Bryllup: Bryllup Formalwear Tips

Pearl Brude Smykker

Når du tænker på perle brude smykker, er det nemt at tænke på en victoriansk stil bryllup med høje kraver og en masse formalitet. Sure, kan perle brude smykker sæt virkelig passe ind i et traditionelt bryllup, men der er forskellige farver og stilarter perle, der vil lige så let passer ind i en ikke-traditionelle bryllup tema.

For eksempel typisk strand bryllupper fremmane billeder af hav-shell bryllup favoriserer, flip flops, parasoller, og solbeskinnede hud i stedet for juveler. Perler, den ultimative juvel af havet, ville passe perfekt i en strand tema bryllup. Du kan vælge den virkelige deal eller faux perler afhængigt af dit budget. Perler, som diamanter, kommer i forskellige udskæringer og kvalitet, så sørg for at tale med en professionel guldsmed om dine muligheder. Der er så mange anvendelsesmuligheder for perle brude smykker og så mange farver og muligheder at vælge imellem. Forestil dig en ren sort og hvidt bryllup tema med enten en hvid kjole og sorte perler, eller en sort kjole og hvide perler. Hvad med en pastel bryllup med blødt farvet pink eller mintgrøn perler? Du behøver ikke at bo med en traditionel tema at bruge perle brude smykker! Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på en forhandler, holde søger. Hvis du vælger en brugerdefineret brude smykker sæt, overveje at tilføje perler til et unikt look.

Crystal Brude Smykker

Ikke alle ønsker at have den samme slags brude tilbehør, at deres mors havde, da de blev gift. Det betyder sandsynligvis droppe den perlerække og gå med nogle forskellige brude smykker. Har du overvejet at krystal brude smykker? Tænk over det! Du kan nemt forbinde glitre af krystal til en stjerneklar aften, eller en sprød vinterdag. Det betyder, uanset hvornår eller hvor du skal giftes, kan krystal brude smykker virkelig passe på og gøre en erklæring.

Du kan få en smuk par krystal øreringe (klare eller farvet) for så lavt som $ 25,00. Hvis du tjekke nogle brude steder du opdage, at der er en masse forskellige slags krystal smykker samt herunder særlige armbånd til blomsten piger, eller endda krystal fodlænker til brude sigter efter noget lidt mindre traditionelle.

Den smukke ting om krystal brude smykker er, at det kommer i alle former, størrelser og omkostninger. Hvis du går med en ikke-traditionelle bryllup tema, kan du få krystal brude smykker afspejler dagen. Du kan enhver farve og / eller stil, du ønsker! Den anden gode ved denne slags brude smykker er, at det kan bæres igen og igen, ud over den faktiske bryllupsdag. Hvis du køber noget, der skriger "brude" og kun brude, når du virkelig vil få en chance for at bære det igen? Du vil sikkert guffe det væk med din brudekjole uden en anden tanke. Crystal brude smykker vil se godt ud på din bryllupsdag, men det vil også tjene dig godt på arbejde, hjemme eller på en aften i byen.

Sanity Saving brude tilbehør

Uanset hvor enkel og let du forventer dit bryllup at være, hver bruden ønsker at se hende bedst. Det betyder ikke noget, hvis du skal giftes iført shorts og en t-shirt eller en fuld-længde kjole, bruden og brudepiger skal have visse tilregnelighed besparelse forstærkninger for at sikre, dagen er så stress-fri som muligt . Få en lille plastik bærbar tote, placere den af ​​vejen, hvor gæsterne ikke vil se det, men lad brudepiger vide, hvor de kan finde den, hvis det er nødvendigt. Fyld den med følgende must-have brude tilbehør:

 • En let krop spritz til frisk op.
 • Hånd sanitizer.
 • Ekstra deodorant
 • Sikkerhed Pins
 • Hårspænder
 • Bobby stifter
 • En mini syning kit, herunder en lille saks, tråd og en nål.
 • Feminine hygiejneprodukter
 • Pulver
 • Ånde møntanstalter eller hårdt slik
 • Ekstra tandbørster og tandpasta
 • Tandtråd
 • Energidrikke
 • Førstehjælp forsyninger
 • Ekstra gel skoindlæg
 • En neglefil og / eller søm neglesaks
 • Et par af energi barer (især hvis du eller en af ​​dine brudepiger har lavt blodsukker og har brug for et løft af energi mellem måltiderne)
 • En hår børste
 • En lille spejl
 • En lille beholder af hår gel eller hårspray

Chancerne er, vil du ikke brug for alle disse elementer, men de er gode brude tilbehør at have på hånden!

