gør dette håndværk, kan de dekorere resten af ​​døren strop selv.
 2. Motivér børnene til at tilføje lidt skriblerier, hvirvler, hjerter og prikker som dekorationer.
 3. Lad det helt tørt, før indpakning.

Alder: 6 og op

Brudens Sneakers

Nødvendige materialer:

 • 1 par hvide sneakers i brudens størrelse
 • Skum, pust eller glitter maling i guld eller sølv
 • Besætninger såsom pailletter og perler, hvis det ønskes
 • Fabric lim, hvis du bruger afpudsning
 • 1 yard af hvid satin bånd, hvis sneakers ikke slip-ons

Instruktioner:

 1. Dette fartøj er sjovt for børn, fordi det giver mulighed for personlige udtryk og kreativitet. For at gøre disse sneakers, starte på en beskyttet flad overflade. Dekorere sneakers en ad gangen og holde dem adskilt for at undgå smears.
 2. Først dekorere med malingen. Lav små designs som hvirvler og prikker. Du kan selv ønsker at skrive, "Bride" eller "Here Comes the Bride" på siderne af skoene.
 3. Når malingen er tørret helt, kan du dekorere med afpudsning. Sørg for at bruge nok af stoffet lim, så de punkter ikke vil falde senere.
 4. Lad limen tørre helt. Tjek at afpuds er på godt og tilføje mere lim, hvis det er nødvendigt.
 5. Afslut sneakers, der ikke slip-ons med hvide satin bånd til snørebånd og binde enderne i små knuder, så de ikke trævle. Denne gave er perfekt til bryllup eller som en Brude brusebad gave. Bruden kan bære dem til at danse i ved hendes bryllup og på hendes bryllupsrejse.

Alder: 8 og op

Hans og hendes solskærme

Nødvendige materialer:

 • 2 hvide skum solskærme fra et håndværk butik
 • Skum maling eller sug maling; 1 tube hver i guld og sort

Instruktioner:

 1. For at gøre dette håndværk, lægge visirer ned på en beskyttet flad overflade. Skriv let med blyant omridset af ordet "Hans" på en af ​​visirer og "Hers" på den anden. Det kan bidrage til at få disse ord lige på visiret ved at give et mindre mærke på midten af ​​visir og bruge det som en guide for de midterste bogstaver i hvert ord.
 2. Når du er færdig med omridset af ord omhyggeligt udfylde hvert bogstav med guld maling. Lad bogstaverne tørre helt.
 3. Dernæst skitsere hver af bogstaverne med sort maling og lad det tørre helt. Dette håndværk er perfekt til bryllupsdagen gave eller som en Brude brusebad gave.

Alder: Tweens og Teens

Glycerin Sæber

Nødvendige materialer:

 • Glycerin sæbe blokke fra et håndværk butik
 • Sæbe farvestof farver
 • Sæbe forme såsom klokker, cirkler, firkanter, ovaler og blomster
 • Æteriske olier til duft af sæbe, hvis det ønskes
 • Små emner at placere i sæber, hvis det ønskes, såsom små plastik bryllup klokker, miniature brud og brudgom eller små blomster

Instruktioner:

 1. Siden gør glycerin sæbe kræver brug af en mikrobølgeovn eller komfur til at smelte glycerin, kun ældre børn forsøge dette håndværk. Den glycerin bør komme med instruktioner om, hvordan at smelte sæbe blokke. Enten mikrobølgeovn det i en skål, der ikke kan smelte, indtil det er en væske, eller smelte det på din komfur ved hjælp af en dobbelt kedel.
 2. Når sæbe er helt smeltet, tilsæt farve og duft, hvis det ønskes. (Følg omhyggeligt produktet retninger, især for de æteriske olier.) Hæld sæbe i den forberedte forme. Hæld det halvvejs, hvis du vil tilføje en miniature, eller til toppen af ​​formen, hvis du ikke tilføjer nogen miniaturer. Tillad helt fyldt sæbe forme til at afkøle helt.
 3. For sæber, du tilføjer miniaturer til, kun tillade sæbe til lidt hærde, så du kan tilføje miniaturer nemt. Når sæben er hærdet helt med miniaturer i det, tilføje i anden halvdel af den flydende sæbe til toppen fra formene. Lad væsken sæbe køle lidt, før du tilføjer den til disse sæbe forme.
 4. Mens nogle mennesker måske ønsker at sætte de fyldte forme i køleskabet eller fryseren til at fremskynde hærdningen, ikke. Du vil ende op med fugt perler dannes på sæbe, som vil ødelægge dit hårde arbejde.
 5. Afslut sæber ved omhyggeligt at trimme eventuelle ujævne kanter med en kniv. Individuelt wrap sæber i plast wrap eller placere dem i en gave kurv til præsentation.

Alder: 13 og op

Håndlavede Gaver til en særlig dag

Bryllup gave håndværk ideer til børn behøver ikke at være dyrt eller tidskrævende. Alt du behøver er et par billige ting nemt findes på din lokale håndværk butik eller detailhandlens og en dag eller to før arrangementet. Disse håndværk er ofte de mest mindeværdige elementer, bruden og gommen vil modtage, fordi de udtrykker et barns kreativitet og kærlighed til det nye par.