Bryllup: Bryllup Dekorationer Tips

Bryllup Bubbles

Du kan spare på blomster, mad, en dyr DJ, eller den pris, du betaler for bryllup favoriserer, men der er ingen undskyldning for forsøgsfasen på bryllup bobler! Det er sandsynligvis en af ​​de nemmeste, billigste og mest mindeværdige temaer til at gennemføre din bryllupsdag. Hvor er din bryllup ceremoni vil finde sted? Hvis der ikke er begrænsninger på bryllup ceremoni dekorationer fylde stedet med rund, hvid, helium fyldt balloner. Sprede dem overalt i grupper for at få fornemmelsen eller følelsen af ​​at være omgivet af bobler. Glem ikke at sætte individuelle mini boble bryllup favoriserer ud for gæster til at bruge i receptionen. Ingen vil være i stand til at modstå blæser et par bobler din måde.

Hvis du ønsker at skubbe grænserne for brylluppet bobler tema, sætte store bubblegum bolde i bryllup favor containere og udfordre dine gæster til en boble blæser konkurrence! Fyld vaser med flotte farvede kugler for at tilføje til brylluppet bobler tema og bruge dem som bryllup bordpynt.

For bryllup favoriserer ideer, lade dine gæster skumbad perler. Klar til at tage hele brylluppet bobler tema endnu mere? Uddel ark bobleplast til dine gæster og lad dem pop boblerne. Det er vanvittigt, men du blev advaret! Bobler er enormt sjovt og gøre fremragende bryllup favoriserer og bryllup dekorationer. Lad ikke nogen burst at boble af en idé!

Gør dit eget bryllup favoriserer

Gør dit eget bryllup favoriserer er en sparsommelig måde at skabe charmerende gave favoriserer til dit bryllup gæster uden at bryde dit budget. Bryllup favoriserer behøver ikke at være kompliceret at være attraktive og nyttige. Hjemmelavet bryllup favoriserer også har en vis charme til dem, og de kan være meget unikt, fordi du ikke kan købe dem overalt.

Bryllup favoriserer For Alle

Det bedste ved at have mindre bryllupper er, at du sikkert kender gæsterne lidt bedre. Hvis du er tiende fætter to gange fjernet og alle hendes børn er ved brylluppet, kan du ikke indse, at alkohol er strengt fra deres menuen valg. Det er derfor, det er en god ide, hvis du vil have vin bryllup favoriserer, at tilbyde andre ikke-alkoholholdige valg, der er lige så tiltalende. En personlig flaske mousserende vand er lige så elegant som en fin flaske vin, og det er også tankevækkende.

I stedet for at forsøge at specifikt rettet mod de mennesker, der foretrækker ikke at drikke alkoholiske drikke, sæt flasker vin ved hvert bord sammen med et par flasker mousserende vand. På den måde, dine gæster kan vælge bryllup favoriserer de gerne vil have, og ingen føler sig udpeget.

For at holde med vinen bryllup fordel tema, fylde store glasskåle med friske druer og bruge dem som bryllup reception dekorationer.

Hvis vinen ikke er dine ting, der er alle former for bryllup favor ideer og intet siger, at du er nødt til at holde fast i en type bryllup fordel for hver gæst. Fyld en kurv med en bred vifte af bryllup favoriserer (bryllup bobler, for eksempel, og andre billige bryllup favoriserer) og bringe en til hver gæst. Har gæsten vælge sin egen bryllup fordel. Det er et godt tidspunkt til at sige et par ord til gæsterne, deler et grin, og takke dem personligt for at være på dit bryllup.

Bryllup favor ideer til dit bryllup

Bryllup favor idéer er en del af indretningen, en del af temaet, og de er enheder for sig selv. Så hvis du er på udkig efter nogle bryllup favor ideer, lad os tale om de muligheder, der er derude, såsom:

 • Bogmærker
 • Silver Pieces
 • Crystal Pieces
 • Billedrammer
 • Jordan Mandler
 • Kasser af Mints
 • Æsker chokolade
 • Hershey Chocolates
 • Champagneglas
 • Favor Boxes
 • Gourmet Coffee
 • Specialty Teas
 • Organza Bags
 • Tulle Tasker
 • Lace Tasker

Du kan oprette dine egne bryllup favoriserer. Du kan søge efter bryllup favor ideer på internettet. Du kan få forslag til bryllup favoriserer fra din familie, at din mand være familie og endda dit bryllup planner. Du kan designe dit bryllup favor ideer fra det tidspunkt af året, helligdage nærmeste til brylluppet, og selv når du bliver gift.

Destination bryllupper tilbyde nogle af de mere interessante bryllup favor ideer. Et bryllup i vin land for eksempel kunne foreslå en lille vin flaske som et bryllup favor. Et bryllup på Disney World kunne tyde en Disney tema bryllup fordel som en glassko. Et bryllup ved juletid kunne inspirere små julegaver indeholder slik eller nødder.

Du kan opdage bryllup favor ideer overalt og i alle dele af brylluppet selv. Oplev dit bryllup favor ideer i udformningen af ​​dit bryllup, tidspunktet på året eller sæsonen.

Gør dit eget bryllup favoriserer

Bryllupper kan være meget dyrt. Uanset om du gør alt det planlægning selv, herunder at gøre maden til modtagelse, der er vært for brylluppet i dit hjem eller værftet og opsætning af blomsterarrangementer selv, vil du være at bruge penge. Jo flere gæster, du har, vil de dyrere brylluppet være. En af de måder, du kan spare penge på dit bryllup er at lave dine egne bryllup favoriserer.

Hjemmelavet bryllup favoriserer kan omfatte sådanne charmerende ideer som indehaveren af ​​offerfund stearinlys. Disse er meget enkle, og alligevel ser klassisk i deres indstilling på gæsten tabeller. Hvis du kan lide chokolade, kan du vandre gennem de håndværk butikker og finde en række forskellige ting, som du kan placere din chokolade i f.eks glas hjemmesko.

En anden populær idé til hjemmelavet bryllup favoriserer er flasker af dekorative sand. Mens dette ikke kan lyde som meget af en tjeneste, skal du overveje det faktum, at bryllup fordel bør afspejle nogle aspekter af brylluppet. Hvis brylluppet er så strand ceremoni og modtagelse er hostet med dekorationer af muslingeskaller og hav temaer, en flaske dekorativt sand er den ideelle. Det er skønheden i at lave dine egne bryllup favoriserer, kan de fortælle den historie, du vil have dem til at fortælle og accent det tema, du vil have det til accent.