Zen Bryllup Tilbehør

En Zen bryllup er et bryllup, der giver mulighed for en uhøjtidelig og autentisk udforskning af selvet, kærlighed og livet. Der er ingen bog af regler for en Zen bryllup, fordi det er mere et begreb end en institution. Hvis du er interesseret i at have din familie og venner kommer sammen for at fejre din bryllupsdag autentisk, fri af adspredelser, der tager væk fra den i dag, overveje at tilføje eller fjerne følgende bryllup tilbehør:

1) Eliminer vægge og grænser. Hvis det er muligt, have dit bryllup uden for hvor du kan forbinde med jorden og himlen.

2) Sats på ingen musik eller levende musik alene. For en Zen bryllup, du ønsker musik, der er genoprettende (tror Yoga musik), hvis du har brug musik overhovedet. Hvis dit bryllup vil være udenfor, så spørg dine gæster til at fokusere på naturens lyde og at trække vejret dybt og roligt som du siger din vows.

3) I mange traditionelle bryllupper, er der en stor vægt på brude tilbehør og bryllup tilbehør. Forenkle dit liv og alle andres ved at fjerne så mange distraktioner som muligt. Dagen skal være om dig og din partner gøre en forpligtelse sammen, ikke om bryllup tilbehør.

4) Afhængigt af hvor du kommer til at blive gift (dvs. uden for), vejrforholdene og landskabet, kan du ønsker at have en picnic stil bryllup, hvor gæsterne kjole i meget komfortabel løstsiddende tøj og sidde på jorden (på måtter). Bare husk på, at nogle gæster kan have fysiske begrænsninger. Du vil have din bryllup på din måde, men du ikke ønsker, at dine gæster til at lide enten. Bryllup tilbehør og brude tilbehør er smukke og sjove at vælge og vrage. Men hvis du forestiller dig en forenklet bryllupsdag, mindre er absolut mere

Pre-Wedding brude tilbehør

Alle ved, at bryllupsdagen er, hvad det hele drejer sig om. Alle planlægning, opsparing, udgifter, feste, fejrer og lovende koges ned til, at en dag. Selvfølgelig er den dag vil være skør. Det vil gå med i en sløring, så du vil være sikker på du bremse mindst én gang før brylluppet for at nyde nogle tid med dine venner. Når du planlægger at brude tilbehør, glem ikke den pre-bryllup ned tid. Brude tilbehør som personlige tøfler og badekåber er et nice touch til dine brudepiger og de dobbelt så brude fest favoriserer så godt. Andre pre-bryllup brude tilbehør, som du og dine brudepiger kan nyde omfatte:

 1. Sjove kalendere eller tegneserier. Tag dig tid til at dele et godt grin.
 2. Snacks og masser af dem. Forkæl dig selv med nogle af de ting, du har frataget dig af de sidste par måneder. Personlig badetøj vil se fint på dig og dine brudepiger, som du tilbringe en dag ved poolen.
 3. Kom op dit eget slogan med, og har det personligt på t-shirts til dig og dine brudepiger til at bære. Endnu bedre, få nogle plain t-shirts, et ton af glitter, stencils, og stof maling, og tilbringe en aften at skabe dine egne personlige T-shirts.
 4. Hår og makeup kits. Sammensæt nogle kvalitet kits til dine brudepiger til at bruge før, på dagen for, og efter brylluppet. Alt, hvad der vil lette overgangen fra single til gift, om det er noget for en part, loppetjans badekåber, eller personlige hjemmesko til at slappe af i, bør betragtes væsentlige brude tilbehør.

Wacky Bryllup Tilbehør

Det sidste, dine gæster kommer til at forvente en squirt af vand fra en strategisk placeret sprøjte pistol eller lyden af ​​en buzzer, når du ryster deres hænder efter ceremonien. Hvis du er kendt for din skøre humor eller din jokester personlighed, hvorfor ikke indføre et par rekvisitter til dine gæster på din bryllupsdag? Folk normalt tænker på bryllup tilbehør som ting som stearinlys, gæstebøger, plume kuglepenne og corsager, men der er ingen regel, der siger dit bryllup tilbehør kan ikke være komedie værktøj. Her er et par ideer til at få dig i gang:

1) I stedet for buketter af blomster, har brudepiger bære vandpistoler ned ad kirkegulvet (fuldt lastet med vand selvfølgelig).

2) Sørg for at dine brudepiger og groomsmen har alle mobiltelefoner på dem, og sørg for at de er tændt! Sørge for en af ​​gæsterne til at holde kalde deres telefonnumre i hele ceremonien. Din bryllupsfest vil vide, hvad der foregår, men resten af ​​gæsterne vil ikke. Hvis du er en god skuespiller, så sørg for at handle virkelig irriteret.

3) Kryds og tværs puslespil og blyanter. Bryllup tilbehør bør omfatte elementer til at holde dit bryllup fest fra at kede under ceremonien.

Selvfølgelig disse er temmelig tamme practical jokes, så er du velkommen til at skralde det op et hak. Du kender dine venner og familie bedre end nogen anden, så måle præcis, hvordan lav pande, du ønsker at gå med dine planer. Det er muligt, at ingen nogensinde har brugt en Whoopie pude som et bryllup tilbehør før, men du kan blive den første.

