Bryllup: Bryllup Food Tips

Hold Band Fed

Spørg din restauratøren eller catering hall til at oprette en simpel kold buffet for bandet (sandwich, salater og kolde drikke), der kan være tilgængelige for dem hele natten lang. Denne måde, de ikke er prisgivet af køkkenet, og dine gæster er ikke prisgivet bandets maver. Alle er glade, og det bør koste dig mindre end at fodre dem en hel bryllup måltid (som, hvis de gør deres job, vil de ikke har tid til at sidde og nyde ...)

Alkohol Know-How

Når du laver arrangementer for alkohol din modtagelse, skal du sørge for at søm ned følgende oplysninger. De kan synes trivielt, men forskellene kan tilføje op til en stor regning eller store besparelser:

* Vil tjener fylde alle glas på bordene eller bede hver gæst først?
* Vil briller fyldes helt, halvvejs, eller 3/4 af vejen?
* Vil åbnede flasker stå på bordene, eller vil tjener cirkulere at påfylde briller?

Awesome Forretter

Hvis du ønsker at spare penge på dine udgifter til modtagelse, overveje at have en "appetitvækkere kun" modtagelse. Du kan tjene en blanding af varme og kolde hors d'oeuvres. Vær forsigtig, hvor mange du vælger, kan for mange appetitvækkere blive dyrt. Sørg også for det er klart på invitationen, hvilken type modtagelse, du har. Du ønsker ikke din gæst forventer en fuld måltid.

Hvilken vin er det?

Hvis du serverer en billig vin og er bekymrede navn mærke tjener det i en karaffel, så ingen kan foretage vurderinger baseret på etiketten.

Quiz kok

Leje en restauratøren til at give mad til din store dag? Her er nogle spørgsmål, du ønsker at spørge:

 • Har du imødekomme fuld tid?
 • Har du nogen formel uddannelse?
 • Hvor længe har du været en etablissementer?
 • Hvad er forholdet mellem personale til gæster?
 • Hvilket udstyr har du give?
 • Er der ekstra gebyrer for buffet servere, champagne skål, med dig med at få kage, kage opskæring, bartendere, osv?

  En Limited Bar

  Dette er en glimrende mulighed for alkohol: gæster ikke behøver at betale for deres egne drikkevarer, og du ikke ender med en kæmpe regning. Du bestemmer på forhånd som drikkevarer du vil tjene (som regel en blanding af vin, øl og måske blandet drikkevarer), og derefter har baren åben kun under bestemte tidspunkter (f.eks under toasts og for en time eller så efter middagen) .

  Nok Alkohol

  Hvis du har alkohol til dit bryllup reception, anbefales det at du køber ca. 1/3 mere alkohol så du tror, ​​du vil bruge. Sørg for at købe hos en forhandler, der vil lade dig tilbage uåbnede flasker, og informere din restauratøren af ​​dette.

  Blande det op

  Vil du have dine gæster sammenblanding mere, end de gør på buffeter eller tjeneren tjent bryllupper? Prøv med forskellige fødevarer stationer oprettet rundt i lokalet: pasta, mexicansk, sushi og lad det stege er blot nogle af de mange forslag.

  Fancy Frills

  Vil du gøre dit bryllup middag en særlig udseende? Prøv at tilføje en af ​​følgende hånd:

  -Har Tjener cirkulere under middag til at tilbyde revet parmesan eller Romano ost eller peber

  -Har En cappucino / espresso bar

  -Har En sundae bar, candyfloss maskine eller movie-teaterstil popcorn Popper

  -Har Tjener uddele glas champagne for gæsterne, når de ankommer

  Food Pris Know-How

  Sørg for at få detaljerede citater fra din restauratøren i forhold til bestemte fødevarer. Dette er især vigtigt at huske, hvis du planlægger et bryllup, der er mere end seks måneder væk. Letfordærvelige fødevarer priserne kan ændre sig; være sikker på at du er forberedt ved at stille disse spørgsmål:

  * Er du garanteret prisen på fødevarer tilbud eller kan det ændre?
  * Vil du blive opkrævet mere overordnet, hvis restauratøren er udgifterne til fødevarer stiger?
  * Hvordan og hvornår vil du blive underrettet af en prisstigning?
  * Kan du gøre udskiftninger?

  Matchy matchy

  Når du vælger din restauratøren, skal du huske at spørge, hvad slags retter de tjener på --- sørg for, at de er i god stand, og de koordinerer med din farveskema.

  Afsluttende optælling

  Når det drejer sig tid til at give det endelige antal gæster til din restauratøren, så glem ikke at inkludere måltider til din DJ / bandmedlemmer, fotograf / videographer og bryllup konsulent (spørge dem på forhånd, hvis de gerne vil måltider). Nogle gange kok vil give dig rabatter for sælger måltider.

  Wedding Cake Styles

  De fleste bryllup kage stilarter består af metodetrin, største på bunden med mindre på toppen. Nogle tiers er adskilt af søjler med ting som farvede springvand eller figurer i centrum af søjlerne.
  Kager kan formes til runde, ovaler, eller squares.They kan være dekoreret med blomster, icing blomster, bånd, eller stearinlys. Du kan endda bruge cupcakes stablet i form af en differentieret bryllupskage, eller dine foretrukne donuts. Valget er dit!

  At vælge en Catering Top 3

  Hold disse tre ting i tankerne, når du vælger en etablissementer: fødevarer skal smage fremragende, tjenesten skal være perfekt, og indstillingerne tabel skal være attraktiv og kreativ.

  Ikke-alkoholholdige drikkevarer

  Sørg for, at du har et pænt udvalg af ikke-alkoholiske drikkevarer til din reception. Mange mennesker i dag drikker mindre alkohol alligevel, og det vil også spare dig penge. Vælg 'smarte' drikkevarer såsom mousserende eller mineralvand, aromatiseret kulsyreholdige vande, ice tea, real limonade, minidiagram punch, eller varm
  mulled cider.

  Hospitality Table

  Hvis dit bryllup og reception både sker i samme skæve, sporet eller ikke-restaurant type placering, overveje at have en meget begrænset bar eller sodavand setup til rådighed, når folk ankommer til brylluppet. De vil højst sandsynligt blive tørstig og have det ekstra lille touch er meget indbydende. Dette kan være så simpelt som en urner af kaffe og te, eller en simpel markering af punch og mousserende vand.

  Chow for børn

  Når regne antallet af måltider til din restauratøren, så glem ikke at stemme overens et særskilt antal måltider til børn. Der er normalt mindre gebyr for måltider til børn under 12 år.

  Open Bar

  Af alle de beverage muligheder, er det dyreste. Vær forberedt på en stor regning, og til eventuel over-indulgers som måske drikker for meget. Gå denne vej, hvis du har fået midlerne til at bakke det op.

  Dårlige Spande

  Hvis du nedkøling vin eller øl i ice spande og etiketterne bliver ødelagt, kan du ikke være i stand til at tilbagelevere flasker til distributøren. Husk det, når du skal beslutte, hvordan du tjene dit alkohol.

  Cash Bars

  Cash barer er ikke kun kontroversielle, de er også blot almindelig tarvelige. Invitere folk til dit bryllup, og derefter bede dem om at betale for deres drinks er ikke en nice ting at gøre. Hvis du ikke har råd en åben bar, har et begrænset udvalg af alkohol i stedet. Hvis du ikke har råd det, så overveje nixing alkoholen helt.