Bryllup bordpynt

Bryllup bordpynt behøver ikke at være de traditionelle buketter af blomster, især hvis du vil noget andet end resten. Sikker på at du har fået nogle smarte bryllup favoriserer, men vil du virkelig ønsker din bryllup bordpynt til minde folk om en begravelse hjem? Selvfølgelig ikke! Sæt nogle slag i dine bryllup bordpynt ved at prøve en af ​​disse ideer:

1) udfylde Helt store glasskåle med enhver tænkelig form for slik. Hold det farverige! Med noget at snack på mellem måltid kurser og lange taler, vil dine gæster elsker dig for evigt. Hvis store glas skåle er for meget til at udfylde, kan du udfylde lange stammede glasvarer til samme virkning. Bunch dem i midten af ​​bordet med streamers krøllede omkring dem.

2) De lyder uinteressant, men LED hvid visne træer ser virkelig stor, som dekorationer. Desværre, de er som regel for stor (fire fødder), der skal bruges som bryllup bordpynt, men du kan sprede dem rundt i lokalet, og derefter udvide udseende til bordpladen ved at vikle hvide LED-lys omkring midten af ​​hver tabel.

3) Farvet sand er interessant og kan være lagdelt i vaser, glas, fisk skåle, eller nogen form for klar beholder til en spændende effekt.

4) Tag store suppe-skål-type krus og fylde dem med kaffebønner. Sæt en pind af kanel i hver og arrangere krus i en cirkel på midten af ​​bordet.

Bryllup bordpynt kan bruges til at lave en social redegørelse (som stabling ikke-letfordærvelige fødevarer varer og beder dine gæster til at bringe noget til maden bank), kan dekorationer være subtile, eller så vild og skøre som oprettelse af et Lite Bright på hver tabel med dine navne knyttet i hvid på panelerne.

Candle bryllup favoriserer

Stearinlys gøre gode gaver, om de er til fødselsdage, jubilæer eller bryllupper. Du kan få lys i stort set enhver form eller danner du ønsker. For eksempel, hvis du har brug for strand bryllup favoriserer, kan du købe strand spand lysestager til at gå med temaet. Hvis du skal giftes i efteråret, kan du købe efterårs-inspirerede stearinlys. Der er snefnug stearinlys, gel stearinlys, te stearinlys, votives, stearinlys, der ligner tre-differentieret bryllup kager, mini kaffe kop stearinlys, og andre lys, du kan forestille dig.

Stearinlys er meget traditionelle, så hvis du går efter en mere alternativ tilgang til dit bryllup favoriserer, overveje at gøre noget virkelig anderledes ligesom bundling pinde af røgelse sammen og binde dem med bånd. Så igen, hvis du bare ikke kan få lys bryllup favoriserer ud af dit sind, kan du stadig udøve en smule kreativitet og originalitet ved at gøre dine egne lys. Besøg et håndværk forhandler for DIY kits. Holde med hele stearinlys tema, kan du også placere stearinlys i tomme vinflasker og lys dem, indtil lysene begynder at smelte. Den smeltede voks vil danne lange slyngtråde ned i bunden af ​​vinflaske, hvilket gør elegant stearinlys bryllup favoriserer. I stedet for at bruge fuld størrelse flasker, prøve små stearinlys og små flasker til samme virkning.

Chic og Billige Wedding favoriserer

Hvorfor bruge alle dine hårdt tjente penge på virkelig ekstravagante bryllup favoriserer, når du kan købe eller lave dine egne bryllup favoriserer, der er lige så rart, men meget færre penge? Hvis du er presset for tid, eller du virkelig ikke ind i kunst & håndværk scene, tage et kig på forskellige brude hjemmesider og gå direkte til "clearance" eller "salg" side. Der er ingen mening at betale fuld pris, hvis du kan få, hvad du ønsker til halv pris.

Bryllup favoriserer gå på salg for alle mulige grunde. Stock kunne afbrydes, uden for sæsonen, eller ikke i høj kurs. Når du begynder at søge brude hjemmesider, huske på, at "spillerum" ikke nødvendigvis betyder billig. For at holde prisen nede (især hvis du skal købe i stort tal) se til bryllup favoriserer, der er i nioghalvfems cent eller lavere prisklasse. Til denne pris, kan du få ting som bogmærker, nøgleringe, stearinlys, eller mynte dåser.

En anden ting at tage i betragtning, er, at et lille stykke af omhyggeligt indpakket bryllupskage er lige så meget et bryllup favor som noget andet. Det er tankevækkende, tjener som et minde om dagen, og det er billigere end at bruge ekstra penge på smykker.

Hvis du leder efter helt unikke, billige bryllup favoriserer, kan du prøve en af ​​disse ideer:

-Den Brud og brudgom dyppe deres tommelfingre i blæk og trykke dem på en firkant af silkepapir med en håndskrevet "tak" på dem.

-Oprette Og personliggøre breve til hver af gæsterne takke dem for at dele dagen med dig.

-Tag Masser af billeder og noter af ting, der skete ved brylluppet, og sende dem til din hjemmeside. Du skal blot lade gæsterne et link til hjemmesiden for dem at nyde senere.

Ser du? Billige bryllup favoriserer kan også være smart!

Billige Wedding favoriserer

Billige bryllup favoriserer kommer i alle former og størrelser og kan passe ind i ethvert bryllup tema. Bare fordi et bryllup favor ikke koster en masse penge, betyder ikke, det kommer ikke til at blive værdsat eller godt modtaget af gæsterne. Tricket er at dreje bryllup fordel til noget vildt kreativt og sjovt, noget dine gæster vil huske for evigt.

Du bliver nødt til at beslutte, om du vil have bryllup favoriserer at afspejle det overordnede tema for brylluppet, eller hvis du ønsker brylluppet favoriserer at afspejle direkte på dig som et par, din personlighed, dine håb, drømme og sjov sans for humor . Her er et par ideer til at få dine kreative safter flyder. Disse kan alle ændres til at passe til din individuelle stil. Tag en idé og køre med det! Vend det til noget unikt dit.

1) Hvad med en DIY fordel kit til gæsterne? Hvis du har et relativt stort bryllup, er der nogle gange en periode, hvor gæsterne venter på bruden og gommen til at komme tilbage fra at have billeder taget osv Mens gæsterne venter på bordene, hvorfor så ikke lade dem hver en lille ting at holde dem besat? Køb lille bryllup dåser, små hvide papkasser, perler, en limstift, bånd, funkler osv Lad dem ved hvert sæde med en invitation til at skabe den bedste bryllup favor nogensinde. Uanset hvad de gør er deres til at tage hjem som en souvenir.