Bryllup Tilbehør Til utraditionelle bryllupper

Lad os se det i øjnene, ikke alle er i den traditionelle hvide brudekjole komplet med stramt bundter gule roser og et spændstigt lille pige efter bagud med rosenblade i en kurv. Nogle af os er i sorte stropløs kjoler, biker-chic læderstøvler og nisse haircuts. Hvis du er den slags pige, kan du tilføje følgende bryllup tilbehør til din liste over ting at købe:

1) Læder manchetter i stedet for fine armbånd.

2) Falske øjenvipper - glitrende eller kulsort.

3) Glem perle brude smykker, tror onyx eller safir.

4) Bringe tilbage en antydning af 80'erne med en glitrende hoved-band.

5) Ikke sikker på hvad de skal gøre med dit hår? Prøv en funky paryk!

6) Musik. Uanset hvilken slags musik, der taler til dig.

Du invitere dine venner og familie for at fejre dit bryllup, og det bør afspejle din personlighed. Må ikke underligt ud dine venner ved at vise op ser og handler som nogen, de aldrig har mødt.

Chancerne er dit bryllup placering vil være lige så utraditionel som din brudekjole tilbehør, så sørg for at tilføje sidste hånd på indretningen. Tilbehør til udendørs bryllupper kunne omfatte alt fra strategisk placerede faux sorte krager til snesevis af kites bundet til træer på en blæsende dag. Indendørs bryllup tilbehør kan være begrænset, afhængigt af hvad du ønsker. Det er altid bedst at tjekke med ejeren af ​​jord eller ejendom, før det bliver dit hjerte indstillet på noget.

The Wedding Definerer Bryllup Påklædning

Når det kommer til at vælge dit bryllup påklædning her er et par forslag, som vil hjælpe ud både mænd og kvinder. Et mørkt jakkesæt eller blå blazer er generelt passende for mænd. Deres bryllup påklædning bør omfatte skjorte og slips og godt pressede bukser. Hvis brylluppet er en udendørs bryllup eller modtagelse er udendørs, kan mænd skifte fra mørkt jakkesæt til en lysere farvet kulør. Sørg for at tjekke bryllup invitation, og om den rådgiver sort slips eller ej. Hvis invitationen anmoder sort slips, er det almindeligt at adlyde anmodningen eller se ud af sted.

Du behøver ikke at være Emily Indlæg

Tag et tip fra brylluppet invitation for korrekt bryllup gæst påklædning. Det er en god idé at rådføre sig med brudens forældre eller partiet Brudesuite til bryllup påklædning etikette spørgsmål. Hvis du er usikker på hvad de skal bære, altid spørge.

Min bryllup: Mine Bridesmaids

Tag en dag, hvor du og dine brudepiger kan besøge alle de brude butikker og tjek alle de potentielle kjole ideer. Gør det til en piges dag, omfatter en sjov frokost og bare tilbringe dagen har en god tid. Har brudepiger prøve på en række brudepige kjoler og tage masser af noter om, hvad man vil om de kjoler og hvad du ikke kan lide.

Tilbehør 101

Her er et absolut minimum for, hvad brides bør overveje, når de planlægger deres tilbehør til brylluppet:

 • medaljon / slør / tiara
 • handsker
 • wrap / sjal
 • sko
 • halskæde
 • øreringe
 • forlovelsesring / vielsesringe
 • armbånd

Brude tilbehør fra halsen Up

Lad os håbe, at når du går ned ad kirkegulvet, eller over det varme sand, eller gennem havegangen, dine gæster vil ikke kigge på deres velplejede hænder. Du vil have dem til at se på dig. Sikker din skønhed burde være nok til at vende nogle hoveder, men lidt glimt og glitter i skallepartiet er ikke en dårlig idé på din bryllupsdag! Tro det eller ej, der er en million ting, du kan bruge til brude tilbehør, men lad os holde fast i ti ideer:

1) krystal dråbe øreringe, dingle og fange lyset, som du gå af.

2) Rhinestone hårspænder. Tag tre eller fire små hårspænder og guf dem bag det ene øre for en flot effekt.

3) Metallic øjenskygge er iøjnefaldende, men ikke overdrive det, medmindre du går efter gaden rollator tema.

4) En gigantisk diamant (eller faux diamant) choker siger, hey se på mig!

5) Giv dig selv en let spray af selvbruner lotion dagen før brylluppet for en sund glød. Enten gør det selv eller få en professionel til at gøre det. Bare gå let på ansøgningen.

6) Glitrende læber. Hvis du vil lummer med øjenmakeup, slick lidt glitrende lipgloss på og smil hele vejen ned ad kirkegulvet.

7) Hår glitter eller funkler gøre en god erstatning for et slør.

