Bryllup Cell Phone Ban

Bryllup Cell Phone Ban
Dwayne Wade og Gabrielle Union, der bliver klar til at binde knude i slutningen af ​​august har forbudt mobiltelefoner fra deres bryllup. Deres argumentation er sandsynligt for privatlivets fred årsager-de ikke ønsker deres bryllup foto på Facebook inden festen slutter. Dine grunde kan være for privatlivets fred, eller at du ikke ønsker en Mozart sang spiller i baggrunden, fordi en eller andens mobiltelefon ringer i midten af ​​din ceremoni. Her er et par måder at håndtere forbyde mobiltelefoner fra din store dag.

Medtage det i Information

Lad gæsterne vide om forbuddet, før de ankommer til dit bryllup. Sæt en linje på dine invitationer, har venner og familiemedlemmer passere ordet rundt og minde gæster, når de RSVP til den store dag. Med andre ord, ikke baghold dine gæster ved døren og hustle væk deres mobiltelefoner i et takedown. Når de vide på forhånd, kan de forlader deres telefoner i bilen eller derhjemme under arrangementet.

Placer en udsmider på døren

Tildel nogen udsmider pligt. Strategisk placere dem ved døren af ​​begivenheden. Hvis din forbud omfatter modtagelse, så er du måske nødt til at have to udsmidere-en til ceremonien og en til modtagelse. Har dørmanden minde gæster, at de ikke kan bringe deres mobiltelefon i begivenheden. Gæster i besiddelse af mobiltelefoner kan placere deres telefoner i kurve, du stiller til rådighed ved indgangen (efter at slå dem fra), eller returnere dem til deres biler-deres valg.

Planlæg en Cell Phone Check

Svarende til en frakke check, kan du også tilbyde en mobiltelefon check. Har gæsterne tjekke deres mobiltelefoner i ved indgangen. De kan omfatte deres navn på en gul seddel eller du kan placere telefoner i enkeltbokse eller papirposer med deres navn på. Har "telefon kontrol" fyr eller gal besvare eventuelle mobiltelefoner, der ringer. Hvis det er en nødsituation, arrangere at medbringe gæst til deres mobiltelefon til at håndtere nødsituationer.

Det er ikke deres glade ansigt

En mobiltelefon forbud på dit bryllup vil ikke være en crowd pleaser. Nogle gæster vil gerne have lejlighed til trække i et par timer. Andre vil optræde, som om det var afslutningen af ​​verden. Forbered før tid for at sikre gæster, at de kommer til at overleve.