2) I stedet for at købe alle et bryllup favor, købe en eller to "dør præmier", og bede gæsterne til at indtaste navnene i en lodtrækning. Dør præmier kan være alt fra en Dinner-For-Two gavekort til en flaske champagne.

3) hjemmelavede behandler altid gøre store (og billige) bryllup favoriserer. Du behøver ikke at bestille speciale cookies til den store dag, lave din egen! Hvis du ikke er sikker på om rørsystemer dine initialer eller bryllup dato i frosting, bare sprede et tyndt lag hvid frosting over cookies og dyp dem i fine hvide kokos eller skinnende spiselige funkler. Placer en eller to i en ren og skær organza fordel pose og voila!

Valget er dit! Brug din fantasi og have det sjovt at skabe din egen billige bryllup favoriserer.

Bryllup Centerpiece Give Away

Der er mange sjove ting, du kan gøre for at give væk bryllup centerpiece. For eksempel mange par kan lide at spille en omgang varm kartoffel med en ske fra bordet. Personen tilbage med skeen når musikken stopper, får lov til at tage hjem kernen.

Andre par gerne sætte tal i hjørnet af hvert bordkort. I slutningen af ​​aftenen, vil disc jockey pluk flere numre tilfældigt. De, hvis numre kaldes komme til at tage hjem centerpieces.

Unikke bryllup favoriserer

Unikke bryllup favoriserer arbejde virkelig godt, når du har en usædvanlig eller off-beat bryllup tema at arbejde med. For eksempel falder bryllup favoriserer er nemme at komme med, når du bruger et efterår tema. Unik bryllup favoriserer for slags bryllup kan være alt fra pressede blade indpakket i bånd til et par tulipanløg placeret i en ren og skær organza pose til dine gæster at plante.

Unikke bryllup favoriserer bør trumf traditionelle bryllup favoriserer. Du ønsker at komme med idéer, som ikke er gjort en million gange før. Hvis tiden ikke er på din side, kan du gøre en søgning på internettet for ideer på stedets butikker som American Brude, for eksempel, hvor du vil finde masser af ideer og unikke bryllup favoriserer at vælge imellem. Hvis du søger efter unikke, ikke-traditionelle bryllup favor ideer, overveje disse unikke bryllup favoriserer:

1) Astrologi diagrammer. Dette kan tage enhver form, om komplette horoskoper skrevet ud for hver astrologiske tegn, eller bare en astrologiske tegn og dens betydning baseret på dit bryllup dato.

2) Tag tommelfinger aftryk af dig og din ægtefælle og holde dem side om side på en smuk ark pergament (på en vinkel til at ligne et hjerte). Vende det til din "signatur" og skrive en takkebrev til dine gæster for at være der.

3) Pretzels. Det er rigtigt ... saltkringler. Hvem elsker ikke dem? Få nogle, der er dyppet i hvid chokolade og snor et par på nogle bånd.

Hav det sjovt at komme op med din egen unikke bryllup favoriserer, og vær ikke bange for at gå ud på en lemmer. Det er dit bryllup, dit tema, og dine unikke bryllup favoriserer.

Skab unikke bryllup favoriserer

Oprettelse af en unik bryllup fordel kræver det en stor dygtighed. Det betyder blot, at du tænker uden for boksen. Vi har alle forskellige ideer, når du siger ordet "bryllup". Én person kan forestille sig en meget traditionel, gamle verden stil ceremoni med hundredvis af gæster, mens en anden kan forestille sig en mere moderne renæssance stil bryllup finder sted på et renæssance Faire med alle deres gæster deltager i antræk. Du skaber unikke bryllup favoriserer ved at skabe en unik bryllup atmosfære.

Begynd at oprette din bryllup favoriserer efter:

 • Valg af bryllup farver
 • Valg af bryllup tema
 • Valg af Wedding Location
 • Valg af Wedding Date
 • Valg af antal bryllup gæster

Når du har besluttet på disse ting, er du halvvejs der for at have dit bryllup planer forestillede sig. Antallet af bryllup gæster vil spille en stor rolle i, hvordan unikke dit bryllup favoriserer er. Hvis du opretter dem selv, og du planlægger at have 200 gæster, du vil have masser af tid til at få dem, bryllup favoriserer klar. Nogle unikke bryllup favor ideer, der er populære for lav og høj budget bryllupper omfatter:

 • Champagne Flowers
 • Slipper Kisses
 • Origami Silk Lommetørklæder
 • Glitrende tryllestave
 • Dekorative Vaser
 • Duftende stearinlys
 • Flettede Ribbons
 • Kroner af blomster

Tal med dit bryllup planner, besøge en brude show og brude butikker, vil du opdage, at der er en bred vifte af idéer derude for at skabe din egen unikke bryllup favoriserer. Kig på de forskellige ideer, lytte til alle andres forslag og finde det traditionelle og unikke bryllup ideer, der arbejder for dig bedst.

Billige bryllup favoriserer er anden måde at sige Sparsommelig

Billige bryllup favoriserer betyder sparsommelige og billig, og ikke besværligt at dit budget bryllup favoriserer. Med de stigende priser på bryllupper det påhviler brude og brudgomme til at lede efter måder at skære ned på deres udgifter. Så lige så dyrt, betyder ikke stor klasse eller god smag, er billig ikke ensbetydende klasseløse eller usmageligt.

Populære muligheder for bryllup favoriserer, der er også billig, er pose favoriserer lavet af blonder eller tyl. Slik, nødder og pastiller er fantastisk til at sætte i midten af ​​blonder eller tyl og derefter binde det sammen med bånd gør en dejlig accent bryllup fordel. Du kan finde blonder, tyl og bånd i stof butikker, hvor man kan købe de elementer ved værftet.

Du kan også oprette billige bryllup favoriserer ved at undgå vareindkøb, der bærer ordet bryllup eller ægteskab på dem. For eksempel købe i løs vægt fra en fest eller købmand eller endda en Sams Wholesale Club stedet for at købe fra et bryllup butik. Bulk køb faktisk reducere mængden af ​​pris pr enkelt vare, og når du køber fra en standard parti butik, kan du finde et vilkårligt antal elementer, der udgør en charmerende bryllup fordel uden overskydende regning.

Den bedste del af billige bryllup favoriserer er, at de ikke nødvendigvis ser billige. De behøver ikke bære en pris. De behøver ikke reklamere for din investering. De annoncere din kærlighed og tro på hinanden og dine gæster. Skønhed kræver ikke en pris og ikke banke billig således dårlige, billige bryllup favoriserer giver dig mere bryllupsbudget vrikke plads til ting som menuen og underholdning.