8) Hvis du normalt bruger briller, tænke på at få nogle kontaktlinser til brylluppet dagen. Farvede kontakter kan enten lysne dine øjne, eller ændre deres farve helt. Selv hvis du ikke normalt bruger briller, kan du få en engangs par farvede kontakter uden recept bare for at give dig selv et nyt look.

9) Få en god ansigtsbehandling så din hud gløder.

10) Lyse op din smil ved anvendelse af et kommercielt tand whitener før brylluppet.

Så vil du blive husket som bruden, der manglede glans eller bruden lysere end Las Vegas? Gå videre bruden ... sætte skæret på.

At finde eller skabe Perfekt Billige Bryllup Tilbehør

Ikke alle har råd til en berømthed stil bryllup og ikke alle ønsker at bruge deres penge på dyre brude tilbehør og / eller bryllup tilbehør. Hvorfor bruge alle de penge for en dag, hvor man kunne lægge det mod bryllupsrejse af dine drømme, eller ind i et nyt hus? Selvfølgelig det næste spørgsmål er, hvordan kan du finde billige bryllup tilbehør som faktisk ikke ser billigt? Easy! Må en søgning på internettet for brude websteder, der sælger billige eller billige bryllup tilbehør. Hvis du leder efter mere traditionelle emner som plume kuglepenne, Gæst Log-in bøger og brude smykker sæt, vil du sandsynligvis finde alt hvad du har brug for på en brude site. Men hvis du går efter noget lidt utraditionel, kan du se på andre måder at komme op med billige bryllup tilbehør. For eksempel har du virkelig brug for en puffy satin pude-topped gæstebog, eller kunne du klare dig med en rulle for alle at underskrive? Medmindre du har en tusind gæster kommer til dit bryllup, vil du ende med at fylde kun de første fem til ti sider i denne dyre gæst login-bog.

Uanset om du skal giftes i en kirke eller derhjemme, har du virkelig brug for at have dyre blomster fastgjort til hver stol? Sure det ser nice, men i et år fra nu, vil nogen af ​​dine gæster kunne huske, hvad type blomst markeret deres sæde? Hvis du er til håndværk, kan du nemt lave dine egne skilte som pew markører. Lav dine egne billige bryllup tilbehør. Sure, det koster penge at få de ønskede forbrugsvarer, men det er stadig billigere end at købe pre-made bryllup tilbehør. Desuden, når du gør det selv, du får præcis, hvad du vil!

Brugerdefineret Brude Smykker

Din brude smykker behøver ikke at blive købt fra en brude butik. I virkeligheden, hvis du har en virkelig ikke-traditionelle bryllup (gotisk, for eksempel) du sandsynligvis nødt til at få din brude smykker tilpasset til lejligheden. Det er nemt at finde traditionelle perle øreringe og halskæder, men at finde helt unikke brude smykker til at matche dit bryllup tema, har et kig på disse ideer:

-Raid Din bedstemors loftsrum. Dette er en rigtig god idé, hvis dit bryllup tema er iscenesat i en helt anden tidsalder fx Victoriatiden. Din bedstemor (eller andre slægtninge) muligvis have nogle kostume smykker på hånden, at hun er villig til at låne dig at bruge som brude smykker.

-Har Et kig i brugt tøj butikker. Nogle gange vil de have siloer eller spande af billige brude smykker eller dagligdags smykker, der kan passe ind i dit bryllup tema.

-Har Et kig på forskellige brude steder, fordi de bare kunne have den perfekte brude smykker baseret på, hvad du leder efter.

Hvis du raiding din bedstemors loftsrum, så glem ikke at kigge efter ting din mand-til-være eller groomsmen kunne bruge også. På den måde bære dig tema for alle i partiet Brudesuite, ikke kun bruden eller brudepiger. Hvem ved ... du kan endda finde en vintage brudekjole eller andre vintage tøj til at bære i receptionen.

Du behøver ikke at være Emily Indlæg

Her er nogle grundlæggende bryllup garderobe etikette tips til bruden side:

Den mor til bruden bryllup påklædning etikette for mor til bruden er en af ​​de mest klart defineret, fordi hun er den næstvigtigste kvinde ved brylluppet. Moderen til bruden er ikke forpligtet til at matche de kvindelige bryllup arbejdsbier. Faktisk bør mor til bruden skiller sig ud fra de brudepiger og få hendes eget udseende og stil, som ledsager brudens farvevalg og indretning.

Moder Groom Wedding påklædning etikette kræver, at mor til bruden og mor til den nette være i kontakt med hinanden over deres valg af tøj. De bør samordne deres farver, så de ikke kollidere, og det er af afgørende betydning, at der ikke konkurrence udspiller sig i løbet af udvalg af tøj mellem mor til bruden og mor til den nette.

