Brusk Piercing

Brusk Piercing
Brusk piercing er populær blandt kvinder og mænd.

Mens mange mennesker vælger at få huller i ørene, er brusk piercing blevet en stadig mere populær variation. Øreringe er de mest populære form for organ ændring i verden, og de seneste år har været en tendens til flere unikke øre piercinger.

Hvad er brusk Piercing?

Brusk er en tyk, tæt bindevæv. Det er mere robust end hud, ledbånd eller sener, men ikke helt så hårdt som knogle. Der er mange dele af kroppen, der indeholder brusk, såsom belægninger af store og små led, såvel som din næse, brystkasse og ører.

Når folk taler om brusk piercing, er de taler af brusk i øret. Denne del af øret er over øreflippen, og du kan føle den tykke, solide tekstur af området ved at snuppe din egen øre. Piercinger gennem denne del af øret struktur bliver mere og mere populære som folk ser for forskellige steder at gennembore.

Forskellige typer af Ear Piercing i brusk

Brusk Piercing

Der er flere forskellige typer af piercinger, der kan gøres i brusken i øret:

Helix Piercing

Når de fleste mennesker tænker på en standard brusk øre piercing, de tænker på en helix piercing. Dette område af øret er den snoede del af øret langs yderkanten. Piercinger gennem dette område kan gå gennem øret bare én gang (en standard helix), eller kan passere gennem øret to gange (som i tilfælde af en industriel).

Conch Piercing

Conch er placeret i midten af ​​ørets brusk i vundet i placering, der ligner en muslingeskal (som er hvor den fik navnet). En forholdsvis let brusk piercing, kan det være svært at matche konkylie ringe, hvis du vælger at få en i hvert øre.

Tragus Piercing

Tragus piercinger er meget populære. Denne del af øret består af tyk brusk; det er de små fremspring lige over øreflip tæt til hovedet. Mange mennesker, at denne type af brusk øre piercing er ganske ubehageligt, og at du kan høre en pop lyd, når at få det gjort.

Brusk Healing

Brusk Piercing

Som med enhver piercing, er det vigtigt at holde din nye brusk smykker rent og sterilt. Brusk kan tage mellem to og 12 måneder til at helbrede (afhængigt af placering og din krop), og mens healing denne type piercing kan være smertefuldt. Irritation kan gøre piercing tager længere tid at helbrede, så det er vigtigt ikke at forsøge at ændre smykker for tidligt, eller lad smykker ud i længere perioder. Derudover vil større smykker (gauges over 14 ga) tage længere tid at helbrede og være mere ubehageligt. Især smertefulde er de piercinger, der passerer gennem brusken mere end én gang, såsom en orbital eller industrial.Many butikker vil anbefale, at du rense din nye piercing med en saltvand løsning (1 tsk salt i en lille kop varmt vand), eller kan du prøve at bruge en forberedt opløsning såsom H2Ocean.

Frem for alt, aldrig få din brusk gennemboret med en pistol. Dette kan forårsage ekstrem ardannelse i øret område, kendt som en keloid, så godt som muligt infektion og andre skader. Altid gå til en professionel piercing butik for at få nogen kroppens ændringer.