Bryllup favoriserer i historie

Har du nogensinde spekuleret over, hvor brylluppet favor ideer kom fra i første omgang? Disse tankevækkende gaver, du bruger tid kvaler over og indkøb eller skabe til dit bryllup dato tilbage til romertiden. Faktisk ville bare århundreder siden franske og italienske aristokrater sende deres bryllup gæster hjem med gaver kaldet "bonbonnieres." Disse bonbonnieres fik ved bryllupper, fødselsdage og andre store fester.

Disse bonbonnieres var små kasser af metal, ædelsten, krystal og porcelæn. Beliggende inde i dekorative og charmerende box ville være fint delikatesser. Det er vigtigt at huske, at i de dage, delikatesser var virkelig delikat og at forberede dem på en sådan måde var en reel ære for gæsterne og for værterne. Bryllup favor ideer kommer direkte ned af vejen af ​​historien fra disse bonbonnieres.

Når et bryllup finder sted, anses det for en meget heldig lejlighed og bryllup favor ideer skænke lykken på dine gæster. Boksene repræsenterer gave-wrap, mens de kandiserede eller søde delikatesser på indersiden var repræsentative for den faktiske gaver, som de nygifte giver til deres gæster. Deres bryllup favor ideer er:

 • Fertilitet
 • Wealth
 • Holdbarhed
 • Sundhed
 • Lykke

Så uanset om du opretter Hershey s kys i silke wrap eller håndmalet trækasser eller sølv skeer, huske på, at de oprindelige bryllup favor idéer var baseret på begreber og deling dusør af kærlighed og lykke, at de to af jer er at finde på din bryllupsdag.

En verden af ​​bryllup favoriserer

Vælge dit bryllup favoriserer kan være et ton af sjov, især hvis du ikke sidder fast på et bestemt tema eller idé. Der er intet galt med at blande det op og give dine gæster hver noget andet, eller har to eller tre forskellige og unikke bryllup favoriserer at vælge imellem. Hvis penge er intet objekt, kan du leje en anden til at være kreative for dig. Lucky dig! Du kan købe noget, du ønsker for dit bryllup favoriserer. På den anden side, hvis dit budget er lidt strammere, kan du nødt til at komme med nogle mindeværdige men billige bryllup favoriserer.

Vidste du, du kan købe bryllup favoriserer for så lavt som 99 cents hver? Bare gør en søgning efter brude bryllup websteder for at se, hvad der er på lager til clearance poster, eller se om de har DIY bryllup favor kits. Hvis du ønsker at holde sig væk fra de mere traditionelle bryllup favor ideer, kan du gøre noget sjovt gerne personliggøre mælkekartoner med din nye mands foto og en erklæring, der læser, "Amerikas mest eftersøgte ... nu taget" eller noget lignende. Det er normalt de sjove eller vittige ting, der klæber i folks hoveder, så du skal ikke være bange for at prøve noget unikt med dine bryllup favoriserer.

Brude Inspiration - Wedding Guest favoriserer

Så hvor får du inspiration til dit bryllup gæst favoriserer? Du starter med at vælge et tema til dit bryllup, om det vil være traditionelle, sydlige, land, Disney, luftballoner, golf eller hvad det er, som appellerer til dig. Deres bryllup tema kan være baseret på den tid af året eller den nærmeste ferie. For eksempel kan Halloween bryllup gæst favoriserer faktisk være små græskar med slik og beaded glas armbånd inde.

Brude Inspiration - Wedding Guest favoriserer

Da du var en lille pige og drømmer om brylluppet, du ville en dag har du sandsynligvis drømt om den hvide kjole, den lange tur ned ad kirkegulvet og eventyrlige kys, da du blev udtalt mand og kone. Chancerne er, at du ikke omfattede drømmer om bryllup gæst favoriserer, der ville dekorere tabellerne i din modtagelse. I virkeligheden, når du begyndte dit bryllup planlægning - disse bryllup gæst favoriserer var sandsynligvis ikke engang på den første side af listen over ting du tænker på at gøre eller de spørgsmål, du er nødvendige for at besvare i forbindelse med planlægningen.

Bryllup gæst favoriserer er om at vise påskønnelse for dine gæster - de er et udtryk for din taknemmelighed for at være kommet til brylluppet og dele dagen med dig. Så de kan være så alvorlig og højtidelig eller så sjovt og ubekymret som du gerne vil gøre dem. Du typisk matche dine bryllup gæst favoriserer til temaet for brylluppet, så de vil se hensigtsmæssigt tabel indstillinger. For eksempel er en par, der gifte fandt ud af de var gravide omkring seks måneder før ceremonien, de valgte at have en sølvske med farvet bånd bundet til det til deres bryllup gæst favør.

Bryllup gæst favoriserer kan være simple eller elegant. De kan være typiske eller unik. De kan være alvorlige eller sjovt. De kan være praktisk eller sjov. Bryllup gæst favoriserer afspejler din glæde, din kreativitet og din kærlighed til ikke kun den person, du gifte, men for de gæster, der kom til at dele i din specielle dag. Det er, hvor du får inspiration til dit bryllup gæst favoriserer.

Placer Kort Holder favoriserer

Sig "sted kort indehavere" og vi alle tænker på den samme plastik eller metal klip, der holder et lille kort med dit navn på det ved spisebordet for en formel part. Du behøver ikke typisk tænke på små tepotter, mini sko, punge, eller muslingeskaller. Alligevel disse er alle sted kort indehavere, der bruges i bryllupper. Hvis små tepotter holder sedler med dine venners navne på dem er ikke din kop te (ordspil bestemt), hvorfor så ikke vende sted kortholdere på plads kort indehavere favoriserer ved at tilføje mere end bare navne til dem. Skub individuelt emballeret speciale teposer på plads kort indehavere favoriserer for en unik bryllup fordel idé, især hvis du bruger tekande sted kort indehavere.

Prøv at matche idéer med uanset type af sted kortholderen favoriserer du bruger. Brug af bittesmå sko eller punge plads kortholdere? Opret en miniature kalender side og guffe det i bordkort. Circle dit bryllup dato og invitere gæster til "walk" over til din plads til et besøg på din første årsdag.

Bordkort indehavere gøre store bryllup bordpynt og kan nemt ændres til den faktiske bryllup favor selv med lidt kreativitet.