The Wedding Definerer Bryllup Påklædning

Når du siger ordene bryllup og brudekjole, du automatisk antage, at brylluppet påklædning vil være noget formel og elegant. Mange bryllupper afbildet på tv er blac uafgjort eller jakkesæt og slips arrangementer med de kvinder, der bliver klædt i formelle og fancy kjoler. Bryllup påklædning er en standard, der forventes ikke kun for bryllup arbejdsbier, men også gæsterne. Virkeligheden er, at bryllup påklædning er dikteret af den stil, tid og sæson af bryllup.

For kvinders bryllup påklædning, er der en bredere vifte af muligheder.
Kvindelige gæster deltage et bryllup kan bære en kjole, en morgen dragt,
bukser eller nederdel og bluse. En formel bryllup eller en sort og hvidt bryllup kan foreslå farven sort eller mørk formel påklædning til bryllup påklædning. Du bør også undgå at bære blomstermønstre, fordi de kan medføre, at du skiller sig ud i mængden - noget, der bør kun fanges af bruden.

Bare fordi en sko ser godt ud på dig betyder ikke, det er skoen til at bære til et bryllup. De fleste bryllupper vare mere end et par timer, så du bør sigte efter flatterende sko, der er langt mere behagelig. Kvindelige gæster bør også være særlig opmærksom på ikke forsøge at overstråle bruden. Lad brylluppet definere bryllup påklædning, og om du pynte eller du klæde ned, skal du sørge for altid at klæde godt.

Min bryllup: Mine Bridesmaids

Undertiden den mest komplicerede opgave er at finde en brudepige kjole, alle kan lide. Når det kommer til shopping for din brudepiger kjoler her er nogle forslag til at gøre processen enklere og lettere på alle involverede.

Planlæg en dag dedikeret til brudepige kjole shopping. Du kan finde dig selv at gøre denne tur mere end én gang, men når du har fuldført din forskning på brudepige kjoler og hvordan dine brudepiger ser i de forskellige kjoler og farver, vil det være tid til at gøre din faktiske valg. Farven er dit valg - gennemgå dine noter og gøre udvælgelsen for brudepige kjoler.

Husk, brudepige og brudepige kjoler bør simpelthen supplere din bryllup fantasi.

Smoking, Cumberbunds & Top Hats, Oh My!

Når det kommer til at vælge de mænd ™ s bryllup påklædning, det ™ s vigtigt, at brud og brudgom ikke kun enige om, hvad mændene kommer til at bære, men at påklædning, de leder efter, er til rådighed. I modsætning til bruden, er mændene ikke at købe deres bryllup påklædning og holde det for evigt. Faktisk i mange tilfælde en mand kan aldrig bære en smoking i sit liv før eller efter den dag, han bliver gift. Huslejer er mere end acceptabel. Leje eller ej, stor omhu går i udvælgelsen af ​​de mænd ™ s bryllup påklædning.

Smoking er altid på mode, om det er morgen, middag eller aften. Niveauet af formalitet vil diktere stilen i smoking. Farver omfatter off-white, grå, hvid og sort. Skærfer er stor, fordi den cummerbund farve kan matche de brudepiger kjoler som kan selve uafgjort eller halsklud. Tilbehør til brudgommen, groomsmen og bedste mand bør omfatte manchetknapper, læder sko og en boutonniere. Gommens boutonniere skal matche brudens buket.

Når du køber en dragt leje, skal du sørge for alle de mænds bryllup påklædning er udlejet fra samme sted. Dette vil sikre, at den stil, farve og tilbehør er den samme. Det er også vigtigt at sørge for, at huslejer er bekræftet mindst tre til fem uger før tid, og at mændene præsentere sig selv for en montering i tilfælde en dragt skal ændres. I tilfælde af at rejse til en destination bryllup, bør mændenes bryllup påklædning lejes fra samme sted gommen og forlovere kommer fra, for at undgå forveksling under ankomst. Mens smoking er standard, det er helt i orden for mænds bryllup påklædning for at afspejle den tema eller stil af brylluppet. Det betyder afslappet kjole til en afslappet bryllup, kostume til et tema eller udklædte bryllup og mere.

Do not Go Shoeless

Når du går til at have måling foretaget dine ændringer, skal du sørge for at bære de sko, du vil være iført på din bryllupsdag, så syerske kan få den korrekte længde for kjolen.

Bær Disse Petticoats!

Glem ikke at medbringe dine skørter eller krinoliner når have aendringer din kjole --- de vil give den syerske den nøjagtige idé om, hvad længde og forme din kjole skal have.

Hvilke handsker til at bære?

Ønsker du at bære handsker, men clueless om, hvilke der går med din kjole? Tjek disse forslag:

 • kort ærme kjole = håndled længde gloveswrist
 • stropløs kjole = handsker, der går over albuen
 • kjole med hætte ærmer = albue længde handsker

En stor Groom

Vil du gøre din brudgom føler særlige og har ham skiller sig ud fra gruppen af ​​fyre i smoking? Giv hans påklædning lidt twist ved at lade ham bære en hvid tux (hvis hans fyre iført sort) eller bære en jakke, der er lidt anderledes end de groomsmen jakker (dvs. single-breasted stedet for dobbelt). Du kan også sætte ham fra hinanden ved at have ham bære en anderledes farvet butterfly eller vest end de andre, eller ved at gøre hans boutonniere lidt anderledes.

