Bryllup ceremoni musik

Bryllup ceremoni musik
Organ musik er populært for kirkelige ceremonier.

Brug vielsen musik for at tilføje et personligt præg på dine nuptials. Musik er mere end blot den march - det har mange steder i et bryllup ceremoni. Den rigtige musik til hver del af ceremonien med til at gøre det forløbe glat og smukt til din perfekte dag.

Bryllup musik til ceremonien

Musik er en integreret del af bryllup ceremonier, både religiøse og verdslige. I det mindste, er musik, der anvendes til processional eller march, og recessionstendenser. De fleste ceremonier omfatter musik i et par andre kapaciteter, også.

Seating Music

Mange bryllup ceremonier afspille musik, mens gæsterne bliver siddende. Typisk er denne begynder cirka 10 til 15 minutter før ceremonien begynder. Musikken er generelt meget roligere end musik spillet under selve ceremonien. Song markeringer kan omfatte klassiske stykker som Moonlight Sonata eller religiøse valg ligesom Jesus bleibet meine Freude.

Typisk udvælgelsen af ​​siddepladser musik overladt til den musikalske direktør eller organist. Dog kan par ønsker at anmode om en bestemt sang for siddepladser for forældre eller bedsteforældre. Spørg dine forældre, hvis de har en sang med særlig betydning, eller vælg en sang med klassisk eller religiøs betydning, ligesom borning Cry eller You Raise Me Up.

Brude Party Marts

Det brude fest march er ofte en klassisk eller romantisk sang. Moderne 20. og 21. århundrede sange er perfekt til et moderne bryllup ceremoni. Brylluppet processional musik kan omfatte en af ​​disse valg:

 • Canon i D
 • Four Seasons
 • Et eller andet sted Over the Rainbow
 • Luft fra Water Music Suite

Når bruden gør hende indgang, kan den samme sang spilles som før, blot med mere fanfare. Men de fleste brude foretrækker at vælge en særlig sang. Wagners populære Brude Kor er ikke det eneste valg. Tænk at gå ind på Trumpet Voluntary, At Last eller endog processional musik fra filmen The Sound of Music.

Special Music

Særlig musik under ceremonien ofte spillet under belysning af en enhed stearinlys. Sommetider soloer eller duetter synges, eller instrumentelle valg spilles efter læsninger og bønner. Hver trosretning har foretrukket sange til brug under ceremonien. Enkelte kristne bryllup sang valg omfatter Ave Maria, Amazing Grace og Fadervor.

Moderne sange er også inkluderet som særlige markeringer. Hvis du har en religiøs tjeneste og ønsker at inkludere verdslige sange, tjekke med din formel rolle først. Indstillinger omfatter Unchained Melody, Can not Help Falling in Love and Friends. Kærlighedssange til bryllupper er populære valg for par, der har en solo eller duet planlagt.

Recessional Music

Recessional musik skal være højt og temmelig optimistisk. Men det skal stadig være passende til lejligheden. Valg omfatter:

 • Rondeau
 • Bryllupsmarchen fra En skærsommernatsdrøm
 • Hallelujah Chorus
 • Ode til Glæden
 • Hornpipe fra Water Music Suite

Når hele brude part har forladt ceremonien, bør musikvalg ligner dem spillede under sæder spilles indtil alle er blevet indvarslede ud.

Ceremony Musik Overvejelser

Bryllup ceremoni musik

Overveje disse ting, når du vælger sange til et bryllup ceremoni:

 • Tempo: Er sangen for optimistisk for en religiøs ceremoni? Hvis folk marcherer ned ad kirkegulvet, vil tempoet tvinge dem til at gå hurtigere?
 • Længde: Sange, der er for længe kan forårsage akavet pauser under ceremonien. Overveje at spille en redigeret version af en melodi for visse elementer, såsom belysning enhed stearinlys.
 • Kilde: Kilden til musikken er lige så vigtig som selve musikken. Beslut, om du ønsker at bruge et organ, klaver, indspillede musik eller endda en fire-strygekvartet. Hver option giver en unik fortolkning af dit valgte musik.

Faktor disse overvejelser i at gøre dit endelige udvælgelse, og du er sikker på at have det perfekte bryllup ceremoni musik til dine nuptials.

Musical Bryllup Memories

Den vigtigste overvejelse er at vælge musik, der ikke kun betyder noget for dig, men er også passende til lejligheden. Efter alt, har du minderne for resten af ​​dit liv.