Beach Wedding Favors

Hvis du har en strand bryllup, chancerne er dit bryllup kommer til at være temmelig uformel. Du ønsker din strand bryllup favoriserer at afspejle dagen, men før du begynder at grave op muslingeskaller og indsamle sand prøver at give dine gæster, gøre lidt forskning først. Det kan faktisk være ulovligt at tage sand, sten, skaller osv fra stranden. Hvis du skal giftes på en strand uden for USA eller Canada, kan det være ulovligt at forsøge at bringe tilbage nogle af de godbidder, du har fundet på stranden.

Ikke at bekymre dig om, er der mange strand bryllup favor ideer, der ikke vil lander du i fængsel eller betale en stor bøde. Hvis du leder efter noget lidt off-beat, vilde, eller skøre, overveje nogle af disse strand bryllup favoriserer:

1) Giv dine gæster en lempelse cd med lyden af ​​Crash bølger, råb af måger, regn, etc.

2) shark fin nyhed gaver. Med lidt detektivarbejde, kan du være i stand til at finde noget som shark fin bog ender, shark fin paperweights mv

3) Dulce. Hvad er det, spørger du? Dulce er faktisk spiselig tang. Det har en høj næringsværdi og kan købes på det lokale købmand. Det har fået en tør, blad-lignende konsistens, hvilket gør det nemt at sætte i små beholdere til dine gæster. Denne "grøntsag af havet" siges at være et kraftcenter for ernæring og levetid, så indeholde en note forklarer hvad dulce er, hvad det bruges til, og hvordan løftet om levetiden bånd ind i dit løfte om at dele et liv sammen.

For flere ideer til strand bryllup favoriserer, bare læne sig tilbage og tænke over stranden. Plastic spande og skovle, strand tæpper, solcreme og vandmænd er alle en del af stranden oplevelse, der kan indarbejdes i pæne strand bryllup favoriserer.

Bryllup planlægning Tips - Pre-belysning stearinlys

Hvis du vil bruge stearinlys i dit bryllup ceremoni og modtagelse dekorationer, skal du sørge for at tænde dem en gang før brylluppet til at bryde dem i. Mangen en brud og brudgom har haft problemer belysning stearinlys, der var helt nye.

Simple Blomster til bryllupper

Mindske antallet af typer af bryllup blomster i din buket kan hjælpe med at mindske omkostningerne. Jo større mængde af en given blomst reducerer prisen. Forskellen mellem kostprisen for et dusin roser og af en "avlere dusin" (25 roser) er langt mindre end man skulle tro. De fleste forhandlere bære samme kvalitet engros valg, kan drastisk reducere omkostningerne. Bryllup kvalitet roser koster et gennemsnit på 25,00 dollar, mens de samme roser kan være så lidt som $ 30,00 til $ 35,00 for en avlerne dusin. Med besparelser denne drastiske, sørg for at drøfte denne mulighed med din blomsterhandler.

Bryllup Blomster betydninger

Vil du give ekstra speciel betydning for din buket? Overvej de traditionelle betydninger bag hvert bryllup blomst: Rød rose - Love Gul rose - Devotion Daisy - Renhed Gardenia - Joy Orchard - Skønhed Blå Violet - konstans Forglemmigej - True Love Red Chrysanthemum - Deling liljekonval - Happiness

Bryllup Favor Håndværk Idéer

Har tid og energi til at gøre dine egne kreative bryllup favoriserer? Prøv en af ​​disse ideer:
-handmade magneter med bryllup dato og parrets navne
-origami dyr (kraner er traditionelle held og lykke til bryllupper)
-beeswax stearinlys
-handmade sæbe
-Hjemmelavede slik eller cookies

Billig bryllup favor ideer - chokolade kys

Give ud kreative bryllup favoriserer, der indeholder Hershey s kys og Hershey s Knus kys? Sæt dette digt til en sød tilføjelse: "Knus og kys af Mr. og Mrs!"

Jul Bryllup Favor Idéer

The Christmas bryllup er formentlig en af ​​de mest romantiske indstillinger for at være vært for et bryllup i og tilbyder nogle bemærkelsesværdige bryllup favor ideer til din julegave bryllup planlægning. Bryllup invitationer kan være i form af julekort, mens din ceremoni og modtagelse områder kan omkranset i julepynt i guld, grøn, sølv eller rød. Julestjerner er dine blomster. Kranse vil se perfekt på enderne af hver midtergangen.

Ved receptionen, skal du ikke bekymre dig om en gave bord. I stedet indarbejde et juletræ, hvor gæsterne kan efterlade deres bryllup gaver. Deres bryllup favor ideer til en jule tema bryllup kan omfatte, men er langt fra begrænset til:

 • Dekorationer
 • Julegaver
 • Jul Cookies

Overvej betjener Tyrkiet og pynt til modtagelse middag og måske endda leje en Santa at besøge festlighederne eller være føreren af ​​ceremonier. Dette er dit bryllup, og du kan dekorere det på nogen tema, du vælger, og gøre det så julen festlig eller som traditionelle som du vælger. Bryllupper er sjove arrangementer og en julegave bryllup og din julegave bryllup favor ideer er talrige. Hav det sjovt med det og nyde skønheden og roen i kombinere den bedste dag i dit liv med en af ​​de bedste ferie i år.

Unik Colored Candies bryllup fordel Idéer

Vil farvede slik at matche dit bryllup? Så prøv dette som en kreativ bryllup favoriserer; prøv shopping for slik såsom M & Ms i ferier, der matcher dit bryllup farver (dvs. rød og grøn til jul, pasteller i påsken, rød og pink på Valentinsdag, brun og orange på Halloween).

Buketter og blomster til bryllupper

Hvis du gerne vil bruge din brudepiger bryllup ceremoni blomster og buketter ved din modtagelse, men tror ikke de ville se godt bare liggende på bordet, har nogle enkle glas vaser placeret på bordet og sæt buketter i dem.

Bryllup Planlægning Tips til blomster

Hvis du vil have en bue eller en anden større blomsterarter arrangement, så prøv at gøre det gøre dobbelt-pligt. Vielsen blomster på en bue for enden af ​​midtergangen i kirken kan også optræde som dekoration i receptionen.

Bryllup blomster fra købmand

Hvis du ønsker at spare en masse penge på dit bryllup blomster, overveje at have dem gjort af en lokal købmand s floral afdeling. Ofte buketter og arrangementer vil være halvdelen af ​​udgifterne til en almindelig blomsterhandler.

Skæring Flower Omkostninger

Hvis dit hjerte er indstillet på en stor kaskade af orkideer og gardeniaer, finde andre måder at skære den samlede regning.