Sundresses & Åbn Kraver

En afslappet bryllup kan være elegant og smuk. En afslappet bryllup omfatter en afslappet atmosfære, der synes en blanding mellem en baggård familie grill og julemiddagen. Børnene løber rundt og larmer. De voksne blandede og siddepladser er alle sammen i stedet udskilles.

Casual bryllup påklædning er lige præcis det - det er afslappet. Det er ikke den formelle morgen jakkesæt og store veg hvid kjole. Sundresses og åbne kraver dominerer dagen. Casual bryllup påklædning kan omfatte jeans og t-shirts, shorts og tanktoppe eller endda badetøjet, men det er en god ide at tjekke med bruden og gommen, før nedtone din påklædning. Ideen bag en afslappet bryllup er at komme som du er, og fejre ægteskab mellem to mennesker. Nogle populære afslappet bryllup påklædning til brude inkluderer:

 • Iført en brudepige kjole i en anden farve
 • Iført en sundress
 • Iført en afslappet kjole eller bukser jakkesæt
 • Jeans, Kaki eller Badedragter

Brude par vælger afslappet bryllup påklædning for en række årsager. De kan vælge det, fordi det gør deres bryllup, langt mere overkommelig, hvis de ikke bruge hundredvis af kroner på Tux huslejer og brude kjoler. De kan vælge det, fordi de går til en lav central følelse af en baggård bryllup. Nogle par vælger afslappet bryllup påklædning, fordi de ønsker at bruge deres penge på en udvidet bryllupsrejse eller et hus. Den store ting er, at afslappet kan være charmerende, lyst og engagerende. Hvis du vælger at gå den afslappet bryllup rute, lad det afspejler din personlighed og smag i stedet for at bekymre sig om at matche alle klokker, fløjter og traditionelle forventninger knyttet til et bryllup.

Go Uafhængig!

Mange brude saloner og butikker vil tilbyde in-house ændringer, men før du tilmelder dig, skal du sørge for at tjekke rundt med uafhængige syersker i dit område: ofte deres priser er mindre billig og deres arbejde er lige så god.

Den Mange børn leger bedst

Når du går til leje guys tuxes, Sørg for at bede om pakkeløsning, der normalt kommer med bryllup huslejer. Butikker har ofte en rabat, hvis du får gommens tux og mindst to eller tre andre smoking fra samme butik.

Dancing Queen

Ønsker du at boogie ned på dansegulvet uden at bekymre sig om smertende fødder? Prøv at dekorere et par nye hvide sneakers eller ballet sko med bånd, perler, osv (tror Kimberly Williams 'sko lavet af far Steve Martin i Far til bruden) og bære dem i receptionen.

A Perfect Fit

Når du går til at få udstyret til din kjole, gøre alle de ting, du vil gøre på dit bryllup: sidde ned, flytte rundt, hæve armene over hovedet. . . dette vil garantere, at du ikke kommer til at have et ærme delt midt i at gøre den hokey pokey!

Enhver tid er et godt tidspunkt at købe en brudekjole

Den travleste brude shopping tid af året er fra januar til april, så du kan være i stand til at få gode tilbud på brudekjoler i november eller december. Men det er ikke for at sige, at der ikke er store tilbud på brudekjoler året rundt. Internettet er et godt sted at lede efter tilbud. Ebay har mange brudekjoler, der er både smukke og under 500 dollar. Mange har aldrig blevet slidt! Hvis du allerede ved, hvad kjole du er interesseret i, kan du søge efter den kjole hjælp http://www.froogle.com. Denne søgemaskine, som er en del af Google, vil fortælle dig, hvor du kan få den bedste aftale om det perfekte kjole.

Vær ærlig om din størrelse

Når at få ændringer, være ærlige om, hvad størrelse du er. Spørg ikke den syerske til at tage i kjolen en størrelse eller to, bare fordi du tror, ​​du kan miste nogle vægt før begivenheden --- hvis du ikke, du vil ende med ynkelig presses ind i en alt for stram kjole på en meget vigtig dag.

Finde en Syerske

Hvis du har svært ved at finde nogen til at gøre ændringer, spørge rundt på lokalt brude saloner (de ofte føre en liste over syersker i området) eller bede en nærliggende ven, der har været et brud eller brudepige.

Halskæde Know-How

Er din kjole halsudskæring bare kræver en halskæde, men du er ikke sikker på, hvad for slid? Du kan ikke gå galt med perler, det være sig en stiv flip eller en lang streng, ægte eller kunstige. De er den traditionelle tilbehør til brude og ser smuk på alle.

