Bryllup baggrunde

Bryllup baggrunde

Par, der vælger en placering, der har en uheldig opfattelse kan brug for at finde et bryllup baggrund dekoration. En kulisse kan også tjene til at omdanne en visning til noget helt andet, fastsættelse af en ny scene for en tema bryllup.

Baggrundseffekter Basics

Selv de mest fantastiske steder ofte har brug for lidt noget ekstra, når det kommer til at få den ceremoni og modtagelse klar til et bryllup. En kulisse vil tjene ikke blot at dække over tapet, der sammenstød med indretningen, men også skabe en mere festlig, festlig stemning. Baggrunde anvendes hyppigt i de følgende steder:

  • På forsiden af ​​ceremonien område
  • Bag kagen bordet
  • Bag hovedet bordet i receptionen
  • Nær bar eller lounge område med reception

En kulisse tjener som en måde at binde bryllup dekorationer sammen. De samme farver, stil stof, og selv tema anvendes i en kulisse at skabe en sammenhængende look.

Backdrop Dekoration Idéer

Mødested du vælger at være vært for dit bryllup på måske allerede har muligheder for baggrunde. Baggrunde kan være inkluderet i din lejeprisen eller rådighed mod et ekstra gebyr. Ellers kan du kigge efter backdrop muligheder gennem din blomsterhandler eller et bryllup forsyning udlejer.

Stof og lys

Udsmykning med lys og stof er en almindelig måde at skabe en kulisse, især ved brylluppet reception. Hang chiffon eller satin stof i hvid eller anden lys farve fra loftet. Binde sammen to tredjedele af vejen ned ved hjælp af en kontrastfarve. Swag det bag hovedet bordet sammen med reb lys.

Hæng små hvide eller klare lys bag stoffet til en smuk glød. Blinkende lys er særligt smuk på en aften bryllup. Farvet lys vil skabe en smuk effekt med hvid chiffon.

Blomster og kolonner

Arranger kolonner på forsiden af ​​dit bryllup ceremoni placering til at skabe en dejlig kulisse. Søjlerne kan være Grecian eller Roman, der vil tilføje et strejf af historisk flair til din ceremoni. Vedhæft bryllup blomsterdekorationer til søjlerne sammen med buer. Swag stof mellem søjlerne eller klynge dem sammen for at skabe et sammenhængende udseende.

Balloner

Balloner er en billig og nem måde at dekorere din reception. Hæng en almindelig stof fra en lang bue. Dæk bue i balloner ved hjælp af dit bryllup farveskema. Selvom balloner ikke kan være passende til formelle eller endda semi-formelle bryllup ceremonier, kan de være okay, når de anvendes som en del af et bryllup baggrund dekoration på en kausal baggård ceremoni.

Bryllup baggrunde
Kolonner og grønne områder er perfekte til en ceremoni baggrund.

Lattice og jern

Lattice paneler er en populær kulisse for bryllup ceremonier og receptioner. De kan sættes op foran et bryllup ceremoni indendørs eller udendørs, bag bryllup bordet, eller ved kagen bordet. Sæt store blomsterhoveder i hver åbning i gitteret panelet eller hænge pyntegrønt i en krans øverst. Smedejern paneler og skærme er en smuk kulisse dekoration til haven bryllup. Jern baggrunde er normalt malet sort eller hvid. Tilføj blomsterdekorationer, bånd og grønne områder for at fuldføre baggrund.

Yderligere Bryllup Baggrundsscener Ressourcer

Mødested du vælger til dit bryllup ceremoni og modtagelse kan have en portefølje af tidligere bryllup dekorationer, der brugte baggrunde for dig at se. Mange bryllup planlæggere og fest udlejning leverandører vil også.

Check online for at få ideer til modtagelse dekorationer, også. Selv hvis sælgeren ikke er i din geografiske placering, kan du stadig blive inspireret af deres ideer. WeddingDecor.com showcases smukke billeder af deres stof baggrunde, mens A Dream Wedding af Starla viser unikke muligheder, som en middelalderlig vandfald og Barnwood kulisse.

Vær kreativ, når du søger efter bryllup kulisse dekorationer. Du behøver ikke nødvendigvis at købe eller leje baggrunde. Overveje at gøre følgende:

  • Brug hø baller i og uden for rammerne af en kulisse til en western-tema bryllup
  • Sæt en indendørs ceremoni op foran en stor marmor pejs
  • Planlæg din udendørs ceremoni foran naturlige sten, en bro, eller en havepavillon
  • Saml blyindfattede ruder i antikke butikker og hænge glasset foran ensfarvede stoffer med lys
  • Har en brugerdefineret projektion dias lavet, der har din monogram og projicere det over på en almindelig væg eller stof bag kagen bordet eller hoved bord

Tema bryllupper kan også bruge baggrunde til at vende en typisk reception hall til et andet sted eller tidspunkt. Store vægmaleri stil baggrunde virker bedst for tema bryllupper. Tjek din lokale leje butik eller online bryllup levering butik. For eksempel BackdropsBeautiful tilbyder baggrunde i arabisk, have, asiatiske, strand, og slottet temaer, blandt andre.En kulisse kan virkelig sætte scenen til dit bryllup. Med en række stilarter at vælge imellem, kan par ofte finde den rigtige baggrund for deres bryllup dekoration behov.