I stedet for fuld blomst kranse, har din blomst piger eller junior brudepiger sporten en delikat glorie af baby ånde. Denne blomst er så økonomisk, at bare én stammen på mindre end en dollar kan være nok til at klæde to kranse! En brudebuket bestående af lutter baby ånde og et par kviste af lilla statice ville også være smuk og billig.

Men, hvis du stadig skal have de orkideer, downscale på de fremmødte buketter, det er din dag efter alle!

Bryllup favor håndværk ideer - alle de små poser!

Har din bryllup favor håndværk idé indebærer at snesevis af små poser af Jordan mandler eller andre slik? Prøv at bruge en tom isterning skuffen til at divvy din candy. Du kan endda prøve at placere de kredse af tyl over rummene og derefter sætte slik ind i det for at gøre binde poserne lettere.

Kaffe bryllup favoriserer

Er du og din forlovede kaffe aficiandos? Hvorfor ikke prøve denne unikke bryllup fordel idé: give kaffe-tema favoriserer, såsom chokolade-dækket skeer (du kan nemt lave din egen) eller små poser af specielt flavored kaffe inde krus.

Kreative bryllup favoriserer

Vil du have noget kreativt, der er også nyttigt til at give ud som favoriserer? Prøv en af ​​disse kreative bryllup favor ideer: billige bøger (fremragende, hvis brud og brudgom er ivrig læsere, arbejde på et bibliotek, etc.), frø til rosenbuske eller andre planter, engangs-kameraer, små billedrammer (måske indeholde et foto of the couple), cookie cutters, with a recipe attached with a ribbon.

Cheap Wedding Flowers

To cut your wedding flower costs, have the arrangements from your church or other ceremony location moved to the reception location. You'll get double the use!

Wedding Event Planning and Flowers

If you are asked what kind of flowers you're going to have at your wedding and your response is, "Those big white thingys," you better get to work! Look through as many pictures as you can access and get a feel for the style and composition that you are looking for. Familiarize yourself with the characteristics of the wedding ceremony and reception decorations and flowers that are commonly used in wedding preparation. Decide in advance whether your heart is set on large focal flowers or a delicate mixed bouquet and choose your flowers accordingly.

Thoughtful Wedding Favor Craft Ideas

Prepare "scrolls", wrapped in ribbon and decorated with little wedding rings (available at crafts stores) On each of these creative wedding favors print a good luck wish, a funny saying, an Irish blessing. Try to have a variety so not everyone gets the same message. Use pretty papers from office supply stores for the scroll, but only 1/2 a sheet for each. Scrolls can be placed at each place setting or can be arranged in a pretty basket and distributed during the reception.

Daisy-Themed Wedding Favors and Decorations

If you love daisies and are having them as unique wedding reception decorations at your wedding, consider giving out daisy-themed favors, too. You can make your own chocolate daisies using white and yellow-tinted chocolate and molds. You can also leave a fresh or silk daisy at each place setting, along with a packet of daisy seeds. One poem many brides attach to flower-themed favors is, "He loves me, he loves me not, he loves me . . . We tied the knot!"

Wedding Event Planning

Get your act together as far in advance as possible. More time means more options! The sooner you come up with your "bottom line" price the more time you will have to select a florist that can provide you with your wedding ceremony flowers at the price you are prepared to pay. Florists can vary greatly in their pricing methods and stock availability so getting many quotes and looking at samples of their finished products can help to make sure you get the best possible value.

Inexpensive Wedding Favor Ideas - Chocolate Bars

Love those chocolate bars with the wrappers that are personalized for weddings but can't afford the cost? If want a really unique wedding favor idea and you're computer savvy you can try making your own. Using a Hershey bar wrapper as a guide, design a wrapper with your names, wedding date, bridal party (looks cute if you put their names where the ingredients listing would be), etc. Print it on glossy paper and wrap them around Hershey bars you've taken the wrappers off of (you can buy these in bulk at places like Costco or Sam's Club).

Orchids for Wedding Ceremony Flowers

Instead of the extravagance and price of orchids in your bouquet, replace with cheap wedding flowers called alstromeria, the "psuedo orchid." With gorgeous blooms, three per stem, the cost is significantly lower, but the quality is wonderful!

Wedding Ceremony Decorations

Tying in the wedding ceremony decorations with the type of wedding favors you're going to choose really depends on the theme you're going with. If your wedding is going to be on a beach, you'll want beach wedding favors. The beach provides its own natural wedding ceremony decorations. Then again, if you're getting married in a church, a house, or a hall, you'll need to pull together some decorations of your own. You could have traditional flowers and bows, but why have something that makes everyone think, “been there; done that”? Go crazy, funny, and non-traditional with your wedding ceremony decorations by trying out (or modifying) some of these ideas:

1) Go with a “ball and chain” theme with your wedding ceremony decorations by draping chains across the seating area or lining the aisle with them. Just make sure to keep safety in mind so that your guests aren't tripping over everything.

2) Spoof up your wedding by doing a parody of those really over-the-top weddings you see celebrities do. Get a bunch of your friends to act like paparazzi snapping photos.

3) If you're getting married in a very non-traditional place, the variety and creativity of your decorations grow. For example, if you're getting married at your favorite zoo, using animal prints, animal shaped balloons, etc., make perfect sense. On the other hand, if you're getting married at your local fair, park, or picnic spot, think about using decorations that fit into the scenery like “bouquets” of cotton candy, fill picnic baskets with fruit like lemons and limes, etc. If you're going with a non-traditional wedding, don't wimp-out by sticking with the same old tried and true wedding ceremony decorations that have been used a million times before.

Winter Wedding Favors

If you're getting married in the crisp winter months, start thinking about the kinds of winter wedding favors you're going to give. Do you want to give warmth inducing wedding favors, or something that really reminds you of winter? Real snowballs obviously aren't going to make lasting wedding favors, but what about a personalized glass snowball? Personalized icicles are another idea that could work. On the other hand, if you're thinking of bringing a little warmth (and humor) to your winter celebrations, you might want to consider some of these options:

1) A personalized mug with a sachet of mulling spices

2) Long fresh cinnamon sticks tied up with ribbon

3) Packages of gourmet hot chocolate mixes (dark chocolate, peppermint, etc.)

4) A snowflake-shaped cookie cutter for each guest

5) Give each guest a pair of knitted white mittens with the date of your wedding embroidered or stitched into them

6) Embroidered earmuffs

7) Postcards of hot summer destinations. You could write something like, “We should have gotten married here!” on them.