Sko til udendørs

Hvis du udveksle vows udendørs eller vil bruge en masse tid i græsset for fotos, kan du overveje iført sko, der ikke har strittende eller små hæle ---- de vil synke ned i jorden og være sværere at gå i.

Picking bukserne

Hvis du vælger en formel smoking, skal dine bukser matcher din jakke i stil og farve. Hvis du vil være i en formel dagtimerne bryllup og vil bære en klapvogn frakke eller cutaway frakke, slid grå eller grå nålestribede bukser.

African Wedding Tradition & Påklædning

Afrika er et smukt kontinent, der består af flere religioner og kulturer. Der er muslimer, kristne, hinduer, Baha'i og meget mere. Der er mange afrikanske bryllup traditioner og vælge afrikansk bryllup påklædning for din ceremoni kan tilføje farve, kultur og mere til din ceremoni.

Blandt de afrikanske bryllup traditioner du kan vælge fra omfatter Ankole, Pygmie og Nile traditioner. Den farverige antræk af afrikansk bryllup påklædning er en skønhed i sig selv, så du skal ikke føle, at du er nødt til at bruge disse traditioner for at bære det. Din kristne, African American familie vært for et bryllup i en katolsk kapel kan stadig bære afrikansk bryllup påklædning for partiet Brudesuite, gæsterne eller alle af ovenstående, hvis de vælger at. Det er sagt, her er lidt om hver af disse afrikanske baserede bryllup traditioner:

 • Ankole - Kendt som en sø kongerige, Ankole kong ejede kvæg og i teorien, kvinderne også. Fædre til døtre ønskede at bringe dem til kongens opmærksomhed, fordi han gav så store bryllup gaver. Det skal bemærkes, at slankhed ikke er værdsat i Ankole bryllup tradition, hvorimod runde og tunge er.
 • Pygmie - I denne tradition, den nette bringer en gave spil eller pilene til sine svigerforældre og derefter tager sin brud tilbage til sin familie. Han er kun forpligtet til at sørge for sin nye kones familie en pige villig til at gifte sig med den bror eller mandlige fætre konen.
 • Nile - langs Nilen, hvis en mand ønsker hans sønner at blive gift godt, ville han brug for en stor flok dyr. At gifte sig, skal en brudgom præsentere husdyr til de mange medlemmer af bruden at være familie. Som en del af invitationen, vil den nette rejse blandt sin egen familie, indsamle op gaver af flere flokdyr for at præsentere brudens familie med det bedste, han kan, og samtidig bibeholde nok til at støtte sin brud.

Selvom du ikke kan være interesseret i at indarbejde disse afrikanske bryllup traditioner i dit bryllup ceremoni, kan du henvise til dem - kalde dem til at tænke med dine valg i afrikansk bryllup påklædning.

Readying dine sko

Sørg for, at du bryder i dine sko, før dit bryllup ved at bære dem omkring dit hus i et par timer. Du vil også ønsker at sikre, at du "scuff op" bundene på indkørslen eller på en cement trin, så du ikke glider.

Classic er bedst

Når du plukke ud bryllup tøj, især gommens, altid fejle på siden af ​​den konservative. Ja, næsten alle ser bedre ud i en smoking, men normalt ikke en hvid én med en lilla halt cumberbund. Når du ser tilbage på dine fotos i de kommende år, bør du blive mindet om din gode smag og klassisk elegance.

Bermuda Shorts & Poet shirts

Livet er en strand; hvorfor ikke være vært for dit bryllup der? Spørgsmålet er temmelig retorisk fordi strand bryllupper er blandt nogle af de mest populære og mest romantiske og slukker den store skærm. Interessant nok, når man tænker på strand bryllup påklædning sindet springer til Hawaii kjole. Men Hawaii kjole er ikke nødvendigvis, hvad der kræves til din strand bryllup påklædning.

En strand bryllup er sat mod en af ​​de mest storslåede kulisser, som Moder Natur giver. Casual er normalt det slagord, når du tænker på strand bryllupper og strand bryllup attires. Så uanset om du bliver gift på en sand eller sten mod Stillehavet eller Atlanterhavet med lystbåde eller fyrtårne ​​i baggrunden - den tid af året og vejret indflydelse på din strand bryllup påklædning.

Beach bryllup påklædning bør være mere afslappet og mere komfortabel end din traditionelle bryllup påklædning. For mændene må løse, knap ned skjorter ikke at blive gemt i. For kvinder, løse strømmende kjoler med ingen sko er vejen at gå.

Veils may be beautiful, but they are not the greatest idea for beach wedding attire, especially if there is a strong breeze. Ultimately, a beach wedding is about the couple joining lives together against one of the most powerful settings in the natural world. The oceans tides represent the tidal forces of your life and the sunrise or sunset add to the wonderful color of two lives blending together. What you wear is up to you. Don't be surprised if you see someone marrying in Bermuda shorts with tuxedo shirts and black ties on the beach.