8) Snow Globes

9) Personalized chap stick

10) Novelty ice cubes

You get the idea...When you have a broad theme (like one of the seasons) to work with, it's easy to come up with ideas for winter wedding favors.

Wild Wedding Favors

If you plan on having a wild wedding, why not extend that thought to the wedding favors? Anything that grows, lives, or comes from the wild is fair game. If you're getting married in the hot Caribbean sun, turn tiny wooden exotic birds into wedding favors. The best part is you can probably buy them right at the local gift shop.

There are lots of ways to incorporate animals into your wedding theme, and just as many ways to take that theme and turn it into wedding favors. You don't have to be getting married at an exotic location either. Feel like Tarzan and Jane? Give jungle gifts as wedding favors! You might consider giving each a guest a pass to the local zoo, wooden animal masks, animal key chains, animal shaped bath soaps, or even small, framed animal prints that you've created yourself. Just use a rubber stamp of an animal and lightly color it in using artist quality color pencils.

Of course, an animal theme wedding favor will end up as just another wedding favor unless it has good memories attached to it. Keep the animal theme woven throughout your wedding. Throw a few animal-themed songs into the dance mix. Hang a few “vines” for when the party really starts to pick up speed, and make sure to wear a leopard skin garter! At the end of the day, your guests will take home their wedding favors with lots of stories to go with them.

Inexpensive Food for Wedding Favors

Want to give your guests something they can nibble on? Try one of these inexpensive wedding favor ideas: Jordan almonds, mints, Hershey kisses, mixed nuts, bubble gum, fortune cookies, small jars of jam, chocolate-dipped Oreos or fortune cookies, jelly beans, gummy bears.

Fall-Themed Wedding Favors and Decorations

Getting married in September or October? Consider giving candy or caramel apples as creative wedding favors. You can sometimes find them in bulk, or if you're more ambitious you can make them yourself. Set them in waxed muffin paper cups, wrap in cellophane and tie with a ribbon.

Wedding Planning Tips - Before the Florist

Before you go to the florist to choose your wedding flowers, decide on your colors and take a look at some samples online. There are lots of e-florists, and gardening sites that have great listings of different varieties of flowers, even bouquets. You'll walk into the florist's shop with a good understanding of what you want, and lots of confidence that you'll get it!

Cheap Wedding Flowers

If you want to save money on your flowers but don't want to cut back on the size of your bouquet, ask your florist to substitute cheap wedding flowers that have the same look. For instance, instead of using white gardenias (which are very expensive) use white roses. Your florist should be able to help you match substitutes for you.

Decorations for Weddings - Candle Smarts

If your unique wedding reception decorations call for having lighted candles on the tables, make sure that they won't be in the way of guests and will be in a safe place where they won't catch napkins, clothing or hair on fire. You might also want to consider using hurricane lamps or some other glass decoration around the candles.

Wedding Flowers for the Church

If you're on a budget but still want to decorate the ends of pews or chair rows, try using cheap wedding flowers on every other row or every third row---you'll get the same effect for at least half the cost.

Bride's Bouquet: Who Pays?

Traditionally, the bride's parents pay for the bride's flowers at a wedding. Flowers for weddings are seen as a personal part of the bride's accessories and many parents (mothers especially) view buying the flowers as being a sentimental part of the wedding experience. These days wedding costs often fall along non-traditional lines, and if the couple themselves is paying for the wedding they may purchase the flowers themselves, though offering to buy at least the bride's bouquet is a thoughtful gesture from parents.

Silk Wedding Flowers

To save money on wedding flowers, you may want to consider silk flowers. One bride received her custom order within 3 weeks and spent $150 for the whole wedding party including the parents.

Wedding Favor Games

Are you and your fiance into playing games? Consider having game-themed wedding favors and decorations at your wedding. Some options are a trivia game (print on cards or on paper place mats) with questions about you and your fiance; a personalized cross-word puzzle (you can get computer programs to do this automatically); or a personalized word-search.

Decorations for Weddings - Candle Pots

Does your wedding event planning involve getting married outdoors, or does your theme have a rustic feel? Consider using small votive candles in miniature terra cotta flower pots, tied with a ribbon, as favors.

Thoughtful Wedding Favors

If you'd rather not give out favors, consider this inexpensive wedding favor idea : make a one or two-dollar donation to a charity in the name of each guest. On each table leave a small notecard explaining what you've done in lieu of favors.

Inexpensive Wedding Favor Ideas

Wedding favors and decorations don't have to be large or expensive....... a simple handwritten note or typed not/poem on colored paper..... then rolled and slipped thru rings from walmart..... would be a simple and creative idea.... It would may cost about $5.00 for 100 rings and about $2.00 for paper.

Fun Wedding Favors and Decorations

Want something creative that is also useful to give out as favors? Try one of these creative wedding favor ideas: inexpensive books (excellent if the bride and groom are avid readers, work in a library, etc.), seeds for rose bushes or other plants, disposable cameras, small picture frames (maybe include a photo of the couple), cookie cutters, with a recipe attached with a ribbon

Packaging for Creative Wedding Favors

If you'd like to give out edible favors such as mints or Jordan almonds, try one of these inexpensive wedding favor ideas for packaging your goodies: tulle circles tied with ribbon, fabric circles tied with ribbon or rick-rack, small boxes tied with ribbon to look like a present, small glass corked bottles tied with ribbon, tiny hatboxes, Chinese take-out boxes (great for fortune cookies), cellophane bags sealed with a metallic sticker, little tin watering cans.

Coordinating Wedding Flowers

Before consulting with a florist, be sure to choose your reception venue, church and dress. Picking out wedding ceremony flowers and arrangements is difficult, if not impossible, when you don't know where the arrangments will be featured.

Bargain Wedding Flowers

When shopping for wedding flowers, if there are several florists competing for your business, don't be afraid to let the higher priced florist know that you are able to get your flowers for a cheaper price elsewhere. Often they'll come down in price.

Flowers for Weddings - Know Your Blooms

If you are asked what kind of flowers your going to have at your wedding and your response is something like, "those big white thingys," then you better get to work! Look through as many pictures as you can to get a feel for the style and composition that you are looking for. Familiarize yourself with the characteristics of the wedding ceremony and reception decorations and flowers that are commonly used in wedding preparation. Decide in advance whether your heart is set on large focal flowers or a delicate mixed bouquet and then choose your flowers accordingly.

Holiday-Themed Wedding Favors and Decorations

Getting married near Christmas? Want to have wedding favors and decorations that goes along with the holidays? Try giving out Christmas ornaments as favors, or red and green candy (M&Ms are a good example), or mini-stockings filled with candy canes.