When you are planning your wedding on the beach, don't worry about fashion or the fashion statements, instead enjoy the casual beauty and the relaxed atmosphere and most of all – the beautiful spouse waiting to make you theirs – as for the rest of the beach wedding attire – it will take care of itself.

Custom Bridal Jewelry

Okay, so you've looked and you've looked but you can't find the bridal jewelry you want. You've gone to every jewelry store and when the associate asks what you're looking for, you really don't know. Maybe it's one of those “I'll know it when I see it” things. Lyder det bekendt? Maybe it's time to consider getting custom bridal jewelry made. Forget all about cheap bridal jewelry. If you want to really make a statement, custom bridal jewelry is the way to go. The other thing to take into consideration is that with custom bridal jewelry, you've got an heirloom that can be passed down from generation to generation, not something that's going to be lost or forgotten.

With custom bridal jewelry, you can choose the color, cut, and design of your bridal jewelry. Now, if your mind goes blank at the thought of creating your own bridal jewelry design, don't worry! Professional jewelers can help you with catalogues, templates, and photos of what other people have done. Another great thing about custom bridal jewelry is that it can fit any wedding theme whether you're going for something very traditional, or something extremely alternative. The bridal jewelry you design is unique and distinctly you.

To find custom bridal jewelers, do an Internet search for various bridal sites. Bridal sites are geared to accommodate all kinds of wedding accessory needs including bridal jewelry sets and custom bridal jewelry.

Fitness Wedding Accessories

Are you and your partner fitness buffs? You probably met in a gym or while jogging in the park, right? Come on, admit it! If that's the case, why would you want to restrict yourselves to uncomfortable wedding garb and ditch the trail for a sit-down wedding? Your wedding should be a reflection on who you are as a couple, which means customizing the bridal accessories and wedding accessories to suit the day. Forget tradition, pick up your pedometer and walk through these wedding accessory ideas:

1) Sprint down the aisle (or trail!) by wearing sneakers. Sure you can wear sneakers with a tux or a full gown, but if that option doesn't speak to you, why not really make the day your own by wearing matching jogging or track suits?

2) Have you ever been on a vacation where the hotel folds your towel to look like a swan? Towels are cheap wedding accessories that can really add to the day if they're folded into different shapes and used as decorations.

3) Guests love to throw things at the newly married bride and groom. Det er sandt! In today's eco-friendly world, the last thing you want is your guests tossing non-biodegradable stuff all over the ground. Keeping with the fitness theme, why not give your guests fistfuls of trail mix to toss? It's biodegradable and won't hurt birds and animals who want to take a nibble. Wedding accessories for a fitness themed wedding are so much fun. Think headbands, pedometers as wedding favors for the guests, energy drinks in the punch bowl, etc. Wedding accessories don't have to include straight backed white chairs, you could offer stability balls for the guests to sit on!

Bryllup Tilbehør

Have you ever been somewhere, to an event or a party, and felt like there was something missing? No doubt it was the details that weren't there. If you don't dim the lights at a dance, it's just a big glaring room with loud music. Du får den idé. Even if you're getting married in t-shirts and jeans, you still want to add some bridal accessories, like matching personalized belt buckles, to pull the look together.

You might think you're ready for the big day, but have you included any of these hot little items for your bridal accessories?

-Hair or body glitter

-Rings that have a compartment to hold chap stick. You and your bridesmaids are going to be puckering up a lot!

-Are you getting married in your own backyard by the light of the moon? If so, you'll probably want to have lots of lighted citronella torches to keep the mosquitoes away.

When you think of wedding accessories, you probably think about the pearl drop earrings and crystal hair pins worn by the bride and bridesmaids, but there are a lot of other things that can fall into the category of “wedding accessories” like extra pins or a tiny sewing kit in case of emergencies. Just think of all the possible mishaps or problems that could occur (but probably won't!) and add them to your bridal accessory list.

Big Bridal Jewelry

Big is beautiful, right? So why not go big and beautiful on your wedding day with the biggest, roundest, brightest bridal jewelry you can find. Keep the outfits simple but the bridal jewelry over-the-top with huge colorful bangles, multi-colored beaded necklaces, and hoop earrings to match. Hey, if you're going to go with the theme, you may as well really go with it. If you're not really interested in beads and baubles, then go with something else that suits you. Instead of one strand of pearls, go with four or five strands of pearls. Tuck the delicate gold chain away for another day and add bronze, silver, or gold chunky layers to that swan-like neck of yours. You don't have to out-do your bridesmaids either. They may not be wearing the same dress (or wedding outfit) as you are, but they can still carry the big chunky theme with you down the aisle.

Don't worry about the expense because it's perfectly okay to go with cheap bridal jewelry, as long as it doesn't look cheap. You're obviously not going to want to get your bridal jewelry from a candy dispenser, but if you do some searching around at different bridal sites, you should be able to find what you're looking for at discount prices.