Wine and Wedding Event Planning

Getting married at a winery, or are you and your fiance wine lovers? Try giving away wine-themed creative wedding favors, such as champagne flutes filled with candy or miniature bottles of wine. Be sure to have a few alternative favors, such as chocolates or candy, for children and/or those guests who do not drink.

Unique Environmentally Friendly Fall Wedding Favors

Autumn flowers for weddings for the environmentally correct: crocus or tulip bulbs, wrapped in tulle, pine seedlings wrapped in burlap with raffia ties, or baby white pumpkin jack-o-lanterns.

Wedding Flowers from House Vendors

Try to use House Vendors as your florist to provide your wedding ceremony flowers. They have an invested interest in making your wedding day and flowers as beautiful as possible. Most house vendors give a large deposit to the house as collateral. If they do not provide A-1 service to the customer they risk the possibility of losing the account as the house vendor. A money-saving tip would be to ask the house to have the vendor deduct the house commission built into the vendor's price.

Floral-Themed Wedding Favors

Want to give your guests something that will last for a long time, or are you and your fiance into gardening? Consider giving rosebush seeds or flower bulbs as a unique wedding favor idea. Seeds can be purchased in regular or personalized packets, and bulbs look great either tied up in tulle or nestled in small boxes with Spanish moss.

One of A Kind Wedding Favor Bags

Anyone who has been to a traditional wedding has seen the tiny little boxes containing a candy or two, or those soft white lace sachet bags filled with mints. But you're looking for something different, aren't you? Tiny boxes are elegant, cute, and fun, but they're not very practical, are likely to get lost in your purse, and usually end up getting ripped, wet, or stomped on during the dance or wedding reception. So why not come up with your own, unique wedding favor ideas? It's not that hard to do, especially if you're willing to push the boundaries (just a little!) beyond traditional wedding favor bags. For example, you could:

-Wrap a single long, tapered candle inside corn husks. Tie it with raffia (you can buy it wherever retailers sell art & craft supplies) to complete the natural look.

-Head out to a used clothing store and buy clothes (jackets, shirts, etc.) with sturdy pockets in them. It doesn't matter what the clothing looks like, because you're just going to cut the pockets out of them. Fill the pockets with wedding favors for really unique wedding favor bags!

-Paper lunch bags. You can go over-the-top by creating bride & groom hand puppets with them, or just keep them simple with a strategically placed bow and a personalized stamp with your wedding date on it. Put a small bottle of liqueur or wine into each bag to finish off the gift.

-Makeup bags come in all shapes, sizes, and colors. It shouldn't be too hard to find makeup bags that match your wedding theme (at least in terms of color). Place a few individually wrapped bath salt cubes, novelty soaps, or personalized bottles of hand cream into each bag.

-Handkerchiefs. Buy boxes of cotton handkerchiefs and make sachets scrunching all four ends together with ribbon. Consider making small slits in the fabric and weaving the ribbon through so that it won't slip off. A tea candle or votive would fit perfectly under the folds of the handkerchief and the guest goes home with two gifts in one.

As you can see, one of a kind wedding favor bags are only as limited as your imagination, the amount of time you have, and the amount of expense you're willing to take on.

Functional Wedding Favors and Decorations

Make a favor part of your unique wedding reception decorations and place setting: substitute an imprinted coffee mug, champagne flute or wine glass into your place settings and let your guests know that they are to take them home as remembrances of your special day.

Flowers for Weddings Compromise

If your heart is set on a huge cascade of orchids and gardenias, find other ways to cut the overall bill. There are cheap wedding flowers out there. Instead of full flower wreaths, have your flower girls or junior bridesmaids sport a delicate halo of Baby's Breath. This flower is so economical that just one stem (at less than a dollar) can be enough to dress two wreaths! A bouquet comprised of nothing but baby's breath and a few sprigs of purple statice is simple and looks wonderful. But heck, if you still must have the orchids, downscale the attendants' bouquets. It's YOUR day after all!

Homemade Wedding Favor Ideas - Kisses and Photos

Take a favorite photo of the couple and scan it onto a computer. Size it down to make either wallet-sized copies or smaller (we had 16 pictures per page). Then go to a craft store and buy magnetic backing (the peel-off sticky kind) and put the picture on it. We put our picture with about 6 pieces of Hershey's kisses in a cellophane wrap that I tied with metallic ribbon. Everyone loved this inexpensive wedding favor idea and the guests appreciated the photo.

Wedding Planning Tips - Focus Your Flowers

If you want wedding flowers for your church but are on a tight budget, focus the flowers on the main point of action: the altar or front of the room. Flowers on the ends of pews are pretty, but everyone's going to be looking at the altar for the majority of the ceremony.

Choosing Wedding Favors and Decorations

When deciding what wedding favors and decorations to use, there are some questions you can ask to help you choose: Do you want something that will feature your names and wedding date? Do you want something that will be fun to play with at the reception? Do you want to give something that's useful? Do you want something that will last for a long time? Do you want something that will be part of the table decorations? Do you want a favor that will express both of your interests or personalities?

Wedding Flowers and Bouquet Size

Today's best selling wedding flower bouquets epitomize simplistic elegance. Eight bunched calla lilies tied with ribbon are not only economical but stunning. The "rose ball" bouquet is very popular and looks best with only a small amount of greens as an accent to the roses. Tulips dressed in the same fashion are a spring delight. With smaller bouquets and much less need for filler flowers, the savings can really add up.

Unique Wedding Favor Ideas - Par-tee Favors

Are you and your fiance both golf fans? Consider this unique wedding favor idea. Give out foil-wrapped chocolate golf balls with tees as favors---you can even have the tees imprinted with your names and/or wedding date if you'd like.

Wedding Ceremony Flowers

Instead of ordering separate flowers for wedding arrangments for the bridal table at the reception, have each bridesmaid place her bouquet along the front of the table. The bridesmaids will have a safe place to set their flowers and you won't have to pay for extra arrangments!

Practical Wedding Favor Ideas

Want to give something that's useful and also an inexpensive wedding favor idea ? Try one of these (most of them can be inscribed): matches, small notepad, bookmarks, bottle openers, pencils/pens, rulers, key rings.

Creative Wedding Favors - Give Them a Couple

If you're looking for unique wedding favor ideas , try to collect brides and groom cake toppers: antique, flea market, kitschy, handmade, plastic, cartoon characters. Present each couple with a set as a favor. In a quirky and charming way, it reminds your guests that every couple is as unique and special as you are, and makess for a great icebreaker at the